GULD

Vi snorar ännu men vi alla har blivit bättre iaf.
Igår var en bra dag blev ju ett till OS guld till svenska samlingen och det gör en glad. Synd bara i hockeyn men men...
Lea åker runt i sin gåstol nu och det går undan må jag säga. Hon har sovit rätt okej inatt och gick upp med sin pappa strax efter 6. Nu när Thomas också vart hemma och är sjuk så har han tagit henne varje morgon och det betyder GULD för mig. Har varit så sjukt trött men nu börjar jag få lite krafter tillbaka.

Och snart flyttar vi, måste börja packa lite nu. Blir nog till helgen att börja packa ihop i köket, man behöver ju inte ha 12 tallrikar tex vi är ju bara 2. Så packa packa packa....
Snart alltså vi kan knappt fatta det. Så länge som vi längtat upp och snart händer det:-)

Snorigt värre

Högen med snorpapper växer och energin sjunker. Thomas var på jobbet på f.m men kom sen hem. Vi är skapligt förkylda båda två. Lea börjar bli bättre men hon har sovit lite mer än vanligt men det är ju bra. Jobbigast är det ju för henne att vara sjuk för hon kan ju inte snyta sig själv. Det blir ju att suga med våran Otri-baby vilket hon hatar, man får hålla i henne och hon blir skit arg. Men rätt glad när hon kan andas normalt igen utan att det blir stora snor bubblor.
Mina 2 älsklingar sover och jag ska se OS men nu är det backhoppning och det är ju inte så där super kul precis.....


krya på oss- Tack tack

sjuklingar

Skit söndag, alla i familjen är sjuka nu mest jobbigt. Lea snorar och hostar, Thomas snorar och jag har ont i halsen och lite feber. SUCK

Nå som är roligt iaf är ju att det gick sjukt bra för svenskarna igår:-) Guld och brons hur bra som helst ju.
Högst otippat men som sagt sjukt bra...

Sen har det kommit skapligt mkt snö också, jag undrar om det nångång vart så mkt snö här nere.

Okej

Så där ja då var melodifestivalen kollad. Gillade låtarna som gick vidare. Tony (låtskrivaren) som hade med hela 3 låtar denna kväll är min gamla musiklärare från högstadiet. Alla flickor i klassen var nog lite betuttad i honom då haha...Nu är det bara att vänta in dubbeljakten för herrar tror inte det blir någon medalj men man kan ju hoppas iaf.
Nu ska jag spela lite betapet det var längesen

Helg mys

Jag hade sovmorgon i morse klav upp kl 11 så skönt:-) Vi har packat och röjt under förmiddagen och jag har fortfarande nattlinne på mig. Skönt att slippa klä sig ibland.
Nu väntar jag på en pizza som jag betällt på Pizza.nu, så smidigt man betalar och beställer över nätet också kan man göra om sin pizza också.
Thomas har åkt till Thomas och ska vara där ikväll och dricka nån öl. Skönt att få en kväll ensam så jag kan se melodifestivalen och OS utan någon som stör:-) Ja Lea kommer ju säkert vakna till nångång för hon är snorig och hostig. Stackars lill gumman det riktigt forsar snor ur nääsan på henne. Och idag har hon slagit sig ordentligt för första gången hon for med munnen på tv-bordet så nu har hon en liten fläskläpp. stackars lilla tösen, men det gick fort över.
Och nu går hon runt i sin gåstol och försöker hitta på bus.

Äntligen helg

Idag är det fredag och det betyder att vi har varit på klapp och klang:-) Lea var jätte trött när vi gick så hon somnade så fort hon hamnade i vagnen. Sen fortsatte hon att sova när vi kom hem så hon fick ligga kvar i vagnen ca 1 timme till och sova.
Men nu är det full rulle som vanligt.
Och Thomas kommer snart hem. Skönt att det bäntligen är helg för imorgon ska jag ha sovmorgon och jävlar vad jag ska sova... Tänker sova hela dagen haha eller så inte men till jag vaknar och känner att jag vill gå upp iaf. Är galet trött nu.
Lea har nu krypit in i tvättkorgon här brevid haha det är en mjuk som vi brukar lägga ner hennes lekmatta i, och hon gillar när den ligger ner så hon kan leka i den:-) Det ser ut som om man har fångat en kräfta typ haha.


