Sol och bad och snart semester.

Idag var vi på banken och betalade in handpenningen på nya läggan=) Shit alltså jag har lite svårt att smälta att vi har köpt en lägenhet för 640.000 haha. Nåja så länge det känns bra iaf.
Efter banken drog vi ut till Sundbyholm och solade några timmar och färg har man då minsann hunnit få.
Det blev bara att doppa tårna i vattnet för det var lite kallt.
Vi träffade Fegge och Calle där ute också så dom slog ihop sig med oss och det blev en del skitsnack innan vi var tvungna att dra oss hemåt eftersom jag har turen att få jobba i detta underbara väder. Fy fan alltså.
Men jag lovar att nu när jag börjar min semester imorgon kväll så kommer det fina vädret att vara borta. Det skulle vara så typiskt min tur alltså.

På måndag beger vi oss mot Boden och denna gång väljer vi flyget. Snabbt och hyffsat smidigt och billigt. Jag längtar efter Tova så jag nästan dör. Herregud vad jag ska gossa henne sen alltså. Jag ska pussa henne till hon är alldeles blöt=)

Nä nu ska jag göra iordning en handdator och börja jobba i 40 graders värme livet är bra härligt....

Morgon

jag avskyr att kliva  upp tidigt på morgonen idag var det uppgång kl 4. Tur att jag har en fantastisk sambo som gjorde frulle åt mig. Nä fy snart går tåget mot Sthlm kommer inte orka många knop alls. slutar 12 då ska vi gå och säga upp lägenheten FINALLY och sen ikväll ska vi skriva kontrakt. Jippi....

Börjar ganska dräpande tidigt imorgon också men då jobbar jag till 16 suck tupp juck.

Men men på fredag kväll blir det semester=) Och måndag blir det Boden. Skulle flyga på lördag egentligen men då velade Thomas lite så det hann bli fullbokat. Vilket jävla oflyt alltså.

Så snart får jag träffa min lilla bebis hund och nu vill jag aldrig mera vara ifrån henne så här länge. Om 6 dagar ska jag gosa henne till vi båda kräks haha...

Nä nu jobb tåget går snart

Flytt

Skulle tro att det blir flytt i november, vi vann budgivningen=) 640.000 slutade det på. Så snart kommer vi att bo i en 4a på 104 kvm i ett underbart område. Kan fan inte bli bättre alltså.

Igår var vi i Kvicksund hos Johanna och Thomas det var nice lite i gasen blev man nog allt. Ikväll blir det fest igen ska till Madde och festa sen kanske utgång på nån uteservering.

Nåja hej så länge

Oh my gosh

Budgivningen är i full gång känns inge vidare alls. Har en känsla av att det spårar. Nu ligger det på 600,000 och vi har pratat med banken så vi får se vad nästa bud blir. Nåja bara det blir klart snart så man slipper vänta och inte veta. hade hellre haft ett att det är kört nu än att inte veta. Synd att man inte bor i Boden nå mera då hade man fått en fin villa=)

Nåja nu ska jag göra nå annat är helt nervös.

Bitten pitten.......Nu börjar det

Det gick bra igår... Bostaden var alldeles underbar. Nu är det ju bara det kruxet kvar med budgivningen. Vi vet hur mycket vi kan så som max iaf. Vi vill verkligen ha den där bostaderätten. Jag har redan flyttat in i mina tankar och jag har redan börjat planera hur jag vill göra om. Inte bra alls för man kommer ju bli ruggigt besviken om den går till någon annan. Man kan ju inte punga ut hur mycket som helst heller. Man måste ju ha råd att leva. Nåja vi ska lämna in vårat bud när T kommer hem från körskolan. 575.000 vi får se hur långt vi kommer på det. Hoppas det blir låångt. Så långt som ute i Gustavsborg=) Gaah jag vill jag vill jag vill... Har aldrig känt så starkt att dit vill jag verkligen flytta. 104 kvm bara till oss det vore ju great. Egen ingång och fina promenad stråk. Lugn och ro och RENT inte sopor överallt.

Snälla håll tummarna för oss nu please...

Snart så

Ska vi och kika på en bostadsrätt. jag är grymt nervös. men varför? Det är kanske bara min framtida bostad. Men med allt mitt flyt så kommer jag säkert att älska den men sen blir det budgivning och allt går åt skogen. Nåja det återstår ju att se.

