Lilla livet

Den lilla människan har äntligen somnat, nu sover hon i den gungande baby sittern:-) Så jag passar på att uppdatera lite här. Blir inte så ofta numera tiden finns inte riktigt. Nästa vecka på onsdag kommer ju mamma hit, sen på fredagen åker vi uppåt landet. Ska bli så mysigt att få vara med mamma och träffa alla  vänner och släktingar. Men jag gissar att vi kommer få ganska fullt upp den tid vi är uppe. Men några dagar måste bli lite lugna för annars kommer vi få ha att göra med en missnöjd bebis. Om man har vart ute och racklat och haft mycket att göra brukar dagen efter bli lite plågsam minsann.

Och nu har våra goda vänner flyttat nära oss, det känns ju super:-) Vi var hundvakt till deras Ramses igår för dom jobbade mååånga timmar igår. Så vid nio-tiden gick vi hem med honom. Tova och Lea fick också följa med.

Och idag har vi vart ute på en långpromenad i det härliga vädret, Lea var vaken nästan hela promenaden men somnade kanske 200 m från hemmet. Typiskt alltså, för hon vaknade ju när jag skulle öppna dörren och vagnen slutade röra sig. Hon gillar att det gungar och låter när hon ska sova. Tur att hon somnar utan det på kvällen iaf då räcker det med pyjamas och amningen, sen när hon somnar är det bara att lägga ner henne. Nu de senaste dagarna somnar hon runt 22 vaknar vid 2-3 tiden och vill äta lite grann bara och sen vid 6 och sen vid 9-10 då vi går upp också. Så man är ju inte dödstrött iaf. Men vid 6 brukar det bli ett blöjbyte och då hinner hon vakna till lite och det tar nån minut innan hon somnar igen.

Häromdagen badade vi badkar och hon somnade nästintill så då gick vi upp och gissa vem som blev super arg då haha hon ville verkligen sova i badet, men riktigt märkwr hur avslappnad och hur skönt hon tycker att det är. Och gången innan det så blev hon ju jätte hungrig och sög fast i mig i badet haha liten knas sessa man har:-)

Nästa vecka ska vi också på BVC för läkarkontroll, blir spännande att se hur mycket hon gått upp då. Sist vägde hon ju över 5 kg, det går så fort när dom små växer... Jag vill att hon ska vara bebis hela tiden men samtidigt vill man ju att hon ska växa och bli större. Det gäller att ta vara på varje dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0