Kvällen

Jag dånar snart... Är så trött. Och hungrig. Får se om jag orkar köpa nå mat.
Det har då iaf vart lugnt på tågen. Bara ett tåg kvar nu och jag hoppas att det blir lika lugnt som det var hittills idag.
Min sambo är på grillfest känns ju peppande för mig. Hahah lite sotis är jag allt. Han har då vart snäll och lämnat bilen åt mig så jag tar mig hem. Först tyckte han att jag skulle åka taxi hem. Men det blir kanske lite dyrt tror jag nog.

Parenteserna

Föräldra gruppen igår gick bra, var ju kanske lite länge 2,5 timme och det blir man ganska seg av.
idag är det valborg och jag ska ju jobba. Är ganska bitter. Dels för att jag jobbar sen får att det såg ut som om jag är själv på sista tåget 23.20 från Sthlm. Ganska mycket fylla och bråk skulle jag tro att det blir efter vägen, så är jag ensam tänker jag typ vägra att ens finnas på tåget.

Tillbaka till igår så fick vi se förlossningsfilm, det var inte ett dugg farligt, mest snack var det och sen stor fokus på lustgasen tyckte jag nog. Sen nästa vecka skulle vi prata mer om förlossningen. Jag är då inte ett dugg rädd för den som jag känner i skrivande stund.

T har dragit till Västerås för att köpa ytterligare ett par bromsbelägg till baken av bilen. Jag orkade inte alls följa med. Är jätte trött idag, sen är jag så förbaskat snorig och nysig. Kanske för att det börjar vara en del pollen. Inte för att´jag är allergisk men det kanske kan snora till det iaf.

Hej så länge

Åh så trött

Sitter uppe i Sthlm nu, ska just knata ner till tåget och åka uppsala tur och retur. Sen ska jag hem och vila lite innan föräldra gruppen i eftermiddag.
Jag är sjukt trött denna morgon. Tänkte sova på tåget jag åkte men då satt det en man med sin bärbara dator och knapprade högt så jag höll på att bi galen. Nåja hemma kl 11 eller 1 timme tidigare om jag har riktigt tur. men det har jag sällan.

Nä måste rusa nu för tåget kommer in.

Bye så länge

Free

Ledig idag:-)
Senare idag ska vi och köpa mjukglass för nu kan jag inte stilla begäret längre. Är varmt ute idag med fast ingen sol. Vilket jag tycker är ganska skönt. Häcken här utanför dörren har blommat upp och är riktigt grön och fin.

Nu ska jag kolla lite lägenheter för skojs skull.

Våran bostad kommer ut på annons på torsdag tror jag att det var. Spännande

Vila

Jag sov skit dåligt i Uppsala, men har inte haft tid att vila här hemma ännu. Mäklaren var ju här och fotade när jag kom hem och vilka fina bilder han lyckades få fram:-) Sen åkte vi till V-ås och köpte lite bil delar för skithögen gick ju givetvis inte igenom på besiktningen.

T har dragit till Kungsör och en polare som skulle hjälpa honom att byta bromsbelägg. Och jag planerar att lägga mig i soffan och sluta ögonen några minuter. Sen håller jag på att tvätta också.
Och jag blir mer och mer galen i tvättmedel och sköljmedel, det luktar så gott att jag knappt kan sluta lukta på det.

Imorgon är jag ledig wihoo:-)

Boring

Usch vad tråkigt jag har... Ingen från ET här. Hilda och Petra var här en stund men sen åkte dom igen. Så bästa sättet att fördriva lite tid på är vid datorn.

Thomas fick sålt sin Cross idag. Fy satan så skönt. Lite pengar som trillar in då iaf.
Sen ska vi ta itu med alla annonser som ska göras.

Nu är det 1 h och 40 min kvar innan jag åker ett till varv på Uppsala.

Längtar till imorgon när jag slutar för då får jag äntligen komma hem. Fast jag ska åka buss hem imorgon, spännande hehe. Slutar samma tid som mäklaren skulle komma och fota så T är upptagen.

