Söndag morgon

Åh herregud så skönt, jag somnade när jag nattade Lea igår blev en sen kväll för henne och tidig för mig. Thomas var och skjutsade nå folk till Farmen och när han kom hem sov jag men sa att jag kommer upp snart men det gjorde jag aldrig.
Nu har vi ätit frukost och dricker lite kaffe Lea ligger och myser tror hon är trött. Hon somnade senare än vanligt och vaknade ganska tidigt så hon kommer nog vila en stund nu:-)
Har tvättat upp alla kläder från loppisen igår också, alltså jag kan inte smälta alla fynd jag gjorde.

Fynd

Igår orkade jag inte blogga hade en mycket dålig dag. Och Willys blöjorna var inte bra, sjukt dålig passform så köp aldrig dom.
Idag har däremot vart en bättre dag jag och mamma har vart på Arcus hela dagen och gjort sjukt mkt fynd.
Blev möbler till Lea kökssoffa, bord, stolar. Även en matstol att hänga på bordet men den ska mormor och morfar ha i deras stuga.
En massa kläder, fanns sjukt mycket barnkläder men man är ju rätt petig. Men jag tror inte att nån köper urtvättade kläder med fläckar på eller bara fläckar.
Det blev en dockvagn också men det blir en julklapp. Sen hittade jag en rosa åkpåse som jag inte kunde låta bli, 100 kr stod det på prislappen och jag kollade och velade lite. Sen när jag vände mig om sa mamma nu kostar den 75 varav jag halvt skriker Jag tar den haha.
Ja det blev massa annat också. När vi skulle hem var hela kofferten och baksätet fullt och det bästa jag brände 700 spänn vilket inte är mycket alls.
Nu vaknade mina hjärtan, dom har vilat på soffan:-)

Trött mamma

Blir nog att sova snart är skapligt trött efter denna dag.
Vi började med att äta lunch i Lule på Exotic var okej.
Sen somnade Lea så då åkte vi på upptäcktsfärd innan vi begav oss mot Storheden för storhandling.
Blev att man plockade lite av det ena och andra men inga större onyttigheter, det var ju bra men tråkigt haha.
Blev både Maxi och Willys, provad att köpa Willys egna byxblöjor så får se imorgon vad den får för betyg, men den kändes inte alls i närheten lika bra som Libero, den som lever får se/läsa/höra dom var ju billiga och ganska söta iaf.
Lea skötte sig hyfsat men jag förstår henne att det inte är så roligt att åka kundvagn när det finns så mkt man vill springa runt och slita i.
För att hon också skulle få en rolig dag avslutade vi med att åka till Leos en sväng så hon fick leka springa och göra av med all energi hon samlat på sig.
Sen somnade hon i bilen hemåt och sen har vi tagit det lugnt under kvällen.

:-)

Idag blir det att åka och handla som sagt, behöver rätt mkt.
Vi ska även åka och kolla på bilar, mamma vill ha en ny. Det vill jag också jag vill ha en ny Passat kombi den är alltså sjukt snygg. Nåja får nog nöja mig med den vita springaren så länge haha.
Lea ligger och myser i soffan efter att ha ätit sin välling hon är så sjukt söt.
Jag älskar verkligen min lilla, hon är det bästa i hela världen och det är så roligt att hon har börjat kramas.
Alltid när man tar upp henne från skötbordet så lägger hon armarna runt halsen och trycker sin lilla kind mot min...
Snart ska vi väl börja klä oss och dona på lite.

Trevligt

Har vart på stan med Vickan och Ebba idag och även Sandra och Alicia.
Lea tyckte inte det var så roligt att dricka kaffe så hon var lite gnällig medan de andra små töserna skötte sig exemplariskt.
Sen i vagnen brann hon av så hon var kanske lite trött.
Jag shoppade inget alls, för jag shoppade på Tradera just innan vi for mot stan:-) Fast jag har förbud att shoppa just nu hmm. Men jag hittade en Villervalla velour dress som jag letat efter ett bra tag, dom har ännu inte fått in den på Kidsen och där skulle den komma in i multirand och jag ville hellre ha en enfärgad fast denna är då 2 färgad, räd med gul huva och gula stjärnor.
Imorgon blir det nog att åka med mamma till storheden och fylla upp kyl/frys med mat.
Hunden behöver nog ut en sista nu men det är fan inge roligt väder

