Bra låt.......

http://www.youtube.com/watch?v=zNnM7Bx7yNo

2 gånger

Idag, kanske för att jag har tid att sitta här nu när jag är ledig=)

Ska snart se Färjan, kan tänka mig att det händer en hel del där.
Vi har ju också vart på kryssning jag drack sperma shots ( alltså det är typ en liten plastflaska som ser ut som en spermie) Och alla i vårat sällskap drack nog så mycket dom kunde på så kort tid som möjligt. Kryssningen tar ju kanppt 1 dygn så det var bråttom att hinna med allt festande,

Thomas fick gam-nacke på däck. Men som den snälla tjej jag är såg jag ju iaf till att någon tog hand om honom och nattade honom ( fast han sov ju redan) medan jag festade vidare hela natten lång typ.

 Fortfarande vaken=)Uppe på däck Thomas och Thomas
T nr 2 hjälpte T nr 1 i säng.......

Billigt

Okej

Vet inte vart jag ska börja...

Hmm

Okej... Härom dagen trodde jag att min kära sambo kallade mig för BILLIG?!! Jag höll på att "fjanta" mig lite personligt/intimt eller vad jag nu ska kalla det utan att det ska vara "stötande". Jag flyger upp i soffan lite smått arg, men givetvis var det åt något på Tv:en det var närmare bestämt reklam och det dök upp en billig kamera=) Haha sen när han väl förklarat sig blev det hela mycket roligare.

Annars är allt prima.

Igår var vi och badade med Danne och Lucas det var skoj, men det är ju som alltid roligt med småbarn...
Sen är det alltid roligt att man kan klänga på varandra utan att det blir tungt=)

Har en slö jobb vecka nu, har jobbar från 5-11 idag ledig tis-ons och tors-fre jobb från 5-11 och sen ledig helg.
Får se vad man hittar på i helgen T ska på hockey i Södertälje. Men det är ju inte hela dagen och kvällen, och skulle det vara så har jag ett gäng heta kandidater.

Åhh imorgon 2008-09-30 drar en ny säsong av Desperate Housewives igång och jag är ledig så det är ju helt kanon. Och T jobbar så det finns inget som kan störa mig då.

Nu är det bara 1 månad kvar till flytt. Och vi har bestämt att vi ska köpa en ny säng då. Våran är helt slut, undra vad det kan bero på?! Hehe

Snart ska jag se nå gammalt Top Model i brist på annat.

usel på att uppdatera

ja det är jag verkligen.

Det har vart rätt mkt jobb nu efter semestern åså....

ähh orka

RSS 2.0