Skit

Fan gick inge bra för skidskyttarna:-(
Lea sover sen 19,20 men har vaknat 2 gånger eller inte vaknat men hon har gråtit i sömnen så jag strök henne på kinden så somnade hon om. Min lilla snuppa, hon blir mer och mer mammagris den där lilla tjejen. MEn inte så konstigt eftersom hon är med mig hela dagarna när hennes pappa jobbar.

Gillar inte norskan som vann... Vem som helst utom hon hade gott bra.
Stackars Helena men hon kommer igen.

Thomas duschar och när han kommer ut därifrån ska jag tigga fot massage

Nostalgi

Ligger och kollar runt på nätet och lyssnar på TV.
Idag blev det panerad rödspätta med pressad potatis till middag, gott var det och jag är förjävla bra på panering.

Kollade på lite bilder idag och från att jag var gravid, och vad jag ändå saknar den stora gosiga magen.... Givetvis är det bättre att hon flyttat ut men det är verkligen något speciellt med att vara gravid.




Vecka 33+2


Vecka 36



Sluttampen vecka 39

Tungt men ändå så härligt:-)
Och det bästa är ju när man får se vad som bott i magen....


Nyfödd 1 dag gammal



Nu 6 månader och 1 vecka och värsta stora tjejen


Check

Så där ja, då har vi vart på BVC också har Lea ätit lunch. Blev kalops idag det gillar hon.
Hon väger nu 8450 g och är 67.5 lång. Stora tjejen min. Allt annat såg bra ut, men vi får fortsätta trilskas med ögat. Vi ska koka vatten och tillsätta salt att tvätta med. Får se om det blir någe bättre.

och idag kom Molo dressen:-) Ännu finare i verklighet än på bild och så mjuk och skön alltså.

Nu ligger hon och gnyr i sängen hon är trött men att sova tillhör inte hennes största intresse precis.
Inte lätt att vara liten och någon bestämmer över en haha:-)

BVC

Kl 11 ska vi vara på BVC för läkarkontroll. Äntligen säger jag vi har inte varit där på över 1 mån nu. Ska tjata på om Leas öga igen! Sen ska det bli kul att se vad hon väger och hur lång hon är nu. Det ska bli spännande helt enkelt. Nu ligger hon och sover iaf efter allt härj på morgonen. Hon har krypit runt i hela huset och slitit i diverse saker. Man får verkligen vara vaksam.
OS igår gick ju skit för Sveriges del. Anjas krasch var fruktansvärd och man känner sig glad att det inte gick värre. Hon kom ju imål iaf, fast inte på rätt sätt.
Sprinten hade jag höga förhoppningar på men men...... Fan

Uppdaterar senare

Klapp och klang

Ja imorse klev vi upp 6.20 och hujja vad trött jag var. Men denna natt har lillan bara vaknat 1 gång iaf och det gör ju att man får några timmar sammanhängande sömn iaf.
Sen kl 9 gick vi mot klapp och klang som vi gör varje onsdag. Vi blev där ändå till kl 12 vi passade på att äta lunch där, eller Lea fick lunch sen sov hon så gott i vagnen hem. Hon var trött efter all lek med de andra barnen.

Väl hemma så hade Adidas dressen dykt upp och den var jätte fin måste jag säga, hade hoppats på att den skulle ha vart lite större i storleken men det passar perfa nu iaf.

Nu sitter busan i gåstolen och sliter i dörrarna till TV bänken så man får hålla koll så hon inte klämmer sig. Hon är hopplös på att dra i dörrar och sladdar synd att hon inte är lika intresserad av sina leksaker.

Nåja nu ska jag hålla lite koll på bus ungen...


Ond korv

Åh vilken arg tjej det har varit här hemma. Nu sover hon iaf skönt att få vila öronen.
Jag har gjort middag, korv i senapssås och kokt potatis. Vi har börjat att göra vecko matsedel skönt är det då handlar man inför hela veckan och man slipper små handla en massa. Sen slipper man den eviga frågan -Vad ska vi äta?
Kanske kanske att jag måste lura Thomas att köpa med sig semla hem, skulle vara mumsigt:-)

Ikväll ska jag se skidskyttet har jag bestämt. och idag blir det badkar med lilla ond korven hehe. Och imorgon klapp och klang. Längtar alltid efter onsdagar och fredagar:-)

Smäll på fingrarna

Ja det borde jag få. Tradera alltså:-) Vann just hem en Molo bodysuit såå fin:-) Helt nya med lappar kvar, 189 kr i butik kostar den 399 och det skulle jag aldrig betala. Men nu får det vara färdig shoppat minsann. Har några till bud ute men ska inte buda nå mer om jag blir överbudad.

Igår fixade vi en barnförsäkring och även till mig och Thomas. Känns bra att man är försäkrad om det händer något. Visst det finns inget pris på om det händer nå men lite plåster är det ju iaf. Lea är viktigast. Hennes försäkring kosatr oss 170 kr i månaden och har ett maxbelopp på 8 200 000. Vi själva har på 600 000 kr. Sen byter vi bilförsäkring och hemförsäkring också. Så nu är allt samlat på Trygg-Hansa och jag har googlat och kollat och dom verkar helt klart bäst. Vi hade hem en kvinna igår som pratade med oss och förklarade en massa, så nu är man inte helt nollad..

Nu en bild på Molo budysuiten



Fräsig va?

Måndag

Sitter och äter lite godis som är kvar från i lördags, alltid när jag köper godis räcker det hur länge som helst äter bara några åt gången. Den som spar han har.
Väntar på att lilla grynet ska vakna så hon får äta lunch. Sen ska vi ut på en promenad.

Nu vaknade hon:-)

har även fyndat på tradera en adidas dress i WCT som är brun med rosa ränder. Den är till busan så klart och det blev en mumin pyjamas också. Sen är jag galet sugen på en Molo dress men dom är lite dyra men så fina. Får väl se om man råkar vinna en sådan sen. Kanske borde hålla i pengarna lite.




Denna söta dress kommer pryda lilla flickan om några dagar:-)

Heipa

Mys lördag

Vi har ätit god middag och har kollat på melodifestivalen. Enligt familjen här gick inte rätt låtar vidare. Men denna vecka var ju betydligt bättre än förra, Salem El Fakir är ju ett skämt. Faller inte mig i smaken iaf.

Förrådet tömdes idag också skönt att ha det bortgjort. Imorgon kanske man tar och rensar ur annat som ska väck innan flytten.

Nu inväntar jag skidskyttet iaf:-)

Och måste ju tillägga att det är ju tragiskt det som hände den 21 åringe rodel åkaren från Georgien. Jag ska ha en tyst minut sen.
Let the game go on

Heja Sverige nu tar vi mååånga medaljer.


Go morrn

God morgon alla pigga och glada och även godmorgon till er andra också...
Jag tillhör inte de pigga och glada idag, vi har haft en jobbig natt. Mycket vaknande lillan vill inte sova på rygg så hon kryper runt i sängen och hittar inte rätt sätt att sova på. Inte lätt att vara liten. Vid 4 fick hon komma och sova med mig för T sov i soffan så han får sova ordentligt när han ska jobba. Då iaf hamnade hon på mage och sov så. Hon somnade 19.30 igår vaknade kl 23 och sen kl 4, sen har hon vaknat därimellan också och jag har fått ge henne nappen och vända på henne lite grann.

Nåja nog gnällt nu, nu sover hon iaf och jag tvättar. sen blir det att äta lunch och sen går vi ut med Johanna och Wilmer på en lång prommis, då ska vi och hämta upp Ramses för han ska vara med mig idag när hans husse och matte är och åker skidor.

Nu ska jag äta något innan magen kurrar sönder.

hej hopp ha en bra dag

Middag och klagan

Middagen check, blev lax och kokta potäter me dill och citron sås.
Fick ett samtal från OKQ8 idag av högsta chefen där, jag har klagat på deras extremt sura personal. Så han ville höra hur jag upplevt allt och vilka som vart otrevliga. Han ville att jag skulle ha en positiv uppfattning av dom så han skulle skicka ett presentkort på biltvätt. Det var ju positivt. Det lönar sig att klaga, men jag är inte den som brukar klaga alls och jag klagar absolut inte om det inte är befogat.

Nu inväntar vi halv åtta hos mig och att det blir sovdags för lilla gumman.

