Snart snart

Är jag ledig, ska bara jobba nån timme idag sen är det ledig helg. Skönt.
Hade en hemsk dag igår det var grova förseningar pga signalfel och växelfel. Sen kan man ju fråga sig hur fjärren prioriterar flera 100 personer som ska åka hemmåt eller ett godståg på rull som ligger 50+ i sín tabell. Det var inte vi med resande ombord som fick förtur iaf. Det blev en massa krångel då folk missade sina anslutningar men vi fick ihop det till slut och jag hoppas innerligt att alla kom hem iaf.

så idag tar vi nya tag och hoppas det blir en bättre dag idag utan förseningar.

Och nu får säga vad nu vill men tågen är oftast i tid. Procenten på tåg i tid ligger väldigt högt. Och tro mig, jag befinner mig på tåg nästan varje dag. Så det så. Tåg är bäst.
Tänk på miljön=) Ska jag säga som har bil. Men man kan ju inte ta tåget när man ska storhandla.

Hoppsan

Var helt bombis på att jag skulle åka till Örebro idag, efetr att ha kollat vem jag skulle jobba med insåg jag att jag inte alls skulle åka Örebro så haf var tvungen att ringa psf:en och jag skulle åka till Norrköping minsann. Vilken tur att jag kollade upp det där så jag inte hade hamnat på fel tåg eller så.
Fast jag hade nog hellre åkt Örebro nu när jag var inställd på det. så kan det gå när man slarvar med att kolla.

Nu börjar jag och nya mobilen bli kompisar iaf, lite surt att det ej finns några spel på den bara. Är som simpelt att sitta och spela på tåget när det inte är något att göra. Jag får köpa med mig nån tidning idag.
Och hade jag vetat att jag skulle till Norrköping hade jag ju fixat matlåda igår för nu kommer jag ju ha 2,5 timmes rast.

Vi var ut till Johanna i Kvicksund igår och hälsade på. Alltid lika trevligt hon är en grym tjej.=)

Får se vad som händer i helgen tyckte att hon kunde ha grillfest det hade inte vart så dumt. Och dit får man ta med hunden också. För dom har ju en tollar kille vid namn Ramses och han och Tova kommer bra överens. Igår skällde dom ut glassbilden. Fast jag är inte säker på att Tova visste vad hon skällde åt hehe hon är som söt lilla sessan=)

Trassel

Var fel papper på ägarbytet av mercan, så nu har vi beställt nya som måste skickas och skrivas på. Suck alltid är det nå som ska trassla.

Har kört T imorse till jobbet och ska hämta honom vid 17 då ska vi och handla.

hade nå kopiöst ont i magen i morse vette tusan vad det var. Kändes som om jag hade en kniv som någon höll på att vrida om hela tiden typ i mellangärdet. Nåja det är väck nu efter några timmars extra sömn vilket var välbehövligt.

Sen idag har jag passat på att städa en del, det är ju mest T som städer så jag gjorde ett ryck idag=) Så duktigt av mig.

Börjar haja mobilen nu iaf så nu blir jag inte lika galen, var lite handhavande fel så att säga.

Nu blir det duschen

Ny mobil nya bekymmer

Håller på att knappa en massa på den nya mobilen. Det är inte lätt när man haft Sony ericsson de senaste 2 åren minst. Nya är en samsung som levererades med polsk manual och polsk meny på telefonen. Första bekymmret var ju att få den till ett språk man fattar. Så Thomas kom på den briljanta iden att skriva ordet språk och översätta till polska i ett lexikon, fort var det gjort och vi vissta vad språk heter på polska.
Sen var det bara att ändra och nu ska man lära sig skiten.
Digitalkameran har ju också kommit nu idag, den var ju ingen toppkvalite men för 600 förväntar man sig inte så mycket, inte jag iaf men T var mkt besviken. Inte jag.

