Är i boden.

Är uppe i boden så därför blir det dåligt med uppdateringar. Har bättre saker för mig:-) Vi mår bra iaf och har fått fina julklappar. Lea sitter i mitt knä nu och härjar.
Idag ska vi på middag till mormor och morfar, lite tråkigt men men...... vi vet inte riktigt när vi måste åka ner. Hoppas vi kan stanna över nyår. T ska jobba den 30 han fick inte ledigt den dagen, för hans jobb ät knäppt, dom löste ledighet med julen med lottdragning, vilket jävla skämt! Tycker man ska gå efter turordning och T frågade redan i juni. Sen kan man ju gå efter vilka som har släkten på annan  ort, ja menar att alla andra kan ju fira med sin släkt eftersom dom bor i samma stad. Jävla tattare!

NÄ nu ska jag och Lea leka lite och sen kanske hon vill vila en stund.

Heipa

Shopping

Lea vilar och jag ska snart åka och shoppa lite julklappar. Idag blir det nog att Lea får sin första smakportion av antingen banangröt eller potatis:-) Ska bli spännande då får man vara redo med kameran. Hon kommer nog fundera en stund innan hon fattar vad som händer hehe...
Ljuvligt med snö också må jag säga. Synd att Lea är lite liten för att åka pulka. Snart så.

Ska försöka hitta en röd body åt Lea idag och en julklapp till T. Sen kanske något annat litet...... Så svårt att låta bli att handla till den lilla det riktigt kliar i fingrarna..

Lucia helgen

I lördags var vi till Ewa en stund på kvällen, det gick bra. Lea var väldigt mammig i lördags var nästan bara jag som dög och hon ville se mig hela tiden typ. Jag drack lite glögg hos Ewa också blev en liten mugg med glögg på 10% hehe tyckte nästan det var lite starkt, snacka om att man tappat formen. Men jag tycker det är skönt att vara på det klara och jag saknar inte alls att festa.

Det har även kommit lite snö hit blir så fint när marken är vit. Hoppas det kommer vara mycket snö där uppe sen när vi ska dit.

Idag vaknade Lea kl 7 och ville inte somna om till min stora sorg eftersom jag var såå jävla trött. Men nu sover hon iaf men jag gissar att hon vaknar snart för nu sover hon inte så länge när hon vilar på dagen.
Tyckte jag hörde en pratande bebis nu och javisst stämde det. Då var det full rulle igen då.
Nu blir det att ta på henne nå annat än pyjamas, en torr blöja och lunch för hennes del.


Bilder och lite text

Calle kom 2a alltså kan han betraktas som vinnare. Han slipper bli låst till stt sjunga smöriga tråkiga låtar han kan välja själv vad han vill göra. Han är grym hejja Calle och grattis till 2a platsen:-D

Idag har vi vart och köpt julklappar, blev kanske lite dyrare än tänkt men men det är bara jul 1 gång om året. Väntar också på Ricks julklapp får se om den hinner komma, den ska åka ändå från Hongkong hehe.

Lea har vart skit arg idag mellan 12.15-14 då hon äntligen somnade för lunchluren. Tror att hon börjar ha tänder på G eller så har hon växtvärk eller nå annat som dom små kan drabbas av.

Det var då inga problem att få henne att sova för natten nu iaf. Hon har sussat sött sen halv nio och det var inget gnäll alls då, så det var skönt.

Nåja ska kolla vad som är på TV sen blir det borstning sv tänder och händer och sen sängen SKÖNT!






                                                           

                                             
                                                 


4månader

Imorgon blir Lea hela 4 månader. Tiden galopperar iväg och jag fattar knappt vad som händer!
Vi firar hennes 4 månaders dag med ett besök på BVC för vägning och mätning. Blir spännande är ju 1 månade sen vi var där sist.