Nä nu ska jag börja göra mig i ordning... Bitten pitten tack och hej

Today today

Nu snart är han hemma skulle tro att han anländer hemmet ca 14. Då ska vi kramas sen ska vi hyra film sen ska vi bädda ner oss i soffan och se film och bara älska varandra. Kanske ta en titt på bostadsrätten vi ska och kolla på och drömma oss bort lite grann.
Jag är redo det är bara att komma hem. Jag har ju till och med rakat benen för din skull nu=)

Jag är fortfarande inte frisk men jag ska jobba imorgon iaf har överliggning i Sthlm då och jag ska ta med mig hjärtat då också.
Sen när han är hemma är det bara den lilla hunden som saknas. Det gör ont så mycket jag saknar henne. Men snart lill skruttan kommer vi vara med varandra igen. Och så får vi hoppas att vi får flytta snart till ett trevligare område med lite skog=)

Älskar er mina grisar=)

Ok ok allvarligt

Nu börjar jag vara less som fan på att vara hemma ensam. Nu får du fan komma hem alltså!!! Ok ok du kommer imorgon men det känns som en svighet. Sen går ju tiden ännu mera långsamt när jag är sjuk och är hemma från jobbet. Är inte van vid det här. Jag har gjort allt som går att göra på internet jag har hunnit se allt på TV så repriser som går under dagen såg jag igår. Sen saknar jag min lilla bebis hund hur mycket som helst.

Sen till det roliga på Tisdag ska vi på visning=) Hoppas det ser bra ut och att det går vägen. I den här jäkla stan har det ju en tendens till att bli budgivning och rusa rejält i pris. men vi har iaf ett lånellöfte från banken och det känns ju bra. Blir det inget med detta boende så kommer det väl flera. Men det ligger på så rätt ställe och har rätt storlek och rätt pris än så länge iaf.

Nåja uppdatering kommer om boende situationen. För här ska vi då fan inte bo kvar. Man blir ju antastad så fort man lämnar gården hujja hujja.....


 Lilla prinsess skruttan....

Sjukling

Igår fyllde jag 24, jag jobbade på morgonen och sen gick jag hem och gjorde inte ett skit. Jo jag lyckades ta mig och handla. Hade ingen större energi att göra nå heller när jag e förkyld igen. Så nu är jag faktiskt hemma från jobbet det är första gången jag e sjuk och är hemma. Kände det att nä nu orkar jag inte jobba med den här skiten i kroppen.

Snart kommer Thomas hem jag saknar honom som fan i morgon har jag vart utan honom i 1 vecka men det känns som 3 år typ.

Nä ska spela lite betapet och sen se hem till gården och vila så jag bir frisk till hjärtat är hemma.

Helgen som var

Fredags var det ju fest hos Hilda, det var mycket trevligt. Förutom att Hilda fällde mig så jag stupade bakåt haha men jag var ganska så i gasen så balansen var inte på topp. Vi blev kvar där till typ 4 och sen fick vi åka en gammal cool folka buss hem=)

Lördagen var jag Jenny och Johanna ut och käkade 3 rätters som var jätte gott, sen rundade vi av kvällen med sex and the city på bio. Det måste vi göra om tjejer. Kul med en tjejkväll massa skvaller och snusk och relations prat och sen en riktig tjejfilm.

Söndagen så var jag med Johanna på stan och lunchade och kikade runt lite grann. Sen drog jag med Hilda på Parken Zoo och såg lite djur och Magnus Uggla som hade en spelning. Alltså jag gillar ju inte honom så där jätte mycket men han var riktigt rolig under spelningen så det var kul. sen åkte vi ut till lilla flygfältet och såg när Mats och hans vänner körde sina flygplan det var ju urkul=) speciellt när dom störtade och gjorde snurrar i luften. Sen drog vi ut i skogen och grillade så det fick bli avslutningen på söndagen.
Det har vart en helt perfekt helg. Synd bara att inte Thomas vart hemma.

Och idag har man jobbat men det var inte allt för ansträngande slutade 10. Så jag har sovit här hemma nån timme nu och det var very nice.
Bara skit att när jag vaknade har min halsont kommit tillbaka. Jag vill inte bli förkyld igen.

sen har jag semester från 2augusti till den 26=) åhh vad jag längtar. Då blir det kanske Finland blir kul isf. sen är det massa annat inplanerat också.

Lördag dagen efter

Festen igår var så jäkla lyckad. var längesen jag hade så grymt kul. Det som var synd var att jag glömde mobben hemma så jag kunde inte ta ett enda kort och inte ringa eller skicka sms, fast det var iofs ganska skönt.
Måste ta mig i krgen och skicka tillbaka den där jävla dyngkameran som pajjade efetr ca 4 användningar.

ikväll ska jag mysa med Johanna=) är bjuden på fest men jag orkar inte med nå sånt ikväll blev rätt mättad efter igår. Så lika bra att låta bli nu när man har en positiv uppfattning om fester igen.

Jour

Sitter på jobbet nu. Har jour och jag hoppas att jag inte behöver ut och åka något, bara om jag får sluta tidigare än kl 17 vill jag ut och åka. Ska ju på grillfest ikväll.
Då samlas dom bästa brudarna här nere och dricker en massa gott och har det allmänt super skoj.

