Shopping

Idag har jag vart och ordnat bröllopspresenten till våra vänner som gifter sig på lördag:-) Sen var jag och handlade lite grann också. Vilat lite middag är skönt så det gjorde jag några minuter också.
Sen när Thomas kom hem åt vi middag och sen åkte vi till Tuna park en sväng. Han köpte sig lite snyggt till lördagen och jag tiggde till mig en parfym hehe och ett nytt puder. Blev ett mineral puder denna gång för det var vad hon tipsade om.

Och när vi var inne på Kick´s började det pipa när en man gick ut. Så han fick ju tömma fickor å sånt. Men det fortsatte pipa om honom. Thomas hade sett när han stoppade in en parfym i fickan. Sen låtsades han att han tappade nå på golvet och ställde då ut parfymen under disken. Sen hipps vipps slutade det pipa om honom. Men hon i kassan fick syn på parfymen och det var en väktare där. Men det slutade med att han fick gå därifrån iaf. Men skapligt pinsamt att "åka" fast så där. Nåja han såg inte ut som en vanlig Svensson precis utan han såg ut som en knarkare. Så han brydde sig nog inte så mycket. Det verkade då inte så iaf.

Imorgon ska vi kanske åka på marknad i Malmköping, beror på väder och hur jag känner mig. Vi var där ifjol och det var så grymt jävla varmt då. Så det blev att köpa nå att bada i och bada en massa för att svalka sig.

Nåja nu invänta Paradise Hotel som alltid är så sent...

Upp och ner

Idag går jag in i v 40.... Snacka om att det börjar bli sluttampen nu alltså. Inatt har jag drömt om värkar, förlossning och slemproppar. Så vi får la se när det sätter igång. Jag brukar ju kunna drömma lite roligt ibland. Som den natten i november när jag drömde att mina tuttar började spruta mjölk och jag var tvunngen att åka på apoteket och köpa ett gravtest, som då blev ett plus hehe. Nåja hon behöver inte stressa ut för jag ska ju på brölloppet på lördag och det vill jag verkligen gå på. Men efter det får hon komma när hon vill:-)

Har sovit i soffan även inatt, sover mycket bättre där eftersom den ger bra stöd åt ryggen så man får mycket bättre sovställning, sen är det ju mycket svalare när balkongdörren kan stå öppen. Och fast det är ganska kallt nu så blir jag ändå så varm så jag kokar.

Och igår kan vi snacka om att jag hade kraftigt humörsväningningar, stackars Thomas. Kunde inte alls tygla det, utan blev sur och tvär och allt kändes jobbigt och pest och pina. När jag landade på kvällen bad jag om ursäkt iaf och sen skrev jag en liten lapp och lämnade på hans matlåda. Så jag är förlåten:-)

Tror jag ska ta mig en lång dusch snart och vila lite sen. Är trött idag känner jag. Bara att vila vila och vila. Man vill ju inte vara så här trött om det skulle börja hända något.

Helgen

Idag är det 7 dagar kvar till BF, jag har inte packat någon väska ännu och tänker inte göra det heller har jag bestämt. Men jag har skrivit en lista på vad som ska med så jag hade tänkt att jag packar när det blir dags, eller att T får packa om han är hemma. Har ju varit bra på att skjuta upp typ allt, men det är klart här hemma. Eller klart och klart man kan komma hem med en bebis typ snart iaf. Känns skönt att inte allt är ordning och reda för då tänker jag inte på det lika mycket och jag känner inte alls så där att den lilla behöver komma på en gång. Hon kommer när hon är redo:-)

Helgen har vart lugn har hängt lite med blivande bruden och vart ute och åkt bil med min sambo, hittat lite mysiga ställen för hunden åså.

Sen igår var vi på IKEA och handlade lite till våra badrum, T fick ett nytt badrumsskåp och jag en ny spegel och lite praktiska skåp för blöjor och sånt och även mina saker. Hyllorna var rymliga och kostade 39 för dom mindre hängande och 59 för det större stående. De var nedsatt för att dom skulle utgå ur sortimentet. Sånt gillas. Sen blev det bara lite annat smått på sidan om och det gick på 1000 kr så det var bra handlat.