Kände inte för att skriva så mycket här nu men 14 dagar till Boden kan jag klämma in:-)

Morning

Godmorgon alla
Idag var det faktiskt jag som väckte Lea hehe händer inte ofta. Hon somnade 20.30 för natten igår och vaknade runt 3.20 inatt och ville ha lite tisse, kanske inte så roligt att behöva vara vaken den tiden men hon somnade om efter 10 minuter typ och sen väckte jag henne 9.15 för då var hennes frukost färdig. Nu ligger hon och sover igen och jag skulle behöva göra mig klar och äta frukost ja me. Vi ska på sista föräldragruppen idag lite tråkigt är som roligt att komma ut och träffa andra mammor sådär.
15 dagar kvar till vi åker uppåt nu. Längtar sjukt mycket!

Och nu ska jag sluta hänga på tradera för nu finns det inget mer jag behöver, nu är det bara att vänta på allt man vunnit där. Har fått hem 3 saker av 11 så more to come:-)
Spännande

Ny vecka

Jag struntade i att väcka Lea igår kväll, så jag var ju beredd på att hon skulle vara hungrig flera gånger om under natten. men icket hon sov till 5 då ville hon ha lite tisse (ammar nästan enbart på natten) sen somnade hon om till 9 det var riktigt bra av henne. Sen på morgon gick vi upp och klädde på henne sen fick hon ligga i gymmet medan jag gjorde iordning mat åt henne. Jag lämnade henne på rygg och när jag kom tillbaka 2 min senare låg hon på mage och ar skitnöjd:-) Men hungrig var hon också kan jag lova.

Nu ligger hon och vilar igen så jag ska passa på att hoppa in i duschen en sväng. Tappa lite hår och tvätta mig lite haha. Hårfästet har krupit sig länge bak. Tur att man har en sån frilla så det inte syns iaf, jag tappa grisigt mycket hår alltså. Nåja så kan det vara.
Duschen var det nu ja.
16 dagar kvar till Boden fy vad jag längtar....

Mosbricka

Min lilla snuppa har nu sovit från kl 20, blir nog till att väcka upp den lilla så hon får lite mat, för jag orkar inte hålla på inatt. Och hon brukar bli glad när man väcker henne, knasig flicka.
Idag har jag rensat ut kläder hon vuxit ur och som inte används blev en sån där bli IKEA påse. Sen har jag rensat ut lite till Vickan också. Blev lite blandat med kläder och annat. Ett gäng blöjor stl 2 dom kan då inte Lea ha blir som att jämnföra med en lite trosa och det är ju inge vidare.

Sen gjorde vi lax och potatismos till middag, syoppade moset iugnen för att det skulle få lite färg och bli ännu godare (gör eget såklart) sen när jag skulle ta ut det ur ugnen så givetvis tappade jag hela byttan upp och ner. Så jag serverade mat från golvet idag. Blev ganska less på mig själv. Men kan ju tillägga att jag drog av moset som inte hamnat på golvet och satte på våra tallrikar.

Nåja snart väcka sessan men först lite hobbysurf för min del. Ju senare hon äter ju längre sover hon och det passar mig:-)

Fredagsmys

Jag njuter av ensamheten, jag kan göra precis vad jag vill. Så jag sitter vid datorn lyssnar på IDOL äter godis och dricker julmust.
Och jag tog på mig pyjamas kl 17.30 hehe...
Lea sover nu hon somnade strax innan 20 så om hon fortsätter att sova tar jag upp henne vid 23 och ger sista målet mat och hoppas att hon sover ganska många timmar efter det:-)

Home alone

Så där ja. Thomas har fått skjuts till tåget och åkt till Sthlm för julbord och övernattning på hotell med sitt jobb. Jag gick på stan en sväng skulle in på banken och sen gick jag runt och kollade lite grann. Lea sov i vagnen hela tiden. Jag köpte en sparkdräkt åt henne och ett par röda strumpbyxor som hon ska ha till jul:-)
Sen när vi åkte hem köpte jag mat på MAX som jag tog hem och käkade, dom glömde min dipp så då blev jag sur.

Lea har nu börjat skratta jätte mycket och det är såå roligt, hon låter så sött när hon skrattar och det bara bubblar om henne hihi mammas lilla piga.