Men tjaaa

Ja nu har vi nyss klivit upp, Lea ligger i soffan som vanligt och äter sin frukostvälling och Tova har just knaprat i sig sin frukost.
Blev att sova ganska länge idag, men vi måste börja kliva upp lite tidigare snart med tanke på att vi ska börja på förskolan på måndag. Ja får se vad man hittar på idag vi ska då hoppa in i duschen iaf.

God kväll

Haft besök av mamma under kvällen mysigt, jobbigt bara att Lea blir sur så fort hon inte får mormors fulla uppmärksamhet
Nu ska jag se bartenderskolan
men lägger in lite bilder från mobilen

Mask

Idag kommer vi också att vara hemma jag har ingen energi till att göra något. Lea har haft en lite jobbig natt skrikit i sömnen flera gånger, då fick hon sova mellan oss. Vet inte om hon hade mardrömmar men hon blev lugnare mellan oss iaf hon kröp riktigt tätt intill, men hon for också runt som en mask.
Var dödligt trött när hon ville upp strax efter 7 men det var bara att masa sig upp och göra morgonbestyren. Men sen la ja mig på soffan och sov lite medan hon lekte runt och spelade flöjt hihi.
Sen idag kommer mamma hit:-) Är inte ofta hon kommer på besök utan oftast är det vi som får åka dit.

Och Desperata ikväll, jag längtar!

Vilodag

Jag och Lea har legat på soffan nästan hela dagen och vilat, mkt skönt och välbehövligt.
Idag blev det kyckling i vitlökssås och pasta var gott.
Har egentligen inte mkt att skriva när det vart en händelselös dag.
Jo vi fick hem pyjamasen vi vunnit på Tradera, en röd med bamse och den var i kanon skick och sånt blir man ju alltid glad av:-)

Hemma igen

Blev att åka upp till stugan vid 12 igår, mamma och pappas kyl/frys hade gått sönder så den var ju tvungen att komma hem och då fick inte mamma och hundarna plats i bilen så vi åkte och hämtade dom.
Mamma bjöd på mat sen, köttbullar och potatis. Min mamma gör nog dom godaste köttbullarna i världen.
Sen blev det även att vi bestämde att jag och Lea skulle sova där men Thomas ville också det:-)

Så Lea somnade vid 20 och jag och Thomas bastade och hade det mysigt. Vi åt även kräftor på kvällen.
Men nu är vi hemma iaf Lea ligger och sover på soffan, jag har en lillebror som förde ett jäkla liv på morgonen så vi alla vaknade, kl 6!
Lea fick bada med sin mormor och sen åkte vi strax efter 8.

hej

Godmorgon söndag, strax efter 9 vaknade vi, men Lea var vaken till 22,30 igår inte så konstigt med tanke på den sena vilan vi hade. Idag blir det inte så, ikväll ska hon sova senast 21.
Är ju bara 1 vecka kvar till vi börjar skola in på dagis och då kan man ju inte sova så länge.
Vi har ätit frukost ihop även denna morgon och det är mysigt. 
Sen ska vi nog förbi i S.Svartbyn och hälsa på mamma och pappa om han inte hunnit åka.
Lea härjar på som vanligt nu ho bär runt på alla saker hon bara kommer åt.
Nåja ha en bra dag

Leos

Jo vi åkte dit idag fick med oss Anna och Dennis också och vi hade sjukt kul. Vi lekte en massa och åt god lunch och lekte ännu mera.
Sen har jag och Lea vilat när vi kom hem var skapligt trötta båda två.
Nu ska vi smarra lite karra och mysa lite.
Haft en riktig toppen dag alltså....