Och fy vad varmt det är jag är helt klibbig känns det som. Blir att duscha och tvätta fötterna sen på hotellet:-)

Sova borta

Ska snart och jobba... Slutar kl 22 ikväll och då i Uppsala, jag avskyr att sova där. Jag gillar bara att sova hemma.
Imorgon ska bilen besiktas och mäklaren kommer och fotar i våran bostad.
Jag vill flytta uppåt nu! Allt känns tungt och trist här nere nu. Jag har ingen energi.

Fast igår hade vi en riktigt härlig dag iaf. Vi åkte till Mariefred och Gripsholmsslott. Vi promenerade runt och fotade och hade det skönt i solen, sen fikade vi på en liten udde med en vacker utsikt.
Men det var igår och idag är det jobba som gäller. Börjar 11.30 och slutar kl 11 imorgon.
Sen är jag ledig tisdag iaf. Då ska jag se DH utan att somna.

Snart är jag i v 28 och jag tycker tiden går så fort alltså. Låg och funderade lite över förlossningen igår. Men det kändes lite läskigt så jag slutade med det ganska fort och somnade ist haha.........
Nu ska jag vara med T lite innan han får köra mig till jobbet.

Lön trallallalla

Idag kom lönen.-) Jag jublar.... Synd bara att det mesta försvinner på räkningar.
Igår hade jag jätte svårt att somna. Låg och funderade på framtiden. Man vet vad man har men ite vad man får. Skit att man ska ha ett sånt bra jobb. Men det löser sig nog. Vi börjar med att se hur det går med en ev försäljning av bostaden. Sen ska jag nog prata med min chef om några dagar så jag kan förvarna honom lite grann på att jag nog kommer flytta upp igen. För jag har verkligen ingen lust att börja söka en hyreslägenhet här för det är så svårt att hitta. Finns bara på riktigt sunkiga områden, eller så kostar dom typ 10 i månaden lite väl saftigt alltså.

Imorse vaknade jag ca 7.15, rätt dåligt med tanke på att jag somnade sent igår och ska jobba idag. Slutar ju 00.44 så jag kommer nog jobba i sömnen sista timmarna.

T är ute och hjälper en killa från Ö-kalix att byta däck på bilen. Sen ska han och hämta ett av våra sommardäck som visade sig ha pyspunka. Sen ska han köra mig till jobbet. Usch vill inte jobba. Men jag hoppas att min chef skrivit på papprerna jag ska ha och skicka till Försäkringskassan. Skulle vara skönt om jag fick gå hem när jag ska. Men dom är väl inte så snabba med att behandla HP ansökningar av vad jag förstår.

Nu vill jag bara att allt här nere ska avslutas så vi får flytta upp. Men om 1 timme kan jag känna annorlunda, det är ganska ångest laddat med allt. Men allt blir bra och löser sig till sist får jag hoppas iaf.

Mäklare

Vilken dag!
Mäklaren har vart här idag och kollat runt lite grann. Han skulle bara prata med banken om vad vi ska sätta för utgångspris. Han trodde att vi skulle kunna göra +-0 vilket skulle vara underbart. På måndag kommer han hit och ska fota en massa, sen börjar det annonseras med visningar och allt vad som nu händer. Spännande det här alltså.
Sen på EM har jag vart meed Josse, vi har vart på babyproffsen och Barnens Hus:-) På Babyproffsen fyndade jag en BabyBjörn sele för 199 kr ord pris 799 snacka om bra rabatt 600 spänn, sen även en baby sitter för 199 ord pris 390, så gissa om jag har "sparat" pengar alltså...

Imorgon blir det jobb, och jag börjar ganska sent och slutar jätte sent. Spännande med tanke på att jag knappt orkar vara vaken till kl 21. Så det kanske blir att sova lite nu så man är vaken längre ikväll och sover längre än till kl 7 imorgon.

Nästa vecka börjar våran föräldra grupp också, det blir spännande och jag hoppas att den blir trevlig och rolig med tanke på att T inte är så där jätte peppad.

Nä nu blir det soffan efter att jag vart ut med Tova en sväng... Älskade lilla skit hunden:-)

KL 4,59

Usch hemska drömmar har jag haft inatt. Sitter nu uppe på jobbet och ska snart göra mig redo för att gå ner till Bangården. Lillan är vaken i magen just nu hon sparkar ordentligt och har sig där inne.
Jag fick skjuts till jobbet idag, alltid lika skönt att slippa köra själv. Thomas är bra rolig som kliver upp kl 4 med mig för att köra mig till jobbet.