Idag när vi var på stan och strosade runt så såg jag ju en massa människor med barnvagn, och nästan alla var med sin mamma (antar jag) alltså bebisens mormor och fy vad jag började sakna min mamma då. Vi kan ju nästan aldrig vara ute med varandra. Min mamma är den jag gillar mest att gå på stan med elle att åka runt på shopping med. Min mamma är BÄST! Och som jag saknar henne:-( Hela tiden varje dag. Hon är min bästa vän i hela världen jag kan prata om allt med henne....

Ikväll ska jag och Lea mysa i vår ensamhet hade tänkt att vi skulle se IDOL om hon är vaken då. Busungen

Hej hopp

Idag har jag och Lea vart på långpromenad med grannarna Johanna och Wilmer som är 6 dagar äldre än Lea fast enligt BF skulle han ha vart 2 dagar yngre.
Vi gick runt halva Hällby och det var riktigt skönt.
Sen har vi haft besök av Hilda det var trevligt var ett tag sen jag träffade henne.

Sen har dagen bestått av att övervaka på Tradera har blivit några fynd minsann:-) Medan några slank ur handen som en hal ål men men.

Nu ska jag borsta tänderna tvätta fejjan och väcka Lea så hon får käk, hon har inte ätit sen kl 18 nu hon somnade tidigt men jag vill inte att hon ska vakna 24 gånger inatt så då blir det ett rej'lt kvällsmål nu. Ju senare ju bättre för min del eftersom jag alltid är vaken sent och gärna sover på morgonen.

Tradera

Oh my good!!!
Jag har fastnat sitter och kollar på allt möjligt:-) Har slängt iväg några bud men jag är ju ganska snål så det får inte kosta för mycket minsann.
Vann iaf en auktion idag en omlottbody med elefanter på tror jag det var för 11 kr. Att jag inte var tradera fan när Lea var på G för jävlar vad jag hade shoppat över tradera då!

Nä nu måste jag kolla vidare.

Sen ids jag nästan bara kolla på dom där det bara är några minuter kvar för jag orkar inte vänta vill veta så fort som möjligt.

Sova får bli sen nångåmg.

Finally

Äntligen! Det är minus grader ute och soligt. Inget äckel regn. Det som saknas är snö... Jag vill ha snö.
Snart åker vi uppåt mot Boden ska bli så härligt jag längtar som en galning. Har sån lust att stanna där också. Åhh älskade Boden. Älskade familj där uppe. Jag saknar familjen som en toka varje dag. Och det gör ont i mig att dom inte får träffa Lea så ofta och se hennes framsteg.
Nåja en sak i taget nu åker vi snart upp och sen får vi se när vi flyttar upp. För jag vet att vi kommer att göra det en dag. Vi bor alldeles för långt bort från alla. Och vi kan ju inte be alla flytta närmare oss.
Det finns så mycket jag saknar uppifrån
1 Familjen
2 Vänner
3 Riktig vinter
4 Skoter
5 Mammas mat
6 Att kunna umgås med familjen
7 Pimpla
8 NORRLAND



Mammas lilla skrutt

Babymassage

Idag är bästa tv dagen under hela veckan.
Babymassagen idag gick bra Lea blev lite rädd för mamman brevid oss så hon fick surminen och började gråta. Men slutade lika fort som jag tog upp henne.
Promenerade dit med Johanna och Wilmer och det är alltid lika skönt att få en ordentlig promenad. Jag är sjukt dålig på att ta mig ut. Men det har vart så pissigt väder här nere också bara regn och rusk. Men idag var det minus 1 och soligt och fint.

Nu har vi Ramses här också han är så snäll:-) Hans husseoch matte jobbar ju så då får han vara här så han inte behöver vara själv så länge, och dom bor ju rätt nära så det är inte långt när han ska hem.

Snart kommer väl T hem också dom har utbildning på jobbet. Och jag har inte gjort någon middag ännu jag väntar till han kommer hem för jag har ingen aning om vad jag ska laga. Det står still i huvudet idag.

RSS 2.0