Dusch

Jag ska jobba idag från 15.30 till 00.44 känner mig inte så värst laddad. Men ska jobba med Madde så det blir nog roligt börjar med arboga sen sthlm och sen 2 varv på Uppsala och sen hem. Hade ju kunnat vara en värre tur iaf.
Nu måste jag duscha var på väg in i duschen kl 22 men har fortfarande inte tagit mig dit.

Annars flyter väl allt på.....

Rastlös

Okej jag var ledig igår och är ledig idag men nu börjar jag bli lite smått rastlös. Johanna är väl i Thailand nu så henne är det ju ingen ide att ringa. Alla andra jobbar väl skulle jag tro. Ska iaf se Hem till gården sen gå ut med hunden och sen kanske jag åker och shoppar lite=) Skulle behöva en make-up borste till foundation, sen kanske några sköna byxor eftersom allt sitter så jävla oskönt kring magen. Är i v 16 nu så det går ju framåt så att säga. Sen skulle jag ju kunna vara snäll och hämta Thomas från jobbet. Jag måste tanka bilen också. Jätte roligt. MEn så får det nog bli. Sen måste jag ju givetvis se den sista matchen som sverige spelar i eftermiddag. Det var mot Serbien tyckte jag att jag såg.

Nä men det låter som en plan. Sen gillar jag att shoppa själv också. Då kan jag gå och strosa i min egen värld och bara gå in där jag vill gå in. Och jag behöver inte stå och vänta utanför någon provhytt när någon annan segar hehe.

Mamma kom med ett nytt namnförslag idag var något i stil med Tobb eller Cob, det var så illa att jag inte ens kommer ihåg det. Sen är hon ju super säker på att det är en pojke som stryker runt i min mage. Det återstår att se. Hoppas dom kan se på UL för jag är ju skapligt nyfiken nu.

Fan nu måste jag hänga tvätt och det är så tråkigt och jobbigt när man är kort och knappt når upp till tvättlinan.

Jo inatt drömde jag att jag vann en skidtävling haha jag var helt fenomenal på skidor enligt drömmen, det var det sista jag trodde. Annars har jag drömt rätt mycket konstigheter. Igår på morgon sa T att han drömt att han vart otrogen hujja hujja men det var ju bara en dröm sa jag. Sen somnade jag om när han gick till jobbet och vad drömde jag då? Jo att jag var otrogen, det är riktigt hemskt fast nu var det ju bara för att hämnas på hans otrohet haha. Älskar den där pojken/killen/mannen....




Handlat

Jag har hunnit vara och veckohandlat nu på morgon. Jag är mäkta imponerad av mig själv. Det finns för och nackdelar med att åka själv och handla.
Dom bra sakerna är:
Jag får välja helt själv vad som åker ner i korgon
Jag kan springa fram och tillbaka utan att någon tycker jag är en yr höna
Det blir billigare
Jag behöver inte stressa

Dom dåliga sakerna är:
Att man får packa påsarna själv
Man kan glömma något som den andra kommer ihåg
Man får bära påsarna själv från bilen och det är tungt som fan
Man får lasta in allt själv i kyl/frys


Skulle egentligen ha väntat till Thomas slutar idag men vi hade inget hemma och jag är ju såklart hungrig på morgonen. Men nu blev det en lite brunch här med småplättar och yoghurt. Det satt fint.

Och nu ska jag sitta och slappa vid datorn till Hem till gården börjar.

Och jag är ledig nu i 2 dagar fy bubblan så skönt. Jag har sovit ut i morse så skönt.

Bye




CST

Jahapp sitter nu uppe i sthlm som vanligt. Ska snart åka ett varv på Uppsala och sen ska jag åka hemåt. Är ledig ons-tors och då ska jag inte göra så mycket annat än att vila och sova=) Nice känner att jag behöver vila upp mig.

Första turen igår på egen hand som 58 för både mig och Karola gick utmärkt, men vi blev ca 30 min sen men det berodde på att ett tåg vi skulle möta krockade med en älg så det blev stopp på spåret. Jajja det hade kunnat varit värre.

Nåja nu lite frulle och ggöra en förar uppgift så han vet hur han ska bromsa tåget. Fast det hade vart nice att glida förbi Märsta och Knivsta hihi...

CST är förkortning av Stockholm på tåg språk

tågmästare

Så där ja nu var man klar med Tågmästar utbildning känns bra 2000 mer i lön och lite mer varierad åkning kan ju inte bli bättre=)
Ska åka hemåt kl 16.30 ska bli så skönt börjar bli ganska trött efter att ha jobbat nu i 9 timmar.