Nåja nu ska jag göra en förar uppgift och ta på mig mn fina lys orangea varselväst och knata utmed spåret till jag hittar tåget och föraren:-)

Somnade till DH igår förresten gissa om jag var sur när jag vaknade til efter 23 och insåg mitt misstag... Surt sa räven!

Då får vi se

Idag har vart en riktig slö dag. Vaknade vid 7 gick ut med hunden, åt frukost och tog ett varmt långt bad med barnolja så nu är man mjuk:-) Sen var vi och handlade hem lite mat och hund mat.
Har kollat lite TV och suttit vid datorn. Nu har vi skickat till mäklare att vi vill ha våran bostad värderad så vi får väl se vart det slutar. Hoppas hoppas.....
Till lunch blev det baguetter med sallad, och en massa annat gott på som skagenröra och mimosa sallad...
Imorgon ska jag jobba igen, börjar 4.43 ganska jävla tidigt men slutar kl 10 så det är ju skönt det iaf.
Nu ska jag dricka något är så jädrans törstig idag..

DH ikväll jippi







Nere igen

Jag har haft en underbar vecka i norr... Landar i hemmet här nere med blandade känslor. Vet att vi kommer att flytta upp. Frågan är bara när? Okej jag vet att det blir inom en relativt snar framtid. Men det är ju ändå inte bara att flytta.
Avskedet hemma med pappa blev tårfyllt som vanligt. Och sen med mamma blev det också väldigt jobbigt. Fast vi inte kramades så grät jag som ett litet barn när hon gick. Klara inte av fler sådana avsked snart. Jag går sönder inombords.
Sen när mamma åkt så tar det kanske 20 min innan hon ringer. Och då har hon krockat ganska ordentligt. Var inte hennes fel men en gammal gubbes fel som bara svängt på någe vis. Då kände jag verkligen att jag vill upp ännu mer. För då känns det som om tiden med ens nära och kära betyder så mycket mer än ett jobb. För det är det som håller oss kvar här mest.
Men nå borde det gå att få ett jobb där uppe efter mammaledigheten och T lär ju också hitta något.

Han är på affären nu och handlar lite grann.... Blir bara mys sen, man är ganska trött och lite deppig över att vara tillbaka......

Kommer mera sen och lite bilder bara vi får in det på datorn.

Mamma dag

Nu ska jag och min mamma ha en hel dag ihop, vi ska börja med att åka till Pite det är ju en trevlig stad. Sen åker vi nog förbi Älvsbyn. T är med sin mamma iaf och jag tror det blir en mysig dag... Bye

..................

Kan meddela att det är underbart att vara uppe i norr:-) Igår var det lunch hos mormor och morfar och mormor hade sparat en massa bebis kläder från det att jag var liten, sen fanns det även en jätte söt klänning från det att mamma var liten.
Igår kväll när jag skulle sova var hon helt galen inne i magen jäklar vad det sparkades och hade sig, gick ju inte att somna. Nu håller hon också på att röra sig en massa:-) Men nu ska jag ju vara vaken så då är det mest roligt:-)

Arlanda

Hej hopp
Nu sitter vi på Arlanda vid gate 38 och väntar på vårat plan:-) Snart så är vi på väg mot underbara Boden och det känns hur bra som helst.
T vaknade kl 2.15 och jag strax efteråt, försökte somna om men var tvungen att gå upp på toa och piggnade då till. Frågade hjärtat om han ville gå upp och det ville han:-) Så strax efter kl 3 var vi på G mot arlanda. Skönt att slippa stressa. Tar ca 2 timmar att köra när man har Opeln. Vi hittade rätt parkering och tog bussen till flygplatsen.
Så nu är det drygt 1 timme kvar sen börjar en kanon vecka hoppas jag iaf.