Har haft elever idag det har gått bra. Jag har bara suttit i 1a klass medan dom har arbetat. Givetvis har jag svarat på deras frågor. Men det var inte så många för dom var väldigt duktiga.
Sen i sthlm bjöds det på smörgåstårta och vanlig tårta för att fira nya uniformen. Tack tack det var gott=)

Nä nu ska jag knappa vidare så jag blir kvitt lite bekymmer måste ju lära mig att ringa och skicka sms med skiten.

Semester

Ah äntligen har jag sökt semester. Blev inte alla en dum period v 32,33 och 34 känner mig nöjd.
Idag startar vi med nya uniformen, jag har kjol känns lite ovant men det ska nog gå bra.
Hoppas nu att kameran och mobilen kommer idag jag längtar efter dom.....

Nåja snart till jobbet...

Typiskt

Har ju beställt lite grejjer på nätet, ny mobil och kamera och lite annat. Allt blev skickat redan i fredags så jag väntade mig ett litet avi idag av brevbäraren. Så jag var som ett litet barn som stod och kollade närr dom skulle dyka upp.
Och när jag äntligen ser att han har parkerat utanför våran port så blir man ju rätt ivrig.
Dunk säger det och in genom brevinkastet kommer det ett kuvert.......................
AMF pension till Thomas gissa om jag blev besviken....

Så nu får jag vänta till imorgon. Har 2 timmars rast i E-tuna så då får jag springa hem och se om det dykt upp något då.

Imorgon ska vi börja med nya uniformen på jobbet.


Slänger in lite bilder på lilla blå

Rastiii

Har rast just nu. Sen blir det en till vända till Sthlm och sen slutar jag 23.14.
Örebro imorgon bäst att börja ladda för det är mycket folk på den sträckan.

Var till Kvicksund igår kväll vid 1 tiden och og en cigg med Johanna och surrade lite.

Sen var det hem och mys i sängen också såg vi edward scissorhands fast vi båda brann av ganska snabbt då var väl kl vid 4.

idag skulle vi och handla mat och köpa ett USB minne, men det slutade med ett usb minne och massa kläder ist och ingen mat. Men det fixade T sen när jag var på jobbet. Han är så bäst min sambo.
är så jävla glad att jag har han i mitt liv.

Snart över

har bara en sista sväng nu från sthlm och hem innan jag slutar för idag. skönt.
har haft huvudvärk i 3 dagar nu. jag hatar mens skiten.
sen senare ikväll har jag lovat min fina vän Johanna att jag ska vara fyllechaffis om hon behöver det.

T har fixat den nya stereon helt nu så det är bara att spela in högtalarna innan man kan dra på och poppa gärnet=)

Nä nu måste jag ner till tåget.

Åka hem=)

Synd bara att T jobbar natt buhuu tråkigt att vara ensam. Fast lillskorven är ju hemma och väntar på sin matte. Och hon bir alltid överlycklig när man kommer hem..

gash

På väg från Örebro var jag så pink nödig som jag aldrig vart men nu är det åtgärdet.

Fick mercan såld idag det tog 3 timmar från det att den hamnade på blocket, jag la ut den för 5 000 och fick 7 000 för den.

nåja snart jobba sig hem och kanske ta en drink eller en ragg det är frågan. Lilla blå har ju fått ett bra stereopaket idag=)

Lilla blå

Ah lilla blå är min nya kärlek=)
En liten Golf som är såå fin. Jag bara älskar den nya bilen. Känns kul att det blev affär och jag lyckades pruta också. Jag är så duktig.
Den är jazzblå har gått ca 15 tusen, ac och sån lyx=) Och 17 bbs fälgar.
Jag och Thomas var väl ute och åkte i den några timmar innan han skulle och jobba.

Sen nu nyss har jag beställt en ny telefon och en kamera och lite tillbehör till det. Tror aldrig jag har gjort av med så mycket pengar på 1 dag.
Sen har jag betalat räkningar men det var inte alls lika roligt.

Tänk om man skulle få ha 1 månad utan att betala räkningar. Nåja nu har vi ju iaf 2 löner så jag ska inte klaga.
Vi har det väldigt bra ställt nu och det känns underbart.

Nu ska bara Mercan väck. Den vill jag aldrig mera se i hela mitt liv.

Nä nu blir det sängen har väldigt ont i skallen efter denna dag. Den har vart händelserik.

Lägger in nån bild på pärlan sen men min älskling har alla bilder på den.

Vilken härlig dag

Angående förra inlägget så var det en skotsk terrier och inte en pudel som blev ihjäl biten. Men tjejen som hade jobbet kanske inte var så hundkunnig och visste skillnaden.

Jag har iaf skisckat in på förslag att alla hundar och speciellt "kamphundar" ska bära munkorg ombord för allas säkerhet. Så det skulle tas upp på nästa möte som ledningen har.

Har vart på banken idag och gjort klart med mitt billån så lite senare ska vi iväg och kolla på en bil=) Hoppas den är fin så klipper jag till=)

fick också på banken massa bra råd och jag har öppnat ett till konto. Jag kallar det mitt nöjeskonto. Alla penagr som inte går till räkningar ska in på det kontot och det är 3.5 % ränta på pengarna där ist för 0%. Så det kändes bra.

Så nu måste jag bara beställa ett kort. Och jag får välja motiv på det också, blir ju lite roligt. För kortet jag har nu är inte vidare snyggt.

Nåja nu är det bara att vänta så ska vi åka och kolla på en liten blå Golf spännande.

Pitbull

På ett x2000 på väg mot malmö.

En gammal dam sitter i hundkupen med sin lilla pudel.
Det kommer in en ägare med sin pitbull hund, de sitter mitt emot den gamla damen och hennes lilla hund.
Helt plötsligt går pitbullen till attack mot den lilla hjälplösa pudeln. Den försöker gömma sig under sätet men allt går så fort. Det blir blodigt.
Den gamla damen får fram sin hund, den är helt livlös och magen är sönderbiten och inälvorna ramlar ut. Den lilla hunden låg på mage för att visa att den var snäll.
Den gamla får sitta i tågpersonalens tjänste kupe med sin döda lilla pudel. Polisen tillkallas men hinner inte dit till nästa stopp.
Damen kliver av tåget gråtandes med sin lilla hund i en kasse. Det blev inte alls den resa hon räknat med.

Ska det vara så här?
Jag som hundägare blir ju så upprörd. När jag skriver detta rullar tårarna ner.
Har skickat ett mejl till min arbetsledare, ett förslag om att alla "kamphundar" som ska resa med tåg ska bära munkorg. Ev alla hundar så att det blir konsekvent.
Tycker det är för jävligt att en ägare inte känner och har uppfostrat sin hund. Speciellt när man har en hund med ett hårt psyke.


Den kan vara elak likaväl som den kan vara världens goaste.

Men varför chansa. På med munkorg för att vara riktigt säker. Sen på ett tåg kan det bli en ovan miljö som gör hunden nervös. Och nervösa osäkra hundar är inte bra.

Men nu ska jag inte dra alla över en kant. med rätt ägare är det fantastiska hundar precis som alla andra. Och det har vart mycket skriverier. Och det påverkar nog många och om vad man tycker om rasen.
Det skulle finnas lämplighets prover innan man får köpa hund och det gäller alla raser.

Alla dåliga hundägare borde få sig runt skallen! Fy fan

Lämna gärna era åsikter.


GP

Det har regnat en skvätt här där jag bor.

T ligger och sover skönt för honom. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska vila eller inte. Gick ju upp 4:40 imorse och har jobbat till 14.14 så lite seg är man ju.
Kanske passar på att spela lite Betapet när T endå sover.

Jag har lyxat till mig en Göteborgs rape idag eftersom jag var tvungen att köpa snus när mitt blev hemma.

Idag kan jag konstatera att i princip varje dag händer det något på jobbet. Alltid nån idiot som gör att man tappar hoppet för mänskligheten.
Nåja tur att det är en liten procent iaf.   Min älskade och bästaste mamma

  Min älskade lilla voove=)

  Min älskade sambo

Bilder från bilen på väg mot Ullared

Trött

Sitter nu på jobbet och väntar på att tåget ska rulla in.
Är inte ett dugg pigg eller laddad idag. Men imorgon är jag ledig.