Sen igår hade jag skapligt ont i ryggen efter att vi donat på här hemma och vart och shoppat så jag tänkte prova min TENS apparat, men då hade dom där man fäster på kroppen försvunnit. T har städat bort dom och vi hittade dom inte alls. Det var ju typiskt. Skulle vilja använda den innan det blir dags. Sen var plattorna där inte så billiga att man gärna köper nya när man vet att dom måste finnas nånstans.

Yesterday

Vilken underbar dag det blev igår. Blev ju glatt överraskad av morbror Stefan och hans Kicki och hennes dotter Linnea:-) Dom hade minsann vägarna förbi, lämpligt på min födelsedag:-) Så dom kom hit och fikade tårta, sen gjorde Stefan middag och jag hjälpte till litegrann. Och det bästa var att dom stannande under natten:-) Så vi fick trevligt sällskap hela gårdagskvällen och nu på morgonen:-) Linnea sov inne i soffan och Stefan och Kicki sov ute i husvagnen som blev uppställd på andra sidan vägen på en stoor gräsplätt.
Sen var ju även Johanna och Thomas här igår och smarrade lite tårta, jag fick blommor och ett par super söta små underbyxor med volanger:-) Fast dom är det nog tänkt att lillan ska ha för det var då inte min storlek haha. Det ända som hade kunnat bli bättre igår hade varit om mamma var här också, men hennes knasiga bror räcker gott och väl för dom är så lika så det var nästan som att umgås med mamma.

Och nu verkar det som att värmen är på G tillbaka... Suck

Nog om allt vi hörs

25 år sedan

Jag föddes, tiden går så fort. Kan inte fatta att jag själv väntar smått nu. Tycker det är så komiskt att mamma hade just fyllt 25 när hon fick mig och jag var hennes första, och nu är det samma för mig, kommer vara nyfyllda 25 när jag får min lilla flicka. Så då får vi se sen när hon kommer att få sitt första barn. Så när jag fyller 50 fyller mamma 75 och lillan 25 då kan vi ju ha kalas ihop:-)

Ska väl åka och handla på en stund och försöka baka lite grann, eller göra en tårta iaf. Vet iaf att Johanna och Thomas kommer i eftermiddag så det blir ju kul att nån kommer. Känns ju lite tråkigt att göra en tårta om det bara blir jag själv. Så var det förra året för då var Thomas uppe i Boden när jag fyllde år. Så jag satt hemma helt ensam, köpte en bakelse då som jag smarrade:-)
Sen funderar jag på att baka en egen tårtbotten, får se vad orken räcker till.
Och sen vetet tusan vad man ska ha i tårtan. Jag gillar när det är rivna äpplen men då kan ju inte Thomas äta den. Så jag får se vad det blir för något.

Nåja göra lite nytta nu kanske

Det gick bra

Det gick fint hos BM, hjärtljuden var på 156 men hon är inte fixerad ännu, men hon ligger rätt iaf så det var ju mycket bra. Det var sista gången jag fick träffa min BM så nästa gång jag ska dit så får jag träffa en ny. Känns ju lite tokigt med tanke på att det kan vara sista gången jag ska dit.
Nåja det kan inte hjälpas.

Om man skulle spela lite Betapet nu innan Unga mödrar börjar kl 17

Imorgon fyller jag år. Hela 25 halvvägs till 50

MVC

Jaha då ska jag börja åka mot MVC, hoppas det går bra och att det inte är nå knas. Får väl uppdatera sen om vad som händer och sker. Jag är då vidrigt trött, kanske för att jag slarvat med mina järntabletter några veckor. Har glömt att packa upp dom från Boden resan.
Jo i slutet av september kommer jag att åka uppåt landet med bebis, för att hälsa på alla:-) Men Thomas blir kvar här nere.

Nåja nu ska jag dra mig inåt staden.

v 39 idag shit alltså

Trötter

Jag har en riktigt tröttis dag idag. Har iaf fått på en tvättmaskin så lite nytta blir gjort.
Igår bakade jag och gjorde en massa matlådor till Thomas, det blev souvasskav och hemmagjort potatismos. Känns skönt att det finns hemma om jag helt skulle tappa alla krafter denna vecka.
I helgen hade dom möhippa för Hilda, jag orkade tyvärr inte vara med sen kostade det lite för mycket för budgeten också. Vi har ju fått köpa en del saker nu. Men nu är det bara lite smått kvar som blöjor och bindor och ja vad man nu mer behöver.