Och här är det tjock dimma, hoppas planet kan lyfta iaf. Och vi fick platser brevid varandra också:-)

Packa

Då håller man på att packa. Eller jag har packat det som jag inte kommer behöva idag eller imorgon. Räknar starkt med att mamma kommer ha en massa saker så jag slipper packa ner typ mössa, långkalsonger och sånna saker. Satsar på en lätt packning. En ryggsäck modell lite större. Sen har jag ju Tova som jag måste hålla reda på.

Nu blir det en promenad med hunden och sen dusch och sen sängen. Eller vi ska ju göra klart fika till imorgon så vi har i bilen. men sen efter det blir det sängen och lite TV tittande.

Då önskar jag mig och Thomas och Tova en trevlig resa.

Vi hörs

Snart så

Ojdå skrev visst inget alls igår. Jajja. Jag jobbade då typ hela dagen igår och det var mycket att göra. Sen när jag slutade närmare 17 ( sista tåget var sent) åkte jag hem och vi räknade alla 1 kronor jag har sparat. Det var 440 kr.  Så då bestämde vi att vi skulle åk aoch försöka växla pengarna så att vi kunde tanka bilen. Åkte på ICA maxi men där ville dom inte växla för hon i kassan skulle minsann hem och fira påsk och hade inte tid. Tack för den. Då kom jag på den briljanta idén att åka på OKQ8, där dom alltid är så jävla sura och otrevliga. Vi tankade i tanken där man ska gå in och betala. Så vi drog i för 250 kronor och gick in och betalade i 1 kr:-) haha.
Det var mycket roligt alltså.

Så kan det vara.

imorgon blir det att åka till Boden och det ska bli så himla skönt alltså. kl 4 imorgon bitti blir det uppstigning planet lyfter kl 8.20 så minst 1 timme innan vill man ju vara där och checka in allt och fixa med Tovas "biljett".
Sen 1 veckas mys pys med familjen och några vänner som ska få en på hälsning:-)

3 days

Ännu en dag på jobbet. 3 dagar kvar med denna dag, sen blir det resa mot Boden:-) Det som grämer mig är att pengarna på kontot är obefintligt. Så det är tur att man inte ska festa då iaf haha.

Nu ska jag ringa och anmäla mig så dom vet att jag sitter jour. Men jag funderar starkt på att åka upp till Sthlm. Hjälpa mina kollegor lite grann.

Igår var det fullt upp hela dagen iaf. Lillan i magen var ko lugn hela dagen. Men när det blev kväll och man skulle sova så levde hon rövarn därinne. Jag tror att hon hann vara i hela magen på mig:-)

Skär

Hej hopp denna skärtorsdag:-)
Jag är ledig och det är tråkigt väder men det hade jag kunnat gissa redan igår att det skulle vara.
Idag ska vi åka till Danne och Josse och ge Lucas ett påskägg, och kolla på deras lilla fina bebis.

Igår var vi till BM det gick ganska bra. Jag fick ta stick i fingret ajaj blodprov först i ena armen men där kom det inge blod så hon fick sticka igen ajaj. När man är Rh-negativ får man ta fler blodprover inte alls kul men så kan det vara. Hon mätte magen också och den låg i kurvan än så länge iaf. Sen fick vi lyssna på våran flickas hjärtljud:-) Men den lilla var vaken och det var inte lätt att få tag i henne för hon hade ett motionspass därinne och for runt runt hela tiden. Men till sist lyckades vi få höra henne iaf.
Sen har vi fått tider till föräldragruppen också, jätte roligt tycker jag men T delar inte det med mig. Men jag hoppas han ger det en chans för min skull.

Och sen måste vi ju kontakta famijerätten och skriva en massa papper på att det är T som är pappa. Detta slipper man om man är gift vilket vi tycker är diskriminering. Men men måste vi så måste vi.

Nu ska jag klä på mig så vi kan åka iväg.

Skit

Känns som om det mesta är skit just nu. Tur jag har Thomas och att vi har varandra.
Åker ju upp till Boden på måndag och det blir att T följer med jippi... Sen får vi se om vi måste sälja våran bostad. Kanske bilen kanske något annat också.
Nåja det bästa som kom ur denna soppa var att T kan följa med upp iaf, för jag har världens bästa mamma som betalar hans biljett. Älskar dig mami:-)

Han blev uppsagd från sitt jobb igår med omedelbar verkan. Men jag har luskat och företaget gjorde helt fel och helt olagligt. Nu blir facket inkopplat och jag hoppas det händer nå. Och jag hoppas på att T får ett nytt jobb.
Annars blir det nog att sälja, kanske flytta upp igen... Nåja det får tiden utvisa senare.