Det värsta idag: Jag glömde mitt snus så jag måste köpa det nånstans.
Bästa: Det har nog inte hänt ännu.

Nä nu måste jag klippa till mina tabeller

PN

PowerNap
Har just haft en på typ 2 timmar opps. Men jag var trött som fan när jag bara sovit drygt 4 timmar inatt. Thomas ville hitta på nå och jag brann av hoppas han inte blev less på mig iaf. Han ligger och sover nu, nattjobbet annars skulle han aldrig sova nu.

Jag håller på att värma mat nu iaf. Potatisgratäng och älgfile, blev kvar från helgen när mamma var här.
Sitter nu och väntar på det magiska plinget från micron.
Som berättar att det är klart

Svarta moln

Min tilltänkta mobil finns inte på lager nu. Hoppas den finns på fredag annars blir jag ledsen. Har just kollat lite bågar/glasögon på nätet det är ju helt klart mycket billigare än hos optikern.
funderar på att skaffa mig ett par arbetsglasögon. kan ju vara roligt med lite variation.
Men det är ju ingen högprioriterings sak. 1 Ny mobil 2 kryssning 3 sparande.

sparande borde ju gå först men men nu måste jag ha lite roligt också. Har ju bara jobbat en massa och knappt unnat mig någonting. Dels för att jag inte bara försörjt mig själv och dels att det är dyrt att flytta hela bohaget. Så jag ligger lite efter så att säga.

Undra om de svarta molnen gör så att det öser ner här snart?

Elever

Jag har 2 stycken elever idag=) Var väldigt oförberedd på det men det har gått bra.
synd bara att vi åker x12 det är så tråkigt och finns knappt nå att göra. Hade vart roligare med lite avgångar.

sen ska jag hem till min sambo darling och spendera resten av dagen med honom. Det kan jag inte klaga på.

1000

Har spelat lite Betapet nyss jag är ganska duktig men jag skulle behöva lära mig lite fler svåra ord gärna med bokstaven z i. Nån som kan något bra ord?

Jag och Thomas har sett en film idag The dog problem den var inte så där jätte bra hade en rätt svag handling.
2 filmer jag verkligen rekomenderar är Pathfinder och Apocalypto riktigt grymma filmer.

T ligger och vilar nu inför jobb inatt sj börjar jag 6.25 imorgon så jag måste försöka komma i säng i tid. Men eftersom T går hemifrån vid 22.30 blir det ju oftast att man är vaken till han går.

Jag har skolkat idag, skäms på mig.
Skulle ha vart på SÄO utbildning idag men jag vaknade med en grym huvudvärk så jag kände inte för att sitta i 8 timmar och matas med information då hade nog skallen sprängts i 1000 bitar. Så jag har ju vart sjuk egentligen.

nu ska jag kika om telefonen jag hade tänkt beställa har kommit in i sortimentet efter att den tog slut=( typiskt min tur att när jag väl bestämt mig finns inte skiten kvar!

typiskt

Nu när mamma har åkt hem så har det blivit mycket finare väder här, nu lyser ju solen och det blåser inte och regnar inte.
Nåja hon var hemma nu iaf och på tåget hade hon tappat ena glaset till sina glasögon. Och hittegods på Veolia hade vart så grymt otrevlig, hon skulle allt få åka och leta själv om hon ville ha det tillbaka. Fy Veolia borde skämmas, tur att dom blir SJ snart. Sen hur ska hon kunna leta sj? 1 Hon får inte gå på banområdet där tåget står 2 Hon ser ju knappt utan sina glasisar 3 Varför i helvete har dom hittegods om man ska leta själv?