Lördag

Vi har sovit till 9 här, mer än okej alltså.
Sen har vi haft en mys frukost hela familjen, grekiskt lantbröd, frallor, pålägg, grönt, ishavsröra och juice med smak av passionsfrukt mkt god.
Igår var vi hos Leas farmor och hennes gubbe på middag, var super mysigt, Lea var galen och härjade på som vanligt haha.
Sen idag tänkte vi åka på Leos och busa, vi tar en familjedag helt enkelt.

klara

Ja då var vi klara för att snart åka. Lea lyssnar på MTV och hoppar runt, för nu har hon börjat hoppa ser skapligt roligt ut.
Vi tar med lunch till buset när vi nu sov så länge, det blev ju en sen frulle.
Blir nog inget partaj med flickorna imorgon för värdinnan har blivit sjuk. Trist som fan är ju inte varje dag man träffas precis.

Sovmorgon

Ja jäklar vad länge vi sovit skapligt skönt ja. Jag och Lea hängde lite i tvättstugan igår för att tvätta de nya sängkläderna och fy så sköna, nu kommer alla andra vara äckliga att ha.
9,30 vaknade vi förresten.
Idag ska vi till Öppna förskolan i stan med Vickan och Ebba det blir kul, då får Lea leka av sig, men nu är det inte länge till hon börjar på dagis. Fy alltså. Jag skulle gärna vara hemma mamma hela tiden för jag verkligen älskar att vara hemma med buset.
Tur att jag fick Thomas dagar:-)
Nä nu ska vi börja göra oss klara:-)

Så där ja

Har vart på Storheden men mamma en sväng, blev nya härliga mjuka fina lila sängkläder. Lite till Lea också såklart:-)
Hon fick en klänning av sin farmor och farmors syster men den var jätte stor och minsta som fanns var också jätte stor gick ner till fotknölarna, så jag valde en tunika med matchande byxor till och ett par extra byxor. Trodde jag skulle få betala 40 kr till men dom hade nå erbjudande att ta 3 betala för 2 på hela sortimentet så jag fick tillbaka 20 kr, det gillas har nog aldrig shoppat så bra, tänk om man alltid skulle få tillbaka pengar då skulle jag fan vara miljonär haha.
Älskar att shoppa till Lea finns nog inget roligare. Men nu börjar det bli dags att rensa i hennes garderob och byrå för det är överfullt. Köper alldeles för mkt egentligen men men.......

Fundering

Alltså jag har fortfarande mjölk i brösten och hur länge ska jag ha det mån tro? Det kanske är normalt hmm
Slutade amma helt i januari, det är ju ganska längesen.
Får nog ta och googla det.
Alltså det är ju inte så att det rinner eller så....
Ätit köttsoppa hos mormor och morfar idag, det var gott. Lea var galen som vanligt rev ut i princip allt.
Nä snart natti natt måste bara hänga tvätten först blääää, men jag är glad att vi har tvättmaskin iaf...

Hej hopp

Idag på morgon åkte vi till mamma och sen till Volvo för mamma skulle in med bilen, så hon skulle ta sig hem.
Sen var vi hos henne ett tag och Lea fick tag i en färgpatron så hon var helt blå/lila runt munnen och i munnen haha såg helt knasigt ut.
Sen ringde Thomas för att säg att vi ska åka til Cape east på julbord med hans jobb, så vi kommer åka dit 2 gånger på 1 månad hur skön blir inte det?
Jag gillar när arbetsplatser gör nå kul för sina anställda och respektive:-) Så nu har vi mkt att se fram emot

Pics

Kommer nu lite bilder, hur många beror på hur lång tid det tar att ladda upp.
Lea sover en sen p-nap så får se när hon ska sova för natten sen
Snygga små tjejer inte sant?