Hoppas nu att jag kommer sova bättre och att illamåendet upphör, tror det kan bero på lite inre stress och att det har vart mycket att tänka på. Inte för att jag känt mig stressad men det kanske blir så iaf.

Imorgon blir det tidig morgon igen men en betydligt kortare dag tur nog.

Jag har börjat längta till Ultraljudet nu och gud vad jag hoppa att allt ser bra ut.

Månday

Har examineringen min idag. Hoppas det går bra. Jag är inte särskilt nervös men jag är trött som fan. Börjar nu men var några minuter tidig till jobbet. Slutar inte förrän 18.01 och sista tåget hemåt kommer väl vara sent från vagnhallen som vanligt..*suck*
Börjar med direkt tåget nu til sthlm skönt. Tycker egentligen  inte att jag ska behöva göra något på det men men....

Såg Iron Man med min sambo igår den var rätt bra. Sen var vi ju på bio på förmiddagen den var också bra. Men lite hemlängtan fick man allt när man såg att det var hemmikring.

Nåja lite nytta nu då

Inte redan

Jahapp då var det redan söndag=( jobba imorgon från 6-18 jobbigt värre.
Under gårdagskvällen natten och nu för middagen har vi ju haft Ramses på besök, han har vart så snäll så det har vart skönt.
Idag ska vi gå på en förmiddags bio i brist på annat. Vi ska se Vi hade iaf tur med vädret igen. Sen blir det hem och se handboll Sverige-Ungern hoppas det blir en bättre match än igår mot Frankrike. Jag tycker verkligen att det är tråkigt att se när dom spelar mot fransoserna, dom spelar en rätt oschysst och tråkig handboll. Jag gillar inte det där när dom ska jaga boll så mycket. Det blir inget flyt i spelet.

Nä nu ska jag gå och klä på mig sitter i min bästa handduk nu=) Den är bautastor och grön hehe då vet ni

Inte igen

Idag är det lördag vi hade ju planer på middag ute och bio men det blir varken det ena eller det andra. Det går ingen film vi vill se och sen har jag en hemsk huvudvärk idag med så då känns det inge vidare att gå ut och äta om jag börjar spy en massa, som jag gjorde igår. Sitter uppe på jobbet och väntar på att få åke hemåt.
Ska och hämta upp Ramses när jag åker hem så han inte behöver vara ensam så länge själv näär hans matte och husse är på partaj. Så då får han mysa med Tova sen hela kvällen.

Har iaf köpt migrän tabletter men dom hjälpte inte nu tyvärr men det är väl för att huvudvärken hann sitta i någon timme innan jag fick i mig tabletten...

Imorgon vill jag inte ha ont i huvudet så det så!


BM besöket

Åhh vad det är segt att sitta jour på jobbet. Slutar kl 18 men jag ska nog smota hem när jag skrivit detta inlägg hehe.

Besöket hos barnmorskan gick jätte bra idag, alla värden såg super ut och blodtrycket var prima. Så nu hoppas jag bara att något växer där inne så blir allt ännu bättre. Fick tid för ultraljud 20 feb så det är inte alls länge dit känns det som.
Det värsta idag var nog stick i fingret det är ju riktigt avskyvärt måste jag säga. Hellre blir jag stucken i armen 10 gånger än 1 stick i fingret. Men har en känsla av att jag måste vänja mig vid det nu..*suck* Beräknad förlossning som det ser ut i dagen läge blir 24 juli så det blev uppskjutet 2 dagar från vad jag hade räknat. Sen blir det väl kanske lite mera skillnad när man vart på UL också.
Och sen frågade jag henne om barnet kunde ha 2 efternamn och det skulle gå bra. Så då behöver inte Thomas vara rädd att hans namn inte finns med=)

Thomas är för övrigt i Sthlm idag på älsvsjö mässan och kollar på MC och moppar. Kul att han får göra nå roligt ibland också. Sen har han även klarat uppköringen idag så nu är det bara teorin kvar. Skönt ska det bli när han får köra så slipper jag skjutsa han en massa och jag kan sova i bilen hehe...

Just det fick med en massa grejjer från BM som jag tänkte kolla i när jag kommer hem. Var om allt möjligt verkligen, en bok om barn och graviditet och om ultraljudet och nån annan broschyr. Så förhoppningsvis är det inget bra på TVen som distraherar mig. Men det första jag ska göra när jag kommer hem är att ge hunden mat och att gå på promenad med henne. Hon har ju vart själv några timmar nu så då brukar hon vara extra galen när man kommer hem... Älskade lilla skit hunden min.

Och min mamma är ute i namnhavet och spekulerar hon har ju inte direkt några bra förslag måste jag säga....
Lovika=vante och vad är det för jä_la namn?
Volmar som i kåldolmar vill man ha ett barn som kommer bli retat javisst varsegó
Bjarte inga kommentarer
Anund öhh say no more

ja ni förstår vad jag menar kanske...

Lite namn har man ju men det är ju så länge kvar ännu så det kommer hon hinna skifta en del. Förmodligen blir det bestämt när bebis är här så man får se vad det är för typ...

Om någon har nå fint namn på lager bring it on

Home sweet

Jag älskar att vara hemma alltså. har slutat kl 12 idag så nu får man en hel eftermiddag och kväll hemma=) Igår var det ett 12 timmars pass och jag var så trött när jag kom hem att jag helt hade glömt att det var handboll på TV, tur att Thomas påminnde mig om det. Men idag är jag medveten om matchen com börjar 20.30 minsann Sverige-Kroatien, kan bli en riktigt riktigt tung match för Svenskarna. Vi får hoppas att Balic i kroatiens lag har fått en grotesk magsjuka eller nå sånt.

Imorgon ska jag till BM blir spännande att se vad hon har att säga, och vad man ska göra där. Har ju som sagt ingen aning om vad som händer.

Nu ska jag vila en stund så jag orkar se matchen ikväll, har ju somnat såå tidigt nu 2 veckor i rad så en powernap för att orka.

Och i helgen ska jag gneta, dvs jag ska jobba lite extra så en av mina vänner/kollega kan åka på festen som är på lördag. Jag är inte så sugen på fest, kan inte dricka och då är det inge roligt att vara på en stor fest med en massa fyllbultar. Så hon blev glad och jag får extra pengar thats nice

12h

Åh såå trött, har nog sovit ca 12 timmar inatt. Börjar 14,30 idag men måste in lite tidigare och fixa en massa saker. Skönt att det blir en kort dag idag. Imorgon har jag en låång dag igen. Ska väl snart ta och hoppa i duschen.

Och nu närmar sig besöket hos barnmorskan hoppas det går bra. Men nu har man börjat få väldigt mycket tankar. Tänk om grav testet visat positivt fast det är negativt och att mensen är bort pga något annat. Eller att det ska vara något fel. Nåja det visar sig.

Hoppas jag får min lilla semester nu i april annars blir jag ledsen vill verkligen åka upp och hälsa på alla nu. Var så länge sen sist. Men mamma kommer ju i mars iaf så jag hoppas jag får ledigt dom 2 dagar jag sökt ledigt så vi kan åka till Ullared och ha lite mys=)

Bye

Lok

Hej å hå här går det på. Elevåker ju idag på loktåg och än så länge har det gått bra, inga katastrofer. Men det är ju 7 timmar kvar av dagen så mycket kan hända.
Blev ett litet special schema idag då vi gjorde om lite grann så att jag får åka mera loktåg än planerat och det är ju bara bra, övning ger färdighet så att säga.

Slutar kl 18 idag så då ska jag skynd hem så jag hinner se Sverige matchen som börjar kl 18.30 ska nog gå vägen.

Nåja hej så länge

VM

Blev överförtjust igår när jag upptäckte att Handbolls VM sparkat igång=) Blev soffläge och att se matchen där Sverigeutklassade Kuba med 41-14 det var ju ingen spännande match men det är kul med utklassning också. Idag är det match 18.30 mot Syd korea blir kul att se. Match imorgon me men då jobbar jag tyvärr. Men jag kan nog kanske hinne hem och se det mesta iaf.

Jag har vart på duktig och skurat idag sen håller jag på att tvätta också. Var rätt mycket. Och sängkläder och handdukar det som är det jobbigaster att tvätta för det tar så mycket plats.

Helgen har verkligen vart riktigt lugn och skön men det känns välbehövligt efter en lång vecka.

Och i mars kommer mamma ner=) Längtar... Då blir det Ullared hihi har ju fått bonus från jobbet då också, så det blir shopping pengar.
Nu ska jag trakassera min sjuka sambo en stund hehe

T P

Har just sett film med älsklingen den var rolig=) Tropic Thunder hette den nog.
Thomas har plockat ihop allt jul pynt så vi ska gå med det till förrådet sen.

Jag började må illa under filmen, var tvungen att gå och kräkas lite snabb, men efter det mådde jag prima igen.
Det är såå härligt när ens kropp håller på med en massa konstiga saker. Den har som sitt eget liv nu.