Imorgon ska vi vara hundvakt åt Ramses blir mysigt med lite hund, jag saknar Tova. men hon har fått öroninflammation igen, stackars liten. Hoppas det försvinner med denna kur. Och snart får hon bo med oss igen:-) Mysigt då ska jag gosa sönder henne:-)

Eyes

Har just pratat med barnkliniken ang Leas öga som aldrig slutar kladda. Det är ju på grund av tårkanalerna och jag börjar vara sjukt less på att det är så hela tiden. Hade hoppats på att få komma dit, men dom tyckte jag skulle vända mig till vårdcentralen, så jag måste väl göra det. *Jag blir så less att man ska ringa hit och dit.
Nåja

6 månader

Idag är det 6 månader sen lillan kom till jorden:-) Kl 13,06 idag:-)
Nu ska vi göra oss klar för att gå mot klapp och klang. Hon har blitt morgon pigg lilla grynet nu. 6,35 blev det uppvak idag. Då låg hon och kröp runt i sängen så då var det bara att kliva upp.

lunch

God förmiddag

Lea vaknade redan 6:45 idag, tur att jag har börjat komma i säng i tid för jag är nog trött ändå och jag skulle nog inte vara piggare om jag var vaken till 1-2-3 som förut. Igår somnade jag kl 22 så det är ju duktigt av mig.
Nu står hon här framför mig i gåstolen och sliter i data sladden så jag får säga åt henne. Hon tittar mest på mig och det känns som om hennes blick säger jag bryr mig inte i vad du säger haha...
Igår fick vi veta att vi fick lägenheten vi ville ha. Den var ju lite halvrisig enligt mamma men skit samma vi måste ju bo någonstans och att den ligger på bottenplan med stor uteplats känns skapligt nice:-)

Nä nu ska Lea äta lunch och sen ska vi ut på promenad med Johanna och Wilmer. Då går det nån timme iaf det är så grymt tråkigt att bara sitta hemma och inte göra något alls.
Men imorgon och fredag är det klapp och klang veckans höjdpunk!

Hej så länge

God helg

helgen är i princip över bara nån fjuttig timma kvar.
Igår var vi iaf till Sthlm ci gick på aquaria och kikade, det var riktigt mysigt och Lea gillade det skarpt:-) Vi åt lunch där också.
Sen promenerad vi därifrån ( ligger på Djurgården) vi gick genom Östermalm då också, förbi Hötorget ner i saluhallen och kollade på alla delikatesser och till centralen. Blev inte att handla nå i saluhallen för det var så förbaskat mkt folk. Men man blev ju sugen på alla goda köttbitar och för att inte tala om alla skaldjur!

Men sen väl hemma var det skönt att vara just hemma... Detta kommer ju inte vara vårat hem så länge till. 41 dagar till. Sen bär det av till de norra delarna av landet lagom.
idag har vi avklarat köpeavtalen känns bra känns mkt bra.

Ska bli jobbigt som fan att flytt packa men man måste ju, ska förska börja med det snart så man slipper stressa me det.

Snart blir Pezan 6 mån... Och jag kan inte fatta att det går så fort och jag kan inte fatta att jag kallar henne för Pezan det är inte ens likt Lea men det blev bara så... Har gjort det sen hon föddes. Eller det var för att jag sa Lesan pesan också blev det lill pezen så pezan eller pezen... Ska försöka att bara kalla henne för Lea det är finare så....


Go kväll...

Jag ska aldrig mer säga att Lea sover hela nätter, lilla damen behagade bara göra det i 1 vecka och nu dom senaste nätterna har hon vart extremt super hungrig 1-2 gånger. Hon vaggade in mig i någon falsk trygghet den lilla luringen:-) haha.
Imorgon blir det en utflykt till Sthlm med lilla familjen, ska bli jätte mysigt att få göra nå annorlunda. Vi ska på aquaria museum hade vi tänkt. Så jag borde kanske gå och sova nu med tanke på att jag knappt sovit natten som var. Hade grymt ont i huvudet och när Lea vaknade några gånger gick det inte så bra att sova bort huvudvärken. Var upp och kräktes som en gnu runt 3 men sen när vi vaknade på morgonen var värken väck och vi gick till öppna förskolan.

idag har alla kontrakt för bostaden kommit hem så på söndag ska vi träffa köparna för underteckning av dom. var ju ett gäng så att säga.
Sen återstår bara jobbet hmmpff...