Idag

Åkte till staden för att träffa Vigan och Ebba var trevligt som vanligt.
Nu är det mat satte gubben vid spisen där han hör hemma haha
Kommer nån bild sen
Tjing

Idag är inte en bra dag

Det känns inte så iaf.
Jag vet inte varför men det känns jobbigt idag skulle vilja dra nå nytt över mig ( gammalt e ju inte så trevligt)
Lea håller på att dra ut så mkt saker hon bara kan och kommer till mig och gnäller, vet då inte uti vad. Trodde att hon somnade sittandes mot mig men hips vips blev det full rulle igen.
Nu blev jag på bättre humör när jag kom på att det är DH ikväll bara några timmar kvar:-)

New york fruar

Måste bara säga att jag tycker Gunilla är skrämmande, hon är som en blond Godzilla.
Att pusha sitt barn så hårt och printa in att hon har så mycket talang och är så begåvad. Tänk om ingen vill ha denna lilla flicka hur kommer flickan må då?
Hon kanske är jätte duktig och har en massa talang, men då måste jag ha missat det

Hemkommen

Från mormor och morfar, var riktigt trevligt, mommen bjöd på pannkaka. Tyvärr har dom ju ett litet kaos där eftersom dom håller på att göra om. Lea fick springa ute lite och hon tyckte det var lika roligt som vanligt, hon kastade sig i gräset och tok skrattade:-)
Har lagt upp annonsen åt dom nu, hoppas dom får sålt järnspisen. Skulle gärna ha en sån hemma men kanske inte så passande i lägenhet. Men den vackra dag det blir hus skulle jag gärna ha en sån. Så mysigt att höra spraket ur dom.
Nu inväntar vi familjefadern verkar som att han jobbar över som vanligt. Han är hemma i tid kanske 1 gång av 10

Lista om graviditet och förlossning

Gravditeten
Vilka var dina favoritkläder? : Leggins och linne
Vad var din/dina favoriträtter? : Minimorötter och inge speciellt
Vad var dina/din favoritdryck? : Vatten och Pepsi ( den smakade annorlunda under graviditeten )
Vad tyckte du inte om? : inget som jag inte gillar annars
Var det någon favoriträtt som ändrades? : nej
Vad var du mest sugen på? : tvättmedel och sköljmedel, var tvungen att lukta på det flera gånger om dagen och jag ville äta av det och smaka, men hjärnan sa STOPP
Hade du halsbränna? : Ja
Hade du foglossning? : Nej
Hade du sammandragningar? : Ja som satan
Mådde du illa? : Ja till v 34
Vilken sovställning var bäst? :
Sidan
När var din BF dag? : 27 juli
Gick du över tiden? : Ja 14 dagar
Hur mycket gick du upp i vikt? : 9 kg
Hade du mycket vätska i kroppen? : Jo en del
Hur var ditt psyke? : Mkt bra
Gnällde/klagade du? : Lite lagomt
Vad trodde du det var för kön? : pojke i början
Visste du vad det var för kön? : Ja, var på Tittut i Sthlm och gjorde ett könsultra:-)
Hur låg ditt SF mått? : Enligt kurvan
Var du rädd för något? : nej
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? : Tänkte at det blir som det blir hade inga större planer utan ta allt som det kommer
Hur ser du på graviditeten idag? : Mysigt saknar det

Förlossningen
När började din förlossning? : Kvällen 9 augusti
Hur började den? : Värkar hemma i soffan under kvällen, Thomas sov och mamma som var nere och hälsade på sov också. Sen kom mamma upp en sväng och hittade mig kvidande i soffa:-)
När åkte du/ni in till förlossningen? : kl 6
Varför? : Då hade jag ont ont ont
Vem/vilka åkte du in med? : Thomas
Fick du/ni åka hem igen? : nej
Vilket sjukhus skedde förlossningen på? : Mälarsjukhuset
Hur mycket var du öppen när ni kom in? : 2 cm
Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? : inget jag fick smärtstillande och igångsättnings preparat, Thomas åkte och åt lunch lite snabbt och när han kom tillbaka blev vi förberedda på operation.
Vilka/vilken var med under förlossningen? : Thomas och alla läkare och alla andra var nog 9 st
Tog du nått smärtstillande? : Ja blev ju tvungen, inte så skönt att bli uppsprättad annars. Spinal tror jag det var
Grät du? : Inte under snittet men när jag fick veta att vi skulle snitta, då blev jag livrädd och jätte ledsen
Vad tyckte du var jobbigast? : förutom att det blev snitt var det nog att bedövningen tog fel och bedövade mig upp till halsen, jag tappade andan ett tag och höll på att kräkas.
Var du rädd för något? : Att Lea inte skulle leva
Hur lång tid tog det? : Fick veta strax efter 11 att det blir snitt och 13.06 är hon ute
Hur ser du på förlossningen idag? : Jätte blandat.... 

