2009

Allt fungerar ju skit... Gjorde ett nytt försök med en lista, men det blev bara stort och grötigt av alltihopa.
Idag är det nyårs afton, jag ska jobba idag några timmar. Sen blir det att åka till Eva en sväng. Det blir nyktert för min del. Har en flarra Pommac det får räcka gott så. Nä nu skaulle jag behöva slänga mig i duschen så jag inte behöver stressa ihjäl mig.

Så snart 2009 och det kommer bjuda på en jävla händelse....=)

Gott Nytt År

Skit

Nu blir jag smått jävla galen, har suttit i ca 20 minuter med sånna där list grejjor som var roliga, sen hipps vipps försvinner skiten. Orka!!!!

Hej

Familjen är här och vi har umgåtts en hel del så jag har inte haft verken tid eller lust att skriva här. Men snart återår vi till det normala.

Jour

Åh ikväll ikommer familjen=) Hoppas jag inte åker på nå jobb. Sitter ju jour idag. Eller så får dom skicka mig på en monster sväng så jag får vara ledig imorgon=) Lär ju aldrig hända.

Rät

Nu är jag verkligen dålig på att blogga. Jag har egentligen en massa att skriva men behöver få lite rätsida på allt först.

På söndag kommer klanen hit *längtar* Dom stannar 1 v ska bli så otroligt kul att träffa alla människor och hundar=)

Jobbar i helgen men är ledig imorgon, skönt. Och för en gång skull har jag en tidig tur på lördag så vi kan faktiskt göra något på lördag kväll. Och då blir det glögg hos Mats och Hilda.

Lördag

Jaha idag är det lördag och den är helt oplanerad än så länge. Kanske att vi åker förbi på glöggfest ikväll.
Igår var Hilda och Mats här vi drack glögg och julmust och åt pepparkakor och nå som liknade lussekatter.
Sen promenerade vi en bit med dom hem så vi fick en skön kvälls promenad igår.

Nu är T sur på mig för jag fick hyvla ost åy honom till frullen och jag svungade iväg ost skivorna på bordet 2 gånger det uppskattades inte. Då sa jag att han kunde hyvla sin ost själv. Då gick han til vardags rummet och åt klart sin frukost och sen har vi inte pratat mer. Ska snart gå och mjuka upp honom.

Glest

Glesa uppdateringar beror på att jag jobbar som en galning mest hela tiden. Sitter uppe i Sthlm just nu och väntar/längtar att få åke hem Slutar 00,14 idag börjar 12.30 imorgon och då ska jag sova i Linköping. Men nästa vecka blir bättre. Sen är jag ledig helgen.

Har haft vidriga mardrömmar inatt vågar inte ens skriva ner dom. Jag väckte Thomas iaf, för jag var tvungen att gå på toa och jag ville veta att han var vaken if något skulle hända. Man tänker inte riktigt klart mitt i natten.

Åh jag är hungrig. Får bli n när man kommer hem kanske lite havregryn och mjölk=) Det är gott det.

Jo jag hade tänkt se Desperate Housewives här uppe i Sthlm, men givetvis var det nån gammal hagga som skulle se nå nyheter. Så nu får jag vänta till reprisen på söndag SUCK!

tack och hej

U wish

Jag är så trött nu så det finna inte. Drygt 7 timmar kvar innan man är klar för idag.
Sen ingen rolig att jobba med heller. det skulle inte kunna vara värre.

jag behöver nå riktigt positivt nu.

Typ detta hade låtit bra- Emmelie din tur har blivit dubbel bemannad så eftersom du haft första delen nu så kan du gå hem.

Kommer aldrig att hända men men

Jobb och åter jobb

Ah vad segt det är att jobba kvällar. Man sover ju ganska länge på morgonen, så när man vaknar är det bara att kliva upp och börja göra sig klar för jobbet, sen jobbar man  hela dagen och hela kvällen, hem och kollar lite TV sover vaknar och sen  rullar det på så. Man får som inget liv.

Jobbar till 23.14 ikväll. Hoppas det blir en bra kväll. Igår var det nån kandidat som hoppade på spåret, men hon hade tydligen ändrat sig hörde jag idag.

Och sen är det ett jävla piss väder här nere, det har nu regnat i flera dagar och det är så tråkigt. Jag vill ha ljus fin snö som lyser upp lite grann.Vill hem

sitter uppe i sthlm nu, och jag vill mest bara hem! Blir nog inte många knop på hemvägen.

Rent hus

Vi har anmält våra grannar till Rent Hus, jag hoppas dom kommer med utan att jag och T blir avslöjade att det var vi som anmälde dom. Men det ser riktigt hemskt ut hos dom, och då har vi bara sett utifrån.
Snart ska jag iväg till jobbet, slutar 00.14 ikväll. Har en känlsa av att jag kommer vara riktigt trött.
Jag är jätte trött nu för tiden, och pinknödig.

Kanske kommer en uppdatering under dagen om det hinns med.

Long

Var längesen man skrev nu. Det har vart fullt upp med jobb och julpynt=)
Har inte så mycket att skriva, jag är ap trött, har ont i huvudet och vill hem. Har nu 6,5 timme kvar av denna dag. Sen ska jag hem och sova.

Jo Thomas har brytit handen. Så i måndags satt han på akuten i 6 timmar, eller lite mer var det nog.

RSS 2.0