Sen håller jag på att bli tokig på nån kines som bor längst ner i vårat hus, den spelar så jävla högt musik så det låter i hela våran lägenhet. Och den personen bor 2 våningar under oss. funderar på att ringa och klaga.
Våra grannar är så jävla respektlösa. Dom har med sig sin kinesiska kultur och jag vette tusan hur den fungerar, men den är då inte lik den svenska iaf.
Nu tycker väl folk att jag är rasist men det ända jag vill är att ha det lite lugnt där jag bor. Och slippa ha risregn på min balkong!!!

Hej å hå

ullared igår var helt underbart, det blev en massa fynd. Helt otroligt att man kan fylla en hel kasse med kläder och lite annat för 1200 spänn. Hittade 2 snygga handväskor, kläder, underkläder, nagellack och necessärer.
Det var en helt kanon dag bara lite jobbigt att sitta i en bil så många mil men men det var det värt.

Idag var jag och mamma till Vingåker en sväng, men det är mer för dom som gillar märkes kläder typ Tiger, FilippaK m.m. Det var rätt dyrt fast billigt om man jämnför med vad det kostar i vanliga butiker.

Idag ska vi grilla älgfile det kommer bli mums det.

Just det jag köpte 2 nya plånböcker också. så min gamla ska vi kasta ner här på gatan och se hur lång tid det tar innan någon tar den hehe. Elakt men roligt.

Mumma

Vi har kokat palt och jag har gjort en smörgås tårta. Har vart sugen på det hur länge som helst.
Imorgon Ullared och vi har handlat matsäck att ta med i bilen=)

Lägger in nån bild på min smörgåstårta....

men det ska på lite gurka och tomat sen.

Nu snart

Är mamma här, dom har lämnat Sthlm och skulle vara här på ca 40 min=)
Så snart ska jag och Tova gå och hämta henne från tåget. Thomas sover sin skönhetssömn nu, det kan han behöva. Imorgon drar vi ner till Ullared och Thomas får inte sova nå innan vi åker så hoppas han kan sova i bilen.

Synd att det är piss väder här det regnar lite smått och är lite kallt, visst det är bra om man ska sitta i en bil i 43 mil då är det inge roligt om det är gassande sol och svin varmt.

Kanske inte blir så mycket uppdatering nu när mamma är här om ca 30 min=)

Piggare

Vilade när jag kom hem det var nice. Känner mig mycket piggare nu. Synd bara att hjärtat vilar nu men det lär han ju göra någon timme, han ska ju snart och jobba typ.
Snart sätter sig mamma på tåget hoppas hon får en trevlig resa.

Och om 2 veckor ska jag få ha elev på jobbet, ska bli grymt kul jag gillar att ha elev. Hoppas att vi får några fina turer som inte är allt för jobbiga. Inte för att jag nu haft elev på SJ men en hel del när jag jobbade där uppe i restaurangvagnen. Men det blev en del bittra miner från någon som minsann har jobbat längre än mig.
Men jag har sagt till min arbetsledare att jag gärna har elev, och han tyckte att jag skulle passa jätte bra som handledare. Jag har ju det norrländska lugnet. Men det stämmer in på mig iaf. Jag stressar inte upp mig i första taget. Vi norrlänningar vi kan vi=)

Nu ska jag passa på att spela Betapet när Thomas vilar.
U

Sitter nu i Uppsala, längtar hem nå kopiöst. Nåja bara 4 timmar kvar nu.
Har ätit min frukost på tåget. Mysigt värre.

I morgon kommer mamma=) Det känns som en evighet

Zzzzzz

Satan vad trött jag är. Ingen höjdare att börja 4.45 men det blir ju skönt att sluta tidigt. Längtar redan hem till min power nap som det lär bli när jag ankommer hemmet.

Jaja det är bara att hålla sig vaken. Jag har med frukost iaf. Nä nu kom tåget in

Bye

Waynes

Vi har vart på Waynes coffee och jag drack en latte med vanilj mums vad äckligt gott det var=)
Först var jag inne på banken och ansökte om lån till ny bil, så nu är det bara att hoppas att det går vägen. Fan hade ju hittat en skit fin bil som jag verkligen ville ha men givetvis är den ju såld! Men det är väl så. Nåja har suttit och kollat runt lite nu och har valt ut 3 kandidater. Men som sagt det är inte klart med pengar ännu.