Mamma har kollat på en lägenhet åt oss idag. Den var väl okej så hon men sliten och luktade inpyrt av rök. Men om vi får den ( tackade ja men ändå inte säkert att den blir våran) och den luktar fast hon flyttat ut så har dom någon luktutsugare som ska vara grym eller så får vi omtapetserat:-) Så vi håller tummarna nu. Det är en 3a på Sävastön på bottenplan med egen uteplats och en lekpark 10 m bort. Den är på 80 kvm så det borde räcka. Men tyvärr bara 1 toalett, vi är ju van vid 2 hade vi i förra läggan och i nuvarande. Men men man kan ju inte få allt. Hoppas att någon av oss får jobb så kan vi köpa en villa ist:-)

Jo ikväll har lilla damen fått nattvälling den ska tydligen vara mer mättande så vi får väl se. Jag provar allt. Jag hungrar efter sömn under natten- Får jag bara 5 timmar sammanhängande är jag redo att bestiga berg.

Nu 1 betapet och sen göra sig redo för natten:-)

Fejk hostan

Lea håller på med någon slags fekj hosta i princip hela tiden låter skit roligt.

Tänkte få ner lite om henne här.

Hon väger ca 8 kg och är ca 67 lång.
Hon kryper/hasar sig framåt fort som bara den.
Älskar att dra runt i gå stolen.
Äter ganska bra är lite till och från.
Frukost = Ersättning 210ml
Lunch 1 burk barnmat och fruktpuré
Mellanmål Ersättning
Middag Gröt och fruktpuré
Kvällsmat välling ca 200 ml
Men givetvis blir det nån slurk ersättning här och där ibland.
Hon pratar som bara den och utforskar sin röst väldigt mkt.
Använder strl 74 på kläder och strl 4 på blöjor. Vi kör på Libero dom håller sig mkt torrare än pampers.
Hon älskar att somna i mammas famn på kvällen.
Hon har sovit hela nätter i över 1 veckas tid men har tyvärr vaknat dom 2 senaste.
Gillar att leka med sånt hon inte får tex sladdar så man får verkligen passa henne.
Hon älskar att hoppa så det är svårt att träna henne på att sitta.

Ja det händer mkt helt enkelt. Hon är ingen liten bebis nåmera hon har blivit ett litet barn:-)




Tji

Sitter nu med min busiga lilla dotter i famnen, vi har just lagat middag och väntar nu på Thomas.

Idag har vi varit på klapp o klang, promenerade dit och man fick riktigt släpa fram vagnen. Nåja vi tog oss ju båda vägarna och det var ju bra.
Rätt par vann PH enligt moi.

Nä nu vill hon inte sitta här mera

Bye

Utkast: Feb. 3, 2010

Godkväll....
Var inte igår jag skrev något här precis...
har haft fullt upp med att dra igång försäljningen av bostaden. Vi hade visning i lördags och redan på eftermiddagen fick vi in ett bra bud. Så på söndagen godtog vi det för vi vill ha en snabb affär. Flera av dom andra som var här och kollade blev lite lack för att vi släppte den så fort och dom inte hann med att buda men men så är det ibland. Visst att vi hade kunnat få ut lite till men vi orkar inte hålla på för vi vill upp så fort som möjligt. Och dessa köpare kändes helt rätt, vi vet att vårat älskade hem kommer få det bra med dessa människor. En familj på 2 vuxna 1 barn och 1 på väg:-)
640 hade vi som utgång och fick 700 så vi är nöjda. Blir ju lite plus i kassan.Mamma har vart här 1 vecka nu också men hon åkte hem till Boden idag igen. Trist men nu vet jag att vi ses snart och jag kommer slippa dessa jävliga jobbiga farväl som får mig deppig ett bra tag. Så nu får jag snart spara på mina tårar till något annat:-) Ska bli så härligt att få bo nära dom man älskar mest av allt igen.

blir nog flytt i mitten på mars ungefär, så jag måste tyvärr meddela jobbet nu. Har inte velat göra det innan något är klart.

Nu blir det sänegn och boken till sömns. Lea sover nu hela nätter och det är så skönt. Jag har börjat somna mkt lättare nu och sover bättre är betydligt mer avslappnad och det är välbehövligt. Undra hur många timmar man ligger back egentligen?

Nåja

Nån bild kanske:-)



Lea och Elliot hemma hos honom på playdate



Lea på öppnaförskolan

RSS 2.0