Sleeping

Lea ligger ute och sover:-) Hon har sovit en timme snart, och det är så skönt när hon sover bra för då blir hon så snäll. Nu har vi haft jätte många bra nätter, hon somnar för natten mellan 22-23 och sover till ca 8 utan att vakna och utan att äta. Men hon skulle nog inte sova så bra om det inte hade varit för att hon får ersättning sista målet. Men det är det bästa jag har gjort, att byta ut kvällsmaten för både hon och jag blir mycket gladare och piggare när vi får sova hela natten:-) Speciellt jag kanske hehe

Igår var vi upp på mitt jobb och hälsade på, hon fick en söt klänning och byxor och ett par tuffa byxor och en body av Kristine. Tackar för det:-)

Idag håller dom på att hamra och slamra på taket, men Lea verkar sova gott för det.

Jag kan inte fatta att hon snart blir hela 3 månader tiden går sjukt fort och hon är ju så med nu också. Men det bästa hon vet är när hon får stå upp då skriker hon i förtjusning, sen är det ju kul att ligga i babygymmet och slita i lite djur åså också:-)

Nu ska jag spela lite betapet och aktivera min hjärna haha


Good days

Gud vilka bra dagar vi har haft. I torsdags träffade jag och Lea andra mammor och barn på stan, det var Anna och Elliot, Maria och Vidar och monica och Ida vi var och käkade lunch och alla små skötte sig exemplariskt:-) Alla barnen är såå söta så man vet knappt vem man ska kolla på:-) Det var iaf super trevlig och jag hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång vi ses.

Sen igår var vi och badade med Lea i Arboga dom har en pool där som håller rätt temp och är jätte fin, Lea badade i hela 45 minuter och blev arg när vi gick upp för hon tyckte det var så roligt och mysigt:-) Sen fick hon haka på mig in i duschen där hon blev tvättad ordentligt. Det blev jag inte själv, var lite svårt när hon var med så jag duschade och så hemma ist. Sen åkte jag och hämtade Johanna och Ramses och vi drog och handlade och gjorde god fredagsmat och mys:-) Sen blev det en lång prommis med Johanna hem och sen hem och sova. Lea somnade kl 23 för natten och sov till 9.30 helt galet underbart. Hoppas det häner i fortsättningen också så att det inte var en engångsgrej. Men hon sover mycket bättre sen hon har börjat få ersättning på kvällen, sen efter det får hon snutta till hon sover ( om hon vill).

Och idag har vi hämtat upp Erik i Katrineholm sen ska vi grilla lite och ha det bra. Lillan sover i sin säng nu, måste börja vänja henne vid den så hon kan sova i den så småningom. Det handlar om att jag ska kunna släppa efter lite, jag älskar att ha henne brevid mig på natten det känns så tryggt.

Sen har min mamma vart på en stor loppis idag och hon hittade ett jätte fint och bra babygym åt Lea och en hoppgunga:-)

Här kommer nån bild på mammas badprinsessa


            


Onsdag

Hej hopp denna onsdag
Lea ligger nu ute och sover på balkongen så jag och Tova har det lugnt och skönt här inne. Men när jag skrivit lite här ska vi gå ut en sväng medan den lilla sover. Då är det bra att man har en babyvakt. Den räcker långt så en sväng runt här ska gå bra. Och börjar hon skrika är jag hemma på någon sekund om jag springer hehe.

Igår köpte vi en elektrisk brasa som man har på väggen. Blev super mysigt faktiskt:-) Det blev våran julklapp till varandra, mycket bra idé tyckte jag allt.

Jag längtar också till vi ska åka upp igen. Saknar min mamma och min pappa jätte mycket. Sen saknar jag att vara där uppe också det är så enkelt allt då. Tex Lea älskar att ligga ute och sova och här måste vi ha henne på balkongen då, så när jag ska ut med Tova kan jag inte direkt bara dra med vagnen utan då måste jag få ner den för trappen och ut där nere. Sen har vi en svängande trappa så det är fan omöjligt om man är ensam. Hos mamma är det bara att ta vagnen och gå. Jag vill också ha hus. Men här nere är hus så himla dyra och jag har ingen lust att köpa då. Sen blir det jobbigt att hålla på och sälja om man nångång flyttar uppåt landet igen.
Nu när Lea har kommit så känner jag mer att jag vill flytta hemåt igen. Men vi blir nog kvar här nere ett tag till iaf.

Igår var det Ugly Betty och DH Och Hells kitchen mina favvo program och för en gångs skull sov den lilla bra på kvällen så jag fick se i lugn och ro:-) Hoppas det blir så nästa tisdag också.

Nä nu ska jag ut med Tova innan bebisen vaknar.

Lea 9 veckor

Nu har det vart riktigt dåligt med uppdatering här må jag säga. Nu är vi nere i Eskilstuna igen från nästan 3 veckor uppe i Boden. Och det har vart stressiga 3 veckor, det har blivit många besök till höger och vänster och man har knappt haft en lugn stund. Hann inte träffa alla som jag hade tänkt och vissa träffade jag flera gånger. Jag och mamma hann knappt umgås vi hade ju tänkt oss en massa sköna promenader men hann inte alls med så många som vi hade planerat.
Men jag har iaf fått in lite bättre rutiner med Lea, hon brukar sova ca 4 timmar nu på dagen och det är super skönt, då hinner jag göra lite saker själv, och det uppskattar jag väldans mycket.

Och idag har vi varit på BVC och Lea väger nu 6300 gram och är 60.5 lång, jag verkar fortfaranda ha tillräckligt med mat åt henne:-) Hon ligger över kurvan men följer sin egen iaf och det är ju super, jag känner mig inte ett dugg orolig och det är nog därför det går bra också. Idag blir hon 9 veckor och tiden riktigt rusar iväg. Men jag försöker ta tillvara på varje sekund:-)

Annars är det bra med allt, det bästa som hänt om jag ser till mig själv är att mina bästa jeans ( dom som satt bäst förut) är alldeles för stora dom hänger i både rumpa och lår:-) Har gått ner ca 16 kg efter förlossningen och jag gick upp 9 kg under graviditeten, så det är riktigt kanon bra, men jag har fortfarande för mycket kvar haha. Men det blir som det blir, det är ju inte jag själv som är i fokus just nu, vissa dagar kommer man inte ens ihåg att borsta håret och halva dagen kan gå innan man kommer på att borsta tänderna. Så livet som småbarns förälder är inte min egen tid precis men oj vad jag är glad och njuter av att få ha min lilla Lea med mig varje dag:-)
Hon är det bästa som finns.
Och dom där små skratten och leendena man får gör att man smälter och blir helt tårögd. Det går inte att beskriva känslan, men alla med egna barn och ni som ska ha kommer ju att uppleva denna känsla som går som en varm ilning genom hela kroppen. Men känner sig så stolt och lycklig att få ha detta barn hos sig.

Kärleken till ens barn är det största man kan uppleva




Lea kollar körslaget med sin mormor:-)

RSS 2.0