åh imorgon sätter sig mamma på tåget och är på väg till oss=) Herregud vad jag ska krama henne. Saknar henne nå ofantligt mycket.

Nu ska jag gå och se vart Thomas tog vägen, han blev less när jag skulle kolla på mera bilar. Men eftersom det är jagf som ska köpa bil så vill jag gärna sitta och titta själv, han bläddrar på så himla fort. Hantycker att det ska vara så stylat som möjligt men jag anser att lagom är bäst och man kan fixa sånt själv, lite solfilm och ett par schyssta fälgar så är jag nöjd=)

Tjing så länge

Badprinsessan


Pyton

Jag mår rätt illa ikväll, inge roligt alls. Men nu börjar det bli bättre iaf.
Har haft en slö dag på jobbet idag började 9.30 och slutade 12. Men det var för att jag jobbade med snälla Skai hon tyckte inte att jag behövde följa till Stockholm. det kändes välbehövligt idag. Har dragit en power nap under eftermiddagen också.

Snart ska väl Thomas iväg och jobba och jag har ju lovat att skjutsa men jag är inte ett dugg sugen på det. Tänk om jag måste kräkas efter vägen?

I övrigt har det vart en lugn dag, långpromenad med hunden och badat henne=)

                                 Nä nu blir det nog en Betapet runda

Sjukt trött

Vaknade vid 8 idag känns tidigt med tanke på att jag jobbade till 23.15 igår. Min nattvila har ju spruckit ganska rejält men men då går jag hem tidigare än tänkt idag.
Hoppas bara att det är noterat för det stod att jag skulle jobba hela dagen, men det var inte det vi kom överens om igår. Just för att nattvilan spricker.
Egentligen måste vi ju ha 11 timmar hemma innan vi får påbörja nästa pass. Och jag har inte haft det inatt. Nu här i några dagar känns det som om jag bott på jobbet. Men imorgon då är jag då jävlar i mig ledig. Ska bli grymt skönt. Sen jobbar jag ett kort pass på onsdag och sen är jag ledig i hela 4 dagar. Ullared närmar sig och jag längtar mer och mer=)

Och jag har hunnit säga hela 2 meningar till min sambo idag, han kom väl hem vid halv 8 ungefär.
Nåja får prata mer med honom sen när jag kommer hem från jobbet.
Har lovat att skjutsa honom ikväll.
Idag är det soligt här men det är skit kallt i luften höll på att frysa ihjäl när jag var ut med hunden.

Have a nice day everyone

Mulet

Det vackra vädret är borta nu är det mulet och grått. Ganska skönt när man jobbar men tråkigt annars.
Har just ätit min matlåda pasta med bacon sås som hjärtat lagade idag medan jag fixade frukost=) Det var äckligt gott.

Ska åka mot Stockholm igen om ca 30 min och ha en kort rast och sen är det hem och sluta som gäller.

Hem till bebis Tova, min lilla socker gris.

Ah nu blir det en snus efter maten

Frukost

Vi har ätit en sen frukost på balkongen.
Det är hur varmt som helst idag också.  Så det var riktigt skönt och somrigt att sitta ute och äta frukost. Börjar jobba på typ 1 timme så snart måste man svira om till uniformen, dock inte lika skönt den är ganska varm.
Blir att jobba med Annelie idag också, vi har kamperat ihop hela helgen från fredag till söndag.
slutar 23.14 ikväll då har Thomas hunnit åka till sitt jobb så vi har fått ha quality time nu på förmiddagen.

Petar in nån bild

Fint som fan

loktåget gick nästan hur bra som helst. Blev ett litet missöde när vi skulle åka från Stockholm. kom 3 killar i full karriär på cykel och hoppar på tåget med cyklarna, vilket man ej får göra. Min kollega blev vansinnig och skrek STOPP INGA CYKLAR PÅ TÅGET!!!
Dom blev minst lika arga tillbaka och hon förvandlades hipps vipps till en fucking bitch. Dom var från Kanada. Stackars Kanada med såndana ouppfostrade odågor.