Hemma igen

Hej hopp då var man äntligen hemma från Borås då, vi har haft en vecka med mycket mycket nytt att lära sig. Men vi har haft jätte roligt under tiden=) På hotellet fanns det en bubbelpool uppe i ett torn och där var vi och hade avslappning några kväller after allt plugg. Provet vi fick göra som avslutning gick jätte bra så nu är man halvvägs till Tågmästare=) Känns kanoners.

Tyvärr drabbades jag av en smärre migrän attack på fredagen så det var ganska jobbigt, var tvungen att springa och spy för att huvudet gjorde såå ont. Men tur nog gick det över mot eftermiddagen så jag kunde skriva provet.

Annars är allt bara bra ska till BM nästa vecka och det blir första besöket är ju inne på v 14 nu och det känns bra. Magen har börjat hårdna på sig en del=) Så när lönen kommer måste jag investera i ett par nya schyssta byxor. Jeansen börjar blir lite trånga och det är inte så skönt. Och det är inte så roligt att glida runt i mjukisbyxor jämt heller.

Och idag måste vi dra och handla tråkigt värre, jag ska köpa barnolja så jag kan bada badkar i det=) Huden är mega torr ser ut som en fjällande fisk typ.

Nåja nu ska jag surfa vidare har saknat datorn måste jag säga.

Helgen

Har vart lite små hängig, gick hem tidigare från jobbet i fredags jag kunde knappt andas. Var så täppt i näsan så det var jobbigt.
Har vart ute på några långpromenader vilket har vart super skönt. Det har varit rätt varmt här nu. Det är ju skönt att slippa bli kall men det är inge roligt när all snö blir till slask.

Skulle ha badat bastu igår men det blev inte av jag orkade inte, så det blev film ist, och jag somnade sista 20 minuterna som vanligt. Typiskt att man missar slutet.

Och nu ska jag snart hoppa i duschen och packa klart min väska. Ska ju iväg till Borås på utbildning under  veckan, blir inge roligt att vara borta från Thomas och Tova så länge men men.
Så om typ 2 veckor kan man titulera sig som Tågmästare=) Fast jag blir ju ner graderad sen när jag ska vara mamma ledig.
Jag hoppas det finns någon kurs man kan gå sen så man vet hur det fungerar med mammaledighet och hur man kan lägga upp det. Sen om man kanske orkar jobba nån dag då och då när bebisen slutat amma. Nåja det där blir ett senare projekt.

Kommer förmodligen inte bli någon uppdatering under veckan. Men jag brukar ändå inte ha så vettiga saker att skriva haha.

Nåja over and out.

Natti

Nu ska jag Tova och min onda hals bädda ner oss i soffan eller sängen och se film. Får bestämma mig på vägen vilket rum det blir.
Nu har det börjat bli varmt här nere igen. Skönt men jag vill inte att det ska bli slask. Tacka vettja Boden där är det för det mesta slask fritt.

Hoppas verkligen att det blir att åka upp i april. Dels för att jag tog kortare sommar semester för att kunna åka upp till våren och för att jag längtar hem. Och Boden kommer alltid vara hemma.
Nää nu kila iväg

God natt allihopen

Zzzz

Men jisses så trött jag är. Sitter uppe på jobbet nu och har jour. Hoppas det blir lugnt.
tror jag har fått ihop allt om ur vi gör nu i mars och april med att åka upp och att mamma åker ner=)
Har fått lite ont i halsen blää. Sen är jag hungrig. Ska gå och köpa en macka här nere på stationen. Och sen ska jag nog vila en stund.
Thomas har sökt ett nytt jobb, det ser ganska bra ut så vi håller tummarna. Det som är surt om han byter är ju det där med semster men men så kan det vara.
Han får väl iaf några dagar pappa ledigt=) Och jag kommer vara ledig hela sommaren hihi....

Nää nu macka sen vila, innan det blir fullt ös är uppe på stationen.

BM

Sitter nu uppe på jobbet, det är lugnt och stilla. Jag har hunnit göra det jag ska och än så länge verkar det inte som om jag behöver ut och åka något.


Och jag har nu pratat med BM, ska dit den 23 januari, hon tyckte det var verkligen dags att jag kom dit. Jag vet att jag skjutit upp det lite grann, men det har vart så mycket under julen å allt. Sen har det inte heller vart det lättaste att komma fram och få en tid. Kommer vara i v 15 då ungefär, så jag kommer inte alls behöva vänta länge på ultraljud hihi.
Och i telefon var hon verkligen jätte trevlig så jag hoppas det förblir den uppfattningen jag har, och att det blir henne jag får ha med mig under våran väg=)
Nu börjar allt kännas roligare när man kommit en bit på vägen. För nu börjar man tro och hoppas verkligen att inget ska hända. För nu är ju ändå % ganska liten att något dåligt ska hända.