Barnet 
Vad blev det för kön?: Flicka
Hur mycket vägde barnet? : 4185 g
Hur lång var barnet? : 54 cm
Vad var huvudomfången? : 36
Hur mådde barnet? : Hon mådde bra<3


Alträsk

Ja nu sover Lea, hon tar en power-nap i soffan. Jag sitter här brevid med datorn i knät.
Får se hur länge hon sover det är lite olika så svårt att veta. Sen blir det lunch och efter det ska vi ut till Alträsk och hjälpa min mormor och morfar med att fota och lägga ut en annons på Blocket, de ska sälja en järnspis från deras nya stuga.
Sen blir det väl att åka hem igen och invänta pappan i huset.

Ny vecka

Ny tag nya bekymmer.....
Lea fick just en ballong på munnen den studsade upp från golvet, hon försöker lura mig att det gjorde ont, hon håller sig för munnen och halv gråter/gnäller jag går dock inte på detta försök.
Undra vad man ska hitta på idag då? Nåja det blir ett senare projekt man kan ju börja med att komma igång.
Skulle helst vilja ligga i soffan och se film hela dagen, men det är ju bara att glömma.

Kvällsbestyr

Sådär familjen är duschad och rena och fina.
Stora hjärtat har gått och nannat lilla hjärtat, får se när han kommer ut från sovrummet.
Blir väl kanske att se en film sen och mysa lite. Gick väl nån på Tv som kan kolla lite grann på kanske.
Tror jag ska spela en Betapet nu, blir så hmla lite numera och det är ju sjukt kul. Jag och mamma har spelat Alfapet så länge jag kan minnas. Då blir man bra på ord iaf

Bilder


Hemma

Var jätte trevligt hos mamma och pappa igår, blev att vi sov kvar där eftersom Lea blev trött och Thomas inte ville åka hem.
Idag har vi käkat på MAX och handlat på Ica Thomas blev sugen på Tacopaj igen hehe...
Vi har sett Shutter Island idag också tyckte inte den var nå vidare precis.
Jag gillar mer komedi och action, typ Shooter är en av de bästa filmerna jag sett.
Nu har Lea äntligen blivit bättre i magen efter 1 vecka känns skönt, inge kul att byta typ 8 bajsblöjor varje dag.
Och jag längtar så sjukt mkt till jag och hjärtat ska åka till Happis och bo på hotell.

Handlat

Har vart och handlat med mamma en snabbis på Storheden, jag hann springa in på Lindex och köpa en lille skutt dress åt Lea, jag hade en 30% rabatt som jag utnyttjade. Brukar oftast glömma bort alla dessa rabatt kuponger men nu jävlar kom jag ihåg den:-)
Så det kostade 104 kr ist för 149,men såg på deras hemsida att den var felmärkt minsann skulle kosta 179:-)
ibland har man tur
Snart ska vi till mamma och grilla lite grillspett namnam

God morgon

Pappan har sovmorgon min tur morgon. Men tycker det är rätt okej att gå upp på morgonen, var värre när hon vaknade halv sex idag blev det 7.15.
Givet önskar jag att hon sov lika länge som mig.
Men snart måste vi ju upp tidigare när hon börjar på dagis.
Blev kort inlägg måste gå och byta blöja nr 2 denna morgon... Hoppas hennes mage blir bra snart, men den har då blivit bättre iaf

Hmm

Gjorde om min blogg idag men när jag kollar den ser den ut som den gamla...

