Kan inte fatta

Om 1 timme blir det att rulla mot jobbet. Har faktiskt sytt upp mina byxor idag så jag slipper sätta fast dom i strumporna haha. Sen måste Monica få ett stort tack för att jag fick hennes mamma kläder:-) Man fick ju inte så mycket kläder så nu slipper jag tvätta dom hela tiden, så nu har jag lite ombyten.

Idag har vi lagt ut Golfen på annons så nu hoppas vi att någon nappar och är sugen på den. Sen måste vi se oss om efter en familjebil:-) Blir skönt att ha Tova ännu längre bak också eftersom hon flåsar som en liten galning och det är ganska så störande. Så i en större bil kommer man inte höra henne. Blir skönt med en större bil, då vet man ju att man kommer att få plats med allt också. Så som barnvagn hund, bebisen och oss själva. Nu är det snart bara 10 veckor kvar. Och jag väntar på svar från Försäkringskassan om jag får nå HP eller inte. Jag tror och hoppas att jag får det och att jag får svar snart så man kan säga till på jobbet. Känns konstigt att jag ev bara har 3 veckor kvar att jobba.
Men jag har jobbat några timmar extra nu så att det blir en liten extra slant. Kommer behövas.
Tur att vi inte har så mycket kvar att inhandla men det blir säkert 3000 till som ska ut.
Hoppas att dom kommer ha en bilbarnstol på rea snart, sen en säng också. Sen har Josse testat en amningskudde och det rekommenderar hon stark så en sådan ska också införskaffas. Sen en liten hållare för barnet när hon ska badas så man slipper balansera henne:-)
Kan fortfarande inte fatta att vi ska få en bebis:-)

Sen längtar jag till min vän Hildas bröllop tror det kommer bli jätte vackert och då kommer jag vara riktigt höggravid också haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0