Igår var Johanna och Thomas förbi och hälsade på. Mycket trevligt och kul att få umgås lite grann. Längtar till dom flyttar och kommer bo ett stenkast härifrån:-) Men det blir inte förrän september. Och då är lillan här. Nu är det 14 dagar kvar till BF, och imorgon ska jag till min BM, blir nog sista gången hos henne för sen går hon i pension:-( hade velat ha henne hela graviditeten men men jag kan ju inte direkt skjuta upp hennes pension. Men blir som konstigt att träffa någon ny så här i slutet för hon har ju vart med mig på hela resan och jag är väldigt trygg med henne.

God natt

Idag har vi vart i Västerås och shoppat lite.
Blev en spjälsäng ( äntligen) en pall så att jag ska nå upp i skåpen i köket:-)
Sen införskffade vi mindre möbler till balkongen så nu känns den jätte stor:-) En kruka till Thomas älskade plastväxt. En insektsnät till vagnen och även en dräggel lapp if lillan skulle vara en drägglis som sin pappa hihi:-) Thomas fick även lov att gå in på Biltema och jag följde med in, där blev det olja till Opeln, nya torkarblad till Volvons framlyktor och lite solfilm till framrutan på Opeln som inte har något solskydd där uppe. Och när Thomas hade betalat tappade han plånboken på golvet och där låg en 100 lapp som någon hade tappat. Så det blev ju halva priset där inne då:-)

Sen väl hemma har det skruvats en del, eller T gjorde det och jag fick stryka lite med mitt nya strykjärn som var helt super bra:-) Så nu är lilla spjälisen bäddad och småhanddukar och lite lakan fick sig en omgång av Bosch järnet.

Sen efter allt detta var man skapligt slut och jag hade riktigt ont  i ryggen.
Vi drog och hyrde en film och köpte hem kinamat mumma så gott det var.
På med filmen Changeling T såg ca 30 min, sen fick han lov att gå till sängen och sova, jag såg klart filmen och kollade lite TV men det är ju bara skit ikkväll så nu hamnade jag här.
Förresten så tyckte jag att filmen var väldigt obehaglig. Ska aldrig mer se den. Är mer för komedier dom etsar sig inte fast så där i huvudet.

Nu ska jag se om det är någon som vill spela lite betapet mot mig så jag blir trött och kan sova snart.

Natti natt

Ska försöka få upp lite bilder snart

Sovmorgon

Hallå där ute
Idag har jag sovit till 12.15 skapligt länge och skapligt skönt. Måste ju passa på medan man kan. Fast om man tar antalet timmar jag sovit är det ändå inte så många. Jag har så svårt att somna, John Blund brukar väl dyka upp runt 2-3 tiden. Och sen vaknar jag rätt mycket under nätterna. Men inte en enda gång har jag behövt gå upp på toa mitt i natten:-) Helt underbart skönt. man läser ju om andra som får springa flera gånger under nätterna och jag är ju i v 38.

Idag ska Thomas ha en kompis här, från jobbet då. Deras verkstad ska ju flytta hit till E-tuna så den här killen ska flytta hit från Sthlm så han ska och kolla in lite olika områden. Så när dom kommer hem har dom vart och handlat:-) Så det slipper jag wihoo. Sen får vi se vad det blir för middag, jag hoppas på något gott iaf.

Idag har jag städat, mycket duktigt. dammsugningen gick sådär, brukar ju alltid ta bort munstycket och dammsuga alla lister för det slarvar T med, men jag orkade bara listerna i köket var lite jobbigt och böja sig så mycket. Sen har jag rengjort spisen med Svinto så den ser nästan ny ut:-)
Och sen har jag plockat bort från sängen i gästrummet men allt hamnade på golvet, för det är helt sanslöst mycket bebisgrejjer, eller kläder och overaller och åkpåse och massa annat smått och sött:-) Måste göra plats för allt men mamma ska hjälpa mig att sortera sen när hon kommer ner. för det är från strl 50-92 så det är mycket saker.