Less lite kanske.
Kvällen har vart mysig jag och Lea har kollat Idol en stund och pappan har vart och byggt muskler.
Imorgon blir det att grilla hos mamma blir mysigt, hoppas jag iaf.
Sen en till sak även fast jag gör mellanrum och hoppar ner nån rad när jag skriver och lägger in bilder så blir det ihoptryckt, är ju skit jobbigt och fult! Provar att lägga in en bild och hoppar 6 rader ner också ser vi var den hamnar OK

Då var det morgon igen

Ja och den är väl som alla andra:-)
Lea är så söt på morgonen när det är dags för välling för hon springer till soffan och sätter sig tillrätta och väntar på att jag kommer dit med vällingen.
Får se vad vi hittar på idag, jag hade behövt köpa balsam. Men Lea har nå knas med magen och det blir många blöjbyten.
Och hundskrället löper men det borde vara över snart hon har blodat i 2 veckor nu, och hon städar inte upp blod efter sig så man får gå runt med moppen hela tiden
Och igår fick min bil sina vinterdäck också:-) Tack älskling

Denna dag lite senare

Jag, Lea och Tova plogade oss fram till affärn idag även om det var ganska oplogat så gick det bra.
Lea sov större delen av promenaden och handlingen.
Sen när hon vaknade var vi ute och lekte i snön, och det var en nyfiken fundersam liten tjej, hon smakade lite snö men det var ingen höjdare för hon väste och fräste förmodligen var den lite kallare än vad hon tänkt sig.
Det blev Tacopaj till middag och den blev asbra, har aldrig gjort det förut men Thomas gav den MVG han sa att 168 kr skulle han betala för den ute haha
Vi har även hunnit med att sova på soffan 1 timme, fy vad skönt det är att sova middag.

Voice

Sitter och kollar The voice som vanligt.
Och nu har det snöat lite mer, det blir så himla fint ute av snön. Jag gillar inte när det är kallt men det får gärna vara snö. Men nu måste vi byta däck på min bil, Thomas fick byta imorse innan han for till jobbet.
Har en halvarg tjej här, hon är dålig i magen så hon fick majsvälling till frulle, är sån där färdig tetra som jag köpt  i Finland kostar typ 4.50 kr där. Och hon gillar dom jätte mkt men det är bara 200 ml och hon brukar äta ca 300 på morgonen.
Nu blev hon jätte mysig hihi skönt med den helomvändningen:-)

Go kväll

Ja hela kvällen har i princip tillbringats i tvättstugan, men jag tog ett break och gick in och såg PH.
Hade hellre vart med Lea. Vi har en ny skit dålig torktumlare som tar helt galet lång tid så jag sätter först i torkskåpet och sen i tumlarn, blää. Men nu behöver jag inte boka tvättstuga på många veckor iaf skönt.
Har blivit bjuden på vinkväll den 23 ska kolla med Thomas om det är okej, men vin dricker jag ju inte. Jag dricker bara sprit och numera i måttliga och små mängder och inte alls ofta.
Med tanke på vilken party människa jag var innan så har det verkligen svängt runt sen jag blev mamma. Och jag känner en stor lättnad över det.
Jag har alltid svårt att säga nej men nu har jag ju världens bästa anledning att inte åka på fest jämt:-)
Nu blir det snart att knoppa så man orkar med morgondagen
Jo förresten jag när jag och Thomas pratade hamnade vi i lite frågetecken, alltså det är ju en orgel flera orglar eller hur fasiken säger man om det är flera? Och sen att lyckas uttala det... Haha vi blev skapligt fundersamma..


Pottan

Idag när jag och Lea skulle duscha så ville hon sitta på sin potta som står inne i badrummet. Klart fick hon ju det och hon kissade på den:-) Var hur kul som helst och jag berömde henne massor så hon blev ganska stolt hon också.
Det är inte så att vi pottränar utan hon får sitta på den om hon vill. Tycker det är viktigt att hon får bekanta sig med den i sin takt.

Sen åkte vi till mamma och hjälpte till att baka mjukkaka, som vi sen smaskade i oss. Satan så gott det är med nybakt.
Nu sover Lea i vagnen och jag lånar Ricks dator efter att ha hjälpt mamma med att få in bilder från sin tele till datorn.

