12 härliga timmar

Vi gick och "la" oss igår strax efter nio och jag brann av vid elva typ och i morse vaknade jag kl 11 och det känns underbart att man verkligen har fått sova ut. Bara man kommer i säng inatt för jag börjar 04;45 imorgon.
Nää nu blir det frulle och sen en cigg så  kanske man kommer igång.


Gaah

Jag avskyr att vara förkyld är bland det sämsta värsta skiten jag vet!!!
Jobb idag börjar kvart i 3 och slutar strax efter midnatt.
Hjärtat och hans bror ska sitta här hemma hos oss ikväll och dricka öl.  Och sj ska man göra avgångar hela dagen. Usch kommer bli jobbigt.
Nåja det är ju bara att packa med nässprej, alvedon och mjuka näsdukar.
Imorgon är jag ledig då ska jag se handbollen såg matchen igår och dom gjorde ju den riktigt bra var helt uppe i varv där jag satt i min soffa och gastade och skrek. Kan ju bara konstatera att då saknade jag min mamma vi har ju alltid sett handbollen tillsammans men nu fick vi nöja oss med att sitta och skicka sms till varandra.

Och taskiga Thomas igår kväll då, när jag samnat så spelade han in att jag snarkade och slog på det i mitt öra så jag fick vakna av mitt eget snark. Fast så farligt var det inte jmed tanke på att jag är förkyld.... men jävla hullu han är alltså. Men nu håller han på att göra frukost så då är han förlåten=) Min darling

Det är bara jobb och jobb å jobb

Jo sitter i Uppsala nu och vi ska snart åke mot Sthlm. Började 04:45 idag och slutar 11:16 så det blir ju en kort dag iaf.
Igår trimmade jag Tova och det var första gången jag gjorde det men det blev ok men inte mer. Övning ger färdighet lr?
I lördags hade jag och hjärtat en riktig bakis dag kan inte komma ihåg när jag hade det senast det ända nyttiga vi stoppade i oss under dagen var nog salladen på burgaren.
Sen såg vi 4 filmer i bäddsoffan vid datorn och bara älskade varandra hela dagen=)
Det känns som om jag har hittat min soulmate allting fungerar så bra att det är skrämmande.
Allt från hushållssysslor till sex och fest osv.

Nää nu börjar det bli dags att åka från Uppsala för att ha ytterligare 1 timmes rast fast då i huvudstaden.

Den vilande bloggen

Tänk om jag kunde få vara lika utvilad som den alltså. Det är mkt jobb nu och mkt med allt.
Men jag trivs ändå som fisken i vatten, det är fanimej super här nere.
Just nu sitter jag i Uppsala och väntar på att få åka vidare mot sala osv osv. Imorgon är jag ledig ska bli mkt skönt.
Då kanske man hittar på nå roligt för Dennis är ju och hälsar på oss nu.

Idag har målaren kommit hem till oss och han har spacklat köket så imorgon ska det tapetseras. OCh det blir vita tapeter med lite mönster på. Jag tror det blir bra. Helt otroligt att vi lyckades komma överens om tapet jag och sambon. Vi var lite oense i början men till sist blev det prima alltså.
Och idag fick vi dom efterlängtade skruvarna till bäddsoffan det var ju inte en dag för tidigt. Köpte ju soffan för typ 2 veckor sen och givet så fanns det ju inte med nå skruv då. Jävla IKEA alltså. Tur att det bara var en bäddsoffa så det inte var en "vanlig" soffan men dte har vi ju redan så fint=)

Nåja back to work...

RSS 2.0