Nu måste jag jobba. Ska till Uppsala och sen i EM ska jag till BM

V 25

Jag blir såå glad:-) Föraren ringde och sa att jag inte behöver gå ner till bangården något för han var klar där nere, fatta så skönt att slippa gå i makedammen och lättra på tåget. Nu ska jag bara komma ihåg att skriva en uppgift till föraren. Den innehåller lite info om hur många axlar på tåget som är skiv respektive block bromsade hur fort tåget får gå och hur det ska bromsas.


Igår när jag och 2 kollegor satt ute i Sthlm och åt glass så höll dom på att spela in ett avsnitt av Rent Hus, det var kul att sitta där och spionera. Fick en liten bild men vi var för långt ifrån så man ser knappt alltså.


Idag är det mitt 3dje pass på raken när jag jobbar 12 timmar känns inge vidare alls... Ahh nu kom mitt tåg bye

DH ikväll:-)

Och v 25 idag


Glass

Jobbar och sliter... Hujja hujja. Ca 6 timmar kvar. Har vart en kaotisk morgon, fick åka taxi till Sthlm ist för tåg för det var stopp.

Jag har ätit 2 glassar idag. Gott gott....

Har inge att skriva så hej så länge

City Cross

Gårdagen blev helt perfekt. Vi var ju på badet och det var väldigt lite folk så det var hur skönt som helst. Sen åkte vi på Barnens Hus vi skulle bara kolla runt lite åså. Slutade med att vi bestämde oss för att köpa en helt ny barnvagn ist för en begangnad. Så nu har vi valt vilken färg vi vill ha på sitt och ligg delen. Blir en Emmaljunga City cross.-) Känns faktiskt bra. Så nu väntar vi på att kl ska bli 11 så dom öppnar och vi kan åka dit och beställa vagnen och betala handpenningen. Det hela går på 6.600 och då är det lite rabatt inräknat på det.
Sen efter det så storstädade vi hemma och möblerade om lite grann i vardagsrummet, det blev fint.
Sen åkte vi ut på Sundbyholm och gick promenad, Tova passade på att jaga lite fåglar och att ta årets första dopp utomhus..

Sen hem och vi hade tänkt se film och mysa, men då blev det att vi gick ut och käkade med Johanna och Thomas ist. Jag drog till med en 3 rätters fast det var jag ensam om.... Nåja så kan det vara.

Och även idag vaknade jag hur tidigt som helst. Kollade kl och den var 7.17 tänkte jaja men nästan halv åtta är väl bra då kan vi kliva upp nu. Thomas vaknade strax efter mig. Men sen när jag kollade lockan på TV så var den 6.20 så det var ju lite tidigare än vad jag trodde. Men lika bra att man vaknar tidigt när man ska börja jobba tidigt.....

Nu ska jag klä mig och snart ska vi åka ut....

Idag regnar det så då passar det utmärkt att ligga hemma i soffan och slappa hela dagen:-)











Lovely Lördag

Igår var en underbar dag:-) På tåget mot Uppsala fick jag sälja en biljett till Sarah Dawn Finer:-) Måste ju tillägga att jag bara älskar henne såå mycket tycker hon är bättre än dom allra flesta och mesta. Väl tillbaka i tjänstekupén och kollegan Daniel berättade jag glatt om vem som fanns på tåget. Då är det så att han älskar henne mycket mer än vad jag gör. Så han gör 2 fina lappar och drar iväg, och tillbaka kommer han med 2 st autografer hihi kände mig som 14 igen:-) På min hade hon skrivit - Emmelie! Lycka till med bebis kram Sarah Dawn Finer:-)
Sen slog Daniel på hennes låt Moving On och tårarna var överallt. Kände mig såå glad.. Haha man kan inte tro att jag är 24 snart 25 men men huvudsaken jag är glad:-)

Nu ska jag och Thomas snart åka och bada dom öppnar kl 9 och vi vaknade 6.40 hmm på en lördag... Men iofs igår var det fredag och vi somnade strax efter kl 10...