Men jag har en känsla av att jag kommer få sluta senare än 17 det brukar vara så när man har något planerat.

gräsänkling

Är jag nu i ca 1 vecka när Thomas åkt upp till Boden för att ordna med lite saker. Han åkte vid 16 när jag var på jobbet men jag hann säga hej då på stationen iaf.
När jag kom hem vid 20 hade han lämnat ett fint brev åt mig. Jag tror aldrig jag fått ett brev av någon jag vart tillsammans med. Jag blev nästan lite tårögd.

Fast samtidigt ska det bli ganska skönt att vara helt ensam några dagar. Jag gillar lugn och ro och tystnad hemma när jag kommer från jobbet, T gillar musik och lite livat. Så nu ska jag njuta en massa av tystnaden och att sova i mitten av sängen=)
Fast det kommer kännas skönt när han kommer hem och vi ligger på varsin del. För då är jag inte ensam mera.
Även om det blir tystnad några dagar så kommer jag nog uppskatta att komma hem till någon som saknat en och en man älskar som älskar mig tillbaka.

imorgon blir det grill party ute i Hällby med party gänget=) Blir kul Johanna och Hilda är alltid på G=)

Äh jag lägger ner

Det här med att designa blogg var inte min grej, jag har alldeles för dåligt tålamod och inte tiden.
Är det nån som vill göra min blogg fin? Det är bara att säga till.

Nu ska jag hänga tvätten




 This is me at work

God morgon

Ah jag har haft sov morgon nu när jag är ledig idag.
Igår hade vi typ kunnat bränna ner vårt hus för vi glömde ugnen på, så den har gottat sig i värmen hela natten. Vilken jä_la tur att det inte hände något.

Nu håller jag på att tvätta det var gode mycket tvätt. Skönt att man har egen tvättmaskin så man slipper springa fram och tillbaka hela dagen.

Annars vette tusan........ Jag har som inge vettigt att skriva här egentligen....

Helgen

helgen blev inte så lugn som planerat. Jag var hos Purna från jobbet som hade en väldigt trevlig fest. Jag tog med mig så jag skulle kunna dricka nån grogg men det blev ganska mycket innan kvällen var över. Vi spelade brännboll och lite diverse annat och hade det trevligt sen var vi ett gäng som drog ut på Nybron. Där blev det lite mera att dricka vilket inte var välbehövligt, men kul haha

slutade med att jag var hemma strax efter 3 tiden. Krogen stänger kl 2 här. Men det regnade så mycket så jag och Jenny hamnade i en busskur till det lugnat ner sig så man kunde knata hemmåt. Väl hemma låg Thomas och sov som en gris. Han hade vart ute på egna äventyr han under kvällen.

Kan konstatera att det var en jäkla rolig kväll även med tanke på vad som hände.

Jobbade söndagen det var lite kämpigt men jag hade en lätt tur så jag överlevde.
Sen igår såg vi film när jag slutat. En komedi som var jätte söt och rolig sen hade vi lyckats hyra en spansk film vilket inte kändes lika lyckat. så den ides vi inte se alla. Kanske blir  ikväll om den verkar bra.

sitter jour på jobbet just nu men ska snart ut och åka lite loktåg med Jocke, efetersom han e själv på det så har vi skickat in mig som förstärkning och sällskap haha... jocke pratar en hel del och är super social så det blir nog trevligt. Och idag är det ju ganska kallt så jag behöver inte oroa mig att det ska vara 50 plus som det var här om dagen när vi åkte.

Nåja det var en lite update är lite dålig på det numera men jag har så mycket att göra så jag hinner fan inte med.
Nästa helg är det fest igen=)
Minst 1 fest iaf det märks att det är sommar.....

lördag

jag jobbar men nu börjar det närma sig slutet. Ska då hem och duscha och ta det lugnt till Jenny slutar och är klar då ska vi dra iväg till slagsta och en liten fest. Blir nog trevligt men lugnt. Jobbar imorgon...

nää orkar inge mera nu

Lite pics



En liten drogad hund. Nä men hon får lugnande när man åker långt i bilen för hon är helt hysterisk hela resan annars. Så då blir hon helt slut.



Och här har man kommit typ halvvägs



Som vi hade längtat efter denna skylt=)



puss puss



ah rönnbäcks skräpmat slår allt annat alltså.........

Host

Jaha då var man tillbaka hit ner och på jobbet. jag har drabbats av rivjärnshosta det gör ont som satan.

boden var helt underbart vi har umgåtts, ätit gott, festat, fiskat och en massa annat också.

Thomas fyller år idag, jag har fan ingen energi, ska bara åka pass hem nu och då ska jag vila en massa innan jag ska och hämta T på jobbet. Då vi även ska och handla det ekar i kylen hemma.

orkar inte skriva nå mera nu. Ska lägga in lite bilder senare

RSS 2.0