Spännande alltså=) Och det är så kul att kolla bebis saker och spåna i namn=)


Utkast: Har äntligen ...

Har äntligen äntligen ( snart ) fått tag i BM, dom skulle ringa upp kl 11 så om ca 1 timme. Börjar bli hög tid att få tid för inskrivningen som sagt Går in i v 13 idag. Så vi får se när man får en tid då.
Ska iväg och jobba kl 12 idag mindre roligt. Hade gärna haft några veckors semester och vart hemma med min darling. Känns också som om att jag håller på att bli förkyld men jag hoppas jag klara mig. Ska ju iväg till Borås på utbildning hela nästa vecka. Måste kolla upp idag med tåg dit också. Ska bli så kul att Johanna också ska dit, då blir det som våran första utbildning=) Vi lär ju dominera haha.

Och jag måste nu också komma ihåg att redovis min kassa från i söndags när jag var tvungen att åka hem eftersom jag kände mig döende. Nåja ska nog kommas ihåg.

Idag är det -9 ute var skönare igår när det var -1 men men det går det också.

Hmm tror jag tar med mig soppa till jobbet idag, måste vara lite ekonomisk nu efter julen och jag vill ju gärna kunna äta i Borås, kan bli lite jobbigt 5 dagar utan mat.

Att man alltid ska vara så fattig i januari.

Nåja hej så län

Opel

Ska snart ut och köra lite Opel Ascona=) Haha blir första gången så jag hoppas det går bra. Den har ju ingen servo men jag är ju gode stark.
Idag har vi inte gjort mycket, vart och handlat på morgonen sett lite film och en lång prommis. Nu är opeln framkörd måste kila

Ah huvudvärk

Igår var jag tvungen att åka hem efter halva mitt pass, hade en fantastisk huvudvärk, så jag hoppade av tåget och drog mig hemåt. Halvvägs hem får jag tvärnita bilen och slänga mig ut för att spy. Sen väl hemma ännu mera spya och jätte huvudvärk. Skulle tro att jag fick en släng av migrän, inge trevligt alls. Under natten har jag fått kräkas och under morgon likaså. Men nu har jag fått i mig lite fil och det verkar stanna kvar.
Huvudet är jätte tungt och jag ska nu gå och vila lite mera.
Thomas är och badar men är på väg hemåt.

Men i övrigt är allt bra. Har försökt få tag i Barnmorska men det är ju lättare sagt än gjort, det är tydligen först till kvarn där. Jag blev hänvisad av en telefonsvarare att ringa nästa vardag.

Nåja tur att man har ca 28 v kvar då=) Så jag skulle tro att jag hinner. Men ändå irriterande man jobbar ju hela tiden så då har jag inte tid att ringa... Nästa vardag det måste ju vara onsdag och då jobbar jag minsann.

Åhh

Åh såg en bild på en semla fan vad gott.
Ska snart iväg och jobba som vanligt mindra roligt idag, vaknade med en lite irriterande huvudvärk som envisas med att sitta i.
Jobbar sent ikväll också, jag är inte direkt kvällspigg numera, igår jobbade jag också sent och jag höll nästan på att somna stående,

Nä nu måste jag börja göra mig klart för start sitter i nattlinnet ännu. Min underbara Thomas är ute och sopar bilen=) Det är faktiskt kallt här nu och ganska mycket snö för att vara här nere=) Skönt då känner man sig som lite mera hemma=)

salta katten

Åh det är så skönt att vara ledig. Sitter nu och tuggar Salta katten tablettask, det fastnar som fan i tänderna. Sista asken måste åka och köpa fler snart. Jag har blivit beroende av salt lakrits numera. Förut var det choklad men det vill jag typ kräkas åt nu.

Idag ska Dennis åka hem härifrån så snart är vi tillbaka till det normala här hemma. Fast man har knappt märkt av Dennis han är så snäll. Vi åker med honom till Sthlm så han inte behöver åka själv.

Sen blir det jobb hela helgen, jobbar sent som vanligt såå surt att jag aldrig lyckas få en tidig tur. Vi kan aldrig äta middag tillsammans när jag har jobb helg. Bläää

Funderar på att åka upp till Boden i mars-april nångång ska prata med Thomas och med mamma sen måste jag ju söka semester då också. Sen skulle väl mamma kommer ner i maj, hon har smått planerat in en shoppingresa till Ullared igen.
Kan nog behövas kommer vara mycket saker som ska inhandlas=)

Nää nu måste jag dra till Willys en sväng och handla lite grann.

RSS 2.0