Sen skulle jag vilja dräpa dom gamla arga gubbarna som bor här. Varför ska dom alltid klanka ner på oss yngre! Så otrevligt. Skulle vi ha vart otrevliga mot dom och kommit med en massa påhopp hade dom tyckt att vi är småungar som inte respekterar dom. Men av dom får man inte ett uns respekt. Dom kan inte gnälla på att vi har festat eller så för det har vi inte här. Sen plockar jag upp efter hunden. Så då gnäller dom på var vi parkerar ena bilen och på att Thomas bett om egen bastu nyckel!? Tycker inte det är någon anledning att 2 gubbar attackerar han för det. Fy fan för många äldre som tror att dom dominerar och kan styra och ställa.... Fuck you

Nää nu mot simningen och bubbel pool nice nice

Och solen skiner och vädret är strålande

Hej hopp

Jahapp då har man 9 timmar kvar att jobba denna dag har hunnit avverka 3 timmar. Är ingen från Eskilstuna här uppe i Sthlm nu så det är lite trist. Ingen att prata med. Tur att Hilda var här 1 timme iaf det gjorde livet lite lättare.-) Ska åka om ca 1 timme till Uppsala, sen ha lite rast och sen åka till Uppsala fram och tillbaka igen. Sen avslutar jag dagen med att ha tåget från Sthlm och hemåt. Ska blir skönt  med ledig helg sen. Imorgon på morgonen hade jag och T tänkt gå och simma lite grann. Blir nog skönt, lite simning och sen bada bubbel mysmys....

Och igår kände Thomas första sprken på magen det var lycka från hans sida då:-)

mocka

Seg morgon har det vart. Somnade med skallebank och vaknade med det. Tur att man hade en kort dag då iaf. Nu är jag galet sugen på en mocka ruta och vilken jävla tur ayy det finns i frysen här hemma.... Så jag ska ta ett glas mjölk och 2 mocka rutor och sen ska jag bädda ner mig i soffan igen och försöka vila bort huvudvärken.

Har en låång dag imorgon på jobbet såd et gäller att hinna bli pigg till det annars blir det jätte jobbigt.

Hörs sen


Bad

Jag har badat den lilla hunden nyss. Så nu är hon blöt och springer runt här och ålar sig efter alla mattor. Vi gick ut en snabbis också, men då började hon att hon skulle rulla sig i sanden, så då blev jag inte så glad och hon fick snabb pinka sen gick vi in igen. Ser när man kommer upp för trappen här att det är små tassavtryck överallt! Jag kanske skulle ta och skura idag kanske. Men det gick väldans mycket energie till att bada Skorven....

3 timmar kvar innan T kommer hem...

Hmm undra vad som är på TV ikväll... Me<3Tv




Skosug

Maten igår blev kalas bra:-) Jag åt souvas med pitabröd men Thomas var mer sugen på sen skav så vi slängde ihop det också. Sen blev det mos till det, eget mos. Mycket gott var det iaf.

Jag är ledig idag och hade tänkt mig en skön sovmorgon, strax efter att T åkt börjar hunden att hulka som besatt så det var bara att hoppa upp ur sängen och försöka få henna att sluta innan hon började spy. Tur nog så lyckades det iaf. Men då var det ju bara att klä på sig och traska ut en sväng så hon fick göra sina behov. Och sen hamnade jag vid datorn som vanligt. Men måste snart äta nå frukost. Har en sån där dag då jag är sugen på precis allt tror jag. Nåja tur att vi har en del hemma iaf. Nämnde jag det att när vi var inne i en sko affär häromdagen så blev jag sugen på att typ äta skor! Mycket märklig känsla, vi gick därifrån väldigt fort. Har hört att det är vanligt att bli sugen på blomjord. Men det är kanske vanligt att bli sugen på skor också haha

Nu en vanlig frukost haha kanske lite yoghurt

Sen måste jag köpa nya gympa skor också, har haft mina i typ 4-5 år och dom är väääldigt slitna och inte så sköna

RSS 2.0