I övrigt gick det hur bra som helst det var till och med en familj som önskade mig en trevlig kväll=) Det har aldrig hänt på ett Uppsala tåg=) Så det gjorde min kväll.

Ska sitta här i Stockholm 1 timme nu innan vi tar sista tåget hem till Eskilstuna ska bli nice att komma hem och slänga sig i sängen.

Hoppas min älskade är vaken också. han jobbar natt nu till veckan, usch då måste jag sova ensam huhu.
Tur att min mamma kommer på torsdag.

Har sagt det förut men säger det igen ULLARED på fredag=) MIndre än 1 vecka kvar nu=)

Hoppas alla haft en trevlig kväll

För det har jag haft fast jag jobbat.

Middag i Arboga och Thomas var med så det kunde ju knappast vart trevligare.

Puss

Snart

Blir det loktåg uppsala tur och retur. Spännande. Hoppas bara att det inte händer nå för då blir stackars Annelie själv eftersom jag inte jag inte har någon utbildning på dessa tåg...

knack knack ta i trä

34

Varmt på balkongen nu hur varmt som helst.
Var inne i köket och kokade kaffe när det låter nå konstigt på balkongen, så jag går dit och kollar. Då är det våra grannar ovanför oss som står och släpper ner en jävla massa ris på balkongen. Måste jag tillägga att dom är kineser.
Jag sa åt dom men dom lyssnade inte så min kära sambo fick rycka in och han är inte lika lugnt och trevlig som jag hehe. Så vi hade väl nån dl ris på balkongen. Vi är ganska less på grannarna här dom skräpar ner och är allmänt äckliga vett och etikett och sunt förnuft är inget som existerar hos dom.
Ingen pli på ungarna eller nå alls.

Sen kanske det bara är jag som tycker det är fel när typ arabiska barn springer runt och leker krig men leksaksgevär ( men det ser exakt ut som riktiga och låter) är det inte sånt dom flyr från bl.a?

2 timmar kvar nu tills man börjar jobba, kommer bli hur trist som helst. Idag hade jag velat vara ledig och bara vart ute i solen.
Nåja nån måste ju se till att tågen rullar idag

CST

Sitter uppe i sthlm nu ska snart bege mig hemåt Eskilstuna=)
Har en sambo om sitter hemma dricker nån öl och röker på balkongen jagär inte alls avis. Jag menar vem vill göra sånt när man kan jobba?

Ah håller på att kolla en massa på bilar nu när jag bestämt att jag ska vill och måste byta bil...
Nån som har förslag?
Lutar åt en Golle billiga och bra. Det ska då inte vara en stor fet äckligt klumpig Merca iaf. det saken är då säker.

Tova har posat för mamma idag i webbkameran=) Mamma ringde och berttade det. Min mamma är den bästa mamman jag hade kunnat få iaf. Fast så tänker nog dom flesta om sin mamma.

Nä nu ska jag växla lite pengar till min växelkassa sen bär det väg 20.50 mot mitt älskade hem och min älskade sambo.
Jag är väldigt lyckligt lottad.
Gaah

30 grader

Är det i solen nu. Kul att man ska vara på ett tåg hela dagen nu. Hade hellre vart ledig och dragit ut och grillat.
fy fan det blir hur mkt jobb som helst i helgen. Jag hoppas det blir regn.
Nästa vecka jobbar jag ju iaf bara 2 dagar känns hur skönt som helst.
Ska nog och kolla på bilar på torsdagen.

Nä nu blir det jobb man kan ju inte sitta här och slöa hela dagen.

Min liv har varit sån dålig

Fredag

Jobbar idag. Örebro usch fi fan.

Har sovit 12 timmar inatt välbehövligt jag har känt mig ganska så slut.

Nu ska jag titta på bilar på nätet skulle verkligen behöva byta.