Nu ska jag spela lite betapet innan dom kommer hem...

heipa


Sjukgymnasten

Idag ska jag iväg till sjukgymnasten och prova ut en sån där TENS apparat, har hört både bra och dåligt om dom men det kan ju vara värt att prova iaf. Inte för att jag behöver den nu eftersom jag inte har ons någonstans men jag hoppas att den kan hjälpa vid förrlossningen:-) Vill ju försöka utan ryggmärgsbedövning och annat som kan stanna upp och gå fel. Så i mina planer ska jag använda lustgas och TENS och ev akupunktur, men jag avskyr små nålar. Men det kommer väl sluta med att man skriker att man vill ha allt som går:-)

Och idag är det ett riktigt bus väder, det blåser som sjutton och regnar som satan. Kan lova att det blev ingen lång promenad med Tova när vi var ute.

Sen innan jag åker till sjukhuset måste jag komma ihåg att tanka den jäkla bilen och ta ut pengar. För dom tog tydligen inte kort hos sjukgymnasten.

Sen ska jag beställa nya glasögon. använder aldrig dom jag har för dom är sneda och tar i ögonfransarna och det är såå obehagligt tycker jag. Men blir att beställa från antingen Lensway eller Favoptic på nätet är ca 1500 kr billigare än hos dom andra som finns på stan. Men det blir när mamma kommer ner så man får smakråd.

Nu skulle jag behöva äta nå frukost men jag är inte sugen på något alls, är riktigt svårt att äta så här i slutet tycker jag. Nåja något måste petas ner i magen iaf.

Ha en bra dag:-)

åhh shit

V 38 idag. Vart tar tiden vägen!?
Nu kan det ju nästan hända när som helst. Jag har fortfarande inställningen att det är lääänge kvar. Men tiden bara rusar iväg fast jag inte gör nå särskilt om dagarna. Men nu slog tanken mig att nu är det nära. Nästan max 1 månad. Nåja det blir nog bra.
Skulle behöva packa ihop alla arbetskläder och ta dom till jobbet, men så roligt tycker jag inte att det är så jag tar det en dag när jag känner för att åka ut. Tycker det är så skönt att bara gå hemma och dra under dagarna. Jag är en riktig slappis.
Pratade med min mamma idag om min graviditet, och fast jag mått lite pyton så tycker jag ändå att den vart hyffsat enkel. Eller så har man glömt allt. Men jag har iaf inte haft några problem med foglossningar ( tackar för det ) hade ju en del sammandragningar när jag jobbade men det är väl inte så konstigt. Långa pass och stressiga dagar. Och sen nu att det har varit varmt, det har nog vart det värsta men nu är det ju svalt igen. Och sen att det är lite svårt att hitta en skön sovställning. Men vad gör det att man inte kan sova bra hela natten jag har ju hela dagen att vila på också. Och det gör jag verkligen. Så fort jag känner mig trött går jag och vilar och det kommer jag fortsätta med. Vill ju gärna ha så mycket sömn som möjligt bakom mig när det blir dags för jag gissar att det kommer gå en del energi då:-)

Sängen hit hem måste ordnas vi skulle ju ha lånat grannens, men nu ville mamma ge lillan en egen säng så det ska hon väl få göra då:-) Och sen måste dom små sakerna inhandlas, det där med blöjor och bindor och vad det nu är man behöver:-)
Så snart är jag redo för att bebisen ska komma.
Men jag är glad att jag inte gjort klart allt i förväg, gissar att tiden att vänta blir mycket längre då. Just det sen måste skötplatsen ordnas men det blir på tvättmaskinen. Får duga gott så länge.


V 36 är denna bild ifrån

Kallt

Jag säger då det - Fy så jävla skönt nu när det är kallt ute igen:-) Tråkigt för er semesterfirare men skönt för oss gravidisar haha. Nu när jag vaknade var det tom kallt i sovrummet, men jag kunde ändå inte somna om. Så det lär ju bli att man sover nångång under dagen. Måste in på banken idag och sätta in pengarna från FK, så störande att man får en utbetalnings avi fast man har fått uppge kontonummer. Men det kanske kommer in på konton nästa utbetalning.