Go morron

Här drog vi igång strax efter 7, lite tidigt men så är det. Nu sitter vi i soffan Lea biter i sin pyjamas och kollar The Voice, har försökt få henne att se barnprogram men hon är rätt ointresserad. Det kommer väl såsmåningom.
Idag blir det nå så spännanade som att ta itu med all tvätt, ta reda på det som är tvättat och sen ikväll ha tvättstugan för att tvätta ett berg med sängkläder och handdukar.
Jag gör som så att kläder tvättar jag inne och sängkläder och handdukar i tvättstugan just för att kunna torktumla också tar det så mkt plats inne om det ska hänga stora lakan överallt.
Alltså Paul Haukka i the voice jag gillar verkligen inte honom, har hört honom flera gånger vara negativ och ironisk om Norrland, bara för att han är en Östermalms tönt ha!

Sleepy

Så vad har hänt
Jag och Lea råkade sova 3 timmar på soffan det var grymt skönt. Sen gjorde vi pannkaka till middag och sen tog vi en sväng förbi min mormor och morfar. Mormor hade stickat en mössa och halsduk till Lea också fick vi potatis.
Nu leker hon med sin pappa och jag har sett lite av Paradise Hotel och inväntar DH, det måste ju vara världens bästa program.

Lyx kanske men mys iaf

Har just bokat så jag och Thomas ska bo 1 natt på hotell i november:-) Blev Haparanda och hotellet Cape East kommer nog bli jätte mysigt. Då ska vi rå om varandra och shoppa.
valet föll på Haparanda så man kan åka till Finland och shoppa också. Jag är ett stort fan av finland dom har mkt bra. Köper alltid massa barnmat när jag är där för Lea gillar den jätte mycket.
Sen är ju Thomas finne också så det gör det ju lite roligare också.
Snart ska ja och Lea äta lunch blir varmkorv idag, Leas favorit. Finns inget som är så gott som korv tycker hon.
Åh nu längtar jag till 6 november, det bästa med att bo på hotell är frukosten. Så skönt att slippa ställa fram allt själv.
Lea är jätte go nu, hon ska bara sitta i min famn och kramas, händer inte så ofta så när det väl händer får man passa på att goa henne

Vi kör ett till

Ja ett till inlägg så kommer jag kanske in i detta igen hehe
Har sett TV och tagit det lugnt.
Lea somnade 19.30 då var hon super trött då hon hoppade över att sova middag.
Försökte ge henne välling i hennes säng men det gick inte hon stod bara och sträckte ut dom små armarna efter mig, så givet tog jag upp henne också mös vi till det i våran säng. Sen la jag ner henne i hennes när hon somnat.
Hon sover fortfarande i vårt rum eftersom hon brukar vakna till på natten, och då slipper jag gå upp.
Men jag ska erkänna att jag är rätt lat och brukar ta upp henne till mig på natten för jag tycker det är så sjukt mysigt att ha henne nära. Och det tycker nog hon också.
Och vad det har blåst här under kvällen och även första snön trillade ner.
Snart blir det godnatt för att sova in morgondagen och se vad den har att bjuda på.
Förresten gjorde jag slingor hos mamma idag, kul med lite förändring...

Kanske

Var gode längesen jag skrev här...

Såklart har det hänt mkt sen sist men det orkar jag inte ta, skulle ta år och dagar att printa ner det.
Lea börjar snart på dagis eller förskolan som det så fint heter. Blir här på sävastön ett stenkast hemifrån på Golfkullen och avd Klubban.
Jag tycker det ska bli både skönt och jobbigt.
15 november blir jag arbetslös går ju såklart inte att ha kvar jobbet i E-tuna och det gick inte att få förflyttning heller.
10 juni när Lea blev 10 mån tog hon sina första steg och sen har det bara eskalerat:-) Hon är sjövild och olydig och lyssnar inte alls på vad man säger, men det kanske man kan förvänta sig av en 1 åring.
Idag har vi vart på stan med Vickan och Ebba och det var lika trevligt som alltid. Ebba har blivit så stor och hon pratade och skrattade mest hela tiden. Lea kör med dada språket.
Ska inte skriva så mkt mer just nu utan det blir att försöka skriva lite oftare och inte så långt....
Sen blir det PH för hela slanten

RSS 2.0