Blä dom ringde nyss från jobbet, som vanligt ska dom förstöra. Skulle ha haft jour imorgon från 13-20 mwn nu ska jag jobba från 15.30 till 00.44 ist. Plus att jag ska jobba på lok tåg där jag inte får göra ett skit förutom biljetterna. Bläääääää

Tänk positivt nu.
Nä fan duschen och sen lite lim i en påse så blir man glad igen.

Rastlös

Mm jobbigt att vara ledig när man inte är van.
Snart hem till gården då blir det iaf 1 timmes tidsfördriv sen blir det nog en långpromenad med hunden.

Har pratat med mamma en stund också. Hon kommer ju nästa vecka.
Ullared blir det då. Hon ska skämma bort mig och Thomas hehe
Det kan vi behöva=)

Nä lite mer spela nu sen så blir det televisionen.

Betalar alla TV-license?

Free today

Jaa är ledig, har just vart och skjutsat min älskling till jobbet.
Fy jag hade en hemsk dag på mitt jobb igår, men tåget till Örebro kl 16.07 är ju in´te känt för att vara ett trevligt tåg.
Självklart fick jag stå där och ta en massa skit från några som inte hade klivit av där dom skulle av. dom tyckte att vi skulle fixa fram en taxi. Det vägrade jag inte vårt fel att dom inte gjorde sig klara för avstigning. Så den ena var galen och skrek. Då sa jag bara år honom att nu skiter jag i det här nu får du fixa allt själv när du bara gapar och skriker.
Tur för honom att han hade snälla vänner som övertygade mig och mig kollega att skriva på deras biljetter så dom fick ta nästa tåg tillbaka. Sen i stockholmnär vi äntligen ska få åka hemåt nekar vi en att åka med tåget för att han sprang över spåret 2 gånger. Och andra gången efter att vi sagt till. Han blev ju galen och började skrika en hel massa svordomar, sen hade han sin bror inne i tåget. Det blev kaos. Resenärer blev arga, men tack och lov för det för den där mannen stod och skrek alla svordomar han kunde i princip och försökte tränga sig på tåget. Jo då dök den där resenären upp och skällde ut honom som fan och då gick han av tåget och försvann med sin bror. Tack du snälla resenär=)
Vi blev kallade för horor fittor och diverse annat. Fast då på ett annat språk med Slio är ju väldigt mångkulturell tror hon kan alla världens språk så hon förstod vad han skrek till oss. Nåja nu släpper vi det.


Idag blir det bara att slappa. Hämta hjärtat kl 17


image14 

2 bilder
2 bilder från vårat hem


hyrbil

Har just bokat hyrbil till Ullareds trippen. Wihoo är kul att köra nyare bilar ist för gammel härken.

Ska snart slänga mig i duschen och äta frukost innan jag ska till jobbet. Börjar 13.36 idag skönt.
Det var välbehövligt att sova ut nu på morgonen.

Vädret idag är sådär.

Men vi har inte översvämmning i alla fall                               

Så seg

Jag är på att skriva här.
3dje gången gillt eller?
Okej

Nästa vecka kommer mamma ner och hälsar på det ska bli grymt skojj. Då ska vi dra en sväng till Ullared var väldigt längesen vi var dit.
Men det blir hyrbil då eftersom vi är 3 stycken och jag har ju bara 2 säten i min bil.

I helgen var det relativt lugnt jag och T tog nån stänkare och utmanade varandra i ett data spel som gick ut på att springa och hoppa i mitten av en tavla=)

Just nu sitter jag i Linköping och har vart med collaste bruden Johanna i 2 timmar. Pratat en massa skit druckit kaffe och rökt nån cigg. Mkt bra.
Så nu är det bara 2 timmar kvar av min rast. Hmm

Skulle egentligen ha börjat kl 11 idag men jag hade jour så dom ringde ut mig så jag fick börja 5.23 ist. Men det fanns 2 st jourer som började före mig så jag fattar inte att jag var tvungen. Nåja jag fick ju 2 timmar med Johanna så det kan ju vara värt det.

Sen ska jag hämta min kära sambo när han slutar kl 17, för jag är så snäll.

Nåja bye

RSS 2.0