Igår var vi och köpte en bilbarnstol:-) Blev en Brio Primo med basenehet:-) Känns skönt att det är gjort nu också. Skönt med bas till så man bara kan "klicka" ur stolen, testade och det fungerade perfekt. Så nu skulle vi bara behöva ordna sängen så är det inte så mycket kvar sen. Blir att vi tar allt lite succesivt, så att man inte har en massa saker som man inte behöver ännu. För under första tiden gissar jag att det räcker bra med en vagn, bilstol och säng. Ja mina tuttar lär ju behövas också om allt går enligt planerna. Blir nog att börja packa BB väskan också snart. Och välja ut vad man ska ha med för kläder dit. Måste kolla om någon har en lista på vad som kan behöva packas i BB väskan för jag själv har rätt dålig koll. Men Familjeliv är ju det perfekta forumet för att ta reda på sånt.

Nåja det var allt så länge
Ciao

Gårdagen

Gårdagen blev riktigt bra iaf. Jag tog mina sista krafter och åkte ut en sväng. Jag och mamma köpte ett sportluftfilter till Thomas i present. Sen åkte jag och handlade lite god mat också. Sen tänkte jag köpa nå fika men tänkte då på min älskling som inte alls är mycket för fika så jag köpte honom fyra öl ist.
Så när han kom hem från jobbet var middagen nästan klar och han fick sätta sig ner och jag hällde upp en kall öl åt honom hehe.
Kändes lite lustigt att vara på systemet och handla öl med magen i vädret, tur att man knappt känner någon här. Annars hade det väl gått rykten om att man super som gravid. Men jag dricker inte ens öl:-)

Inatt har jag sovit hyffsat, men sen under morgonen har det vart så där grisigt varmt igen. Och jag lyckades att vana med ont i huvudet och det gör ju inte saken bättre.

Blir nog en riktig kall dusch idag me. Igår hade jag med mig Tova så att hon också fick bli sval ett tag. Hon funderade nog lite eftersom jag inte brukar ha med henne i duschen men det blev lite fart i henne sen en stund:-)

Och mamma och pappa köpte sig en liten husvagn igår, så mysigt. Pappa ska renovera upp den och sen är det bara att tuta och köra. Jag och Thomas vill också ha husvagn men  det kommer nog dröja en stund innan vi kommer köpa en. Måste få bort lite annat först men sen då jävlar ska vi campa oss genom Sverige:-)

Och nu är hon som bor i min mage vaken och trycker härligt mot blåsan. Hon ligger ju med huvudet neråt nu iaf men är inte fixerad ännu. Bara 25 dagar kvar till BF nu, snacka om att tiden rinner iväg alltså.

Lästa just en blogg där hon i fråga är gravid i v 27 och kallar sig höggravid, vet inte riktigt om jag håller med. Tycker att jag just blivit höggravid. Och jag lästa nånstans att man räknas som höggravid sista månaden.

Klagovisan

Herregud jag tror jag avlider snart! Denna värme alltså, det går inte att sova på nätterna och inte på dagen heller, det slutar med att man somnar för att man är totalt slut och trött. Har hållit mig inne de senaste dagarna och jag har inga planer på att vistas utomhus heller. Eller lite ute måste jag ju vara eftersom Tova behöver gå ut, men det är för varmt för henne också. Det bästa är att stänga in sig i badrummet och slå på duschen iskallt för då blir det kallt i badrummet, så där kan man sitta och läsa. Kanske får ta in en madrass dit och sova där:-)

Idag fyller mitt hjärta år, måste ju försöka göra en trevlig middag kanske. Och kanske köpa nå litet men då måste jag åka ut och jag vill verkligen inte det.
Fötterna blir mer och mer svullna, men det lägger sig lite om jag lägger mig ner med fötterna på en kudde eller något. Och händerna är som bortdomnade. Blir jobbigt om man ska handla och måste bära påsar från bilen.

Trevligt inlägg känns som om det var mest klagomål. Men det är inge roligt nu.

Har iaf lyckats med att tvätta alla bebis saker nu. Så nu måste vi kirra sängen så man kan börja göra i ordning lite grann. Är ju i v 37 nu, så man vet ju aldrig när hon kommer. Men jag är inställd på att gå över tiden så jag får plågas lite mera.

RSS 2.0