Hej hopp

Har verkligen varit riktigt dålig på att uppdatera här.
Dom drygt 2 veckorna i Boden var helt underbara. Och bäst på slutet när mamma köpte en pool som jag kunde lika och svalka mig i:-)
Nu tillbaka nere i E-tuna är det grisigt varmt och det går knappt att sova.

Har vart till BM idag och det gick bra, hon har nu vänt sig men är inte riktigt fixerad ännu men det kommer väl. Jag har inte bråttom att få ut henne ännu iaf.
Nu börjar jag vara hungrig, men matlusten är ju inte så stor när det är så varmt så man nästan dör, har fått i mig yoghurt och vattenmelon idag. Men nu skulle jag behöva nå lite mera matigt. Ska gå och gräva i kylen:-)

och igår firade jag och Thomas 2 år, det blev en mysig picknick ute i Sundbyholm vid vattnet:-) Synd bara att det var en stor äcklig spindel som kröp på mitt ben som gjorde att jag ville åka hem igen, hehe man är lite fjantig men jag hatar spindlar. Och när jag fick syn på den kickade jag till som attans och min sko flög i Thomas panna....

Nää mat var det nu och sen soff läge, måste upp med fötterna innan dom exploderar av all vätska som samlas när man sitter...




En tjockis i poolen:-)



Poolskötaren



Vi 2 <3

En hälsning från Bdn

Nu var det ett tag sen det blev nå skrivet här. Är uppe i Boden nu och har glömt bort bloggen totalt.
Vi åkte uppåt förra söndagen så vi har nu hunnit vara här mer än 1 vecka och tiden bara rusar iväg, trist.
Har mest haft det bra träffat lite folk och vart med mamma. Vi har varit och plockat svamp:-) Och vilket team vi var alltså, båda spanade efter svamp så klart och sen kan inte mamma bära för hon har så dåliga axlar rygg och allt så hon plockade och jag bar korgen:-) Jag börjar ha lite svårt att böja mig nu.

Förra veckan var jag och mamma till Haparanda och Torneå, hittade lite kläder:-) Och har nu hittat en jätte söt klänning till Hilda och Mats bröllop:-) Så då är det bara att hoppas att vi kan gå.

Idag ska vi på Dollar en svän och kolla efter nå dekoration till mammas kalas som är på torsdag, sen ska jag och Thomas åka till Luleå en sväng hade vi tänkt.

Nåja orkar inte uppdatera nå mera

Men v 36 idag nu känns det att det börjar närma sig:-)

Tvätterian

Det regnar ute. Rätt skönt, då slipper man få dåligt samvete för att man inte är ute. Idag är thomas sista jobb dag inför hans semester som kommer vara i 2 härliga veckor. så i helgen ska det städas och så ska vi på dop. Imorgon på förmiddagen ska det komma hit någon och demonstrera en dammsugare som ska göra rent soffan hehe:-) Vi kommer ju definitivt inte köpa en dammsugare för vi har redan en, men soffan behöver verkligen rengöras såd et blir perfekt.

Nu funderar jag på att dra bort alla sängkläder som finns på alla täcken och kuddar lite överallt för jag håller ju på med stora tvätt projektet när allt ska tvättas. Har fortfarande inte strukit alla bebis kläder jag har tvättat upp, men känner heller ingen panik med det. Jag tar det i min takt när jag har lust.

Idag har det vart helt lugnt i magen, brukar ju vakna av att det rör sig ordentligt men inte idag, man blir nästan lite orolig men det kommer säkert något senare. Annars blir jag riktigt orolig.

Nä nu ska jag jaga sängkläder innan Hem till gården börjar.

Och där kände jag en spark puuuh

1 week

Herregud vad jag sover länge numera. Snittar väl 10 timmar i sömn per natt. Nåja lika bra det, då blir inte dagarna så långa hehe.
Och vad jag längtar till vi ska åka upp nu, inte ens 1 vecka kvar. Sen till helgen blir det att städa upp hemmet så det är riktigt fräscht när man kommer tillbaka igen, är så trist att behöva börja städa när man kommer hem och har vart borta.
Tänkte fortsätta tvätta men det är ganska fullt på klädtorken så jag får väl se om allt hunnit torka till senare idag. Annars kom jag just på att jag har en extra ställning som det rymms mycket på:-)
Sen till helgen ska vi även på dop. Så jävla trist men men. Vi ska då inte döpa vårat barn iaf. Dels för att ingen av oss är troende och för att jag inte vill stå och lova en massa i kyrkan som jag absolut inte kommer att hålla. Sen kan vi inte skylla på tradition för jag är inte döpt heller. Man kanske har en liten namncermoni hemma ist och bjuder på nå, men dop går fet bort!

Och Thomas var jätte nöjd med vagnen han höll på att prova den nere i hallen igår när han kom hem och var helt lyrisk haha, roligt för det känns inte som om det är en sån macho grej med vagnen. Idag är det v 34 iaf och tiden närmar sig. Får se när det blir att inhandla dom sista sakerna, skulle behöva få in lite på konto först för fy tusan vad pengar det går åt ibland. Dels att det dyker upp en massa saker man inte räknat med och sen är det dyrt att leva helt enkelt.

Vagnen=check:-)

Jao då har jag vart och hämtat våran barnvagn:-) Och den var finare än vad jag kom ihåg sen var det kul att se färgen också. Även om liggdelen bara var svart och beige och sitten svart och silver typ:-)
Den var hur lätt som helst att fälla ihop och lyfta in i bilen, är glad att vi valde en lätt vagn. Ens ICA kassar brukar nog väga mer än vagnen:-) Nu skulle jag egentligen vilja ut och provköra den men det får ju vänta några veckor till. Eller Tova kanske skulle filla att åka haha.

Sen nu håller jag på att tvätta upp bebis kläder och filtar å sånt. Är lite kul att hålla på att dona.
Men kan säga att jag är glad att jag inte gjort sånt tidigare för det är rätt skönt att ha lite att göra hemma. Annars blir det lätt att man fastnar framför datorn eller TVen.
Så jag är nöjd med dagen sen är det så skönt när jag får ha bilen igen:-) Var på ÖB imorse och köpte tvättmedel och lite sånt. Och nu på EM hämtat vagnen och köpt läppstift åt mamma på LIDL, hon köpte sist hon var här och det var ju tydligen jätte bra och helt rätt färg och billigt så jag köpte 4 st åt henne så då blir hon glad när vi kommer upp:-)

Men nu kom jag på vad jag glömt att köpa och det är inslgningspapper till hennes present. Nåja får ta det sen. Och eftersom den är ganska så stor så blir den svår att gömma för henne.

Nu ska jag spela lite betapet och King innan sambon kommer hem.

Morrn

Har redan vart uppe 1 timme... Så nu är jag trött igen.
Ska snart bädda ner mig i soffan och glo på TV och sova lite granna kanske:-) Spelar betapet just nu men hon jag spelar mot är skapligt seg så jag hinner göra en massa under tiden.

Hoppas denna dag inte blir lika seg som gårdagen. Men jag gissar att den blir det. Fast Thomas kommer nog hem tidigare än 20.30 idag... Dom blev sena hem för att hans bror ville ta nån öl till... Suck så less jag var. Hade man suttit hemma hela jävla dagen utan bil, och sen vill jäkeln ta nån öl till. Tack för det!

Uscha

T jobbar extra i helgen. Jag har ingen bil. Gissa tråkigt! Att det alltid ska vara jag som får vika mig. Jag blir alltid utan!
Usch för dig din egoistiska elaka människa. Jag gillar dig inge mera nu!

Hoppas dagen går fort så Thomas är hemma snart. Sen mår jag illa. Ha börjat spy lite smått igen. Suck

Fredag

Jahapp fredag idag och jag är billös:-( Opeln gick sönder igår så då tog T "min" bil till jobbet idag. Suck. Men han måste ju ta sig till jobbet. Och ingen annan verkar ju ha bil som går att använda. Nåja jag hade ändå inte planerat något men känns lite jobbigt att man blir låst if jag skulle vilja göra något. Men han slutar kl 15 så han är väl hemma kl 17 iaf.

Nu ska jag gå och slänga ihop en frukost/lunch och bänka mig i soffan ett tag.

Mera sen om det finns nå vettigt att skriva:-)

hej hopp

Igår blev det en sväng på Tuna Park och sen fika med bästa Johanna och bästa Hilda:-) Hade inte Hilda kommit hade jag aldrig lyckats få nå kaffa ur den nya kaffebryggaren haha, tur att hon kunde hon´. Sen åkte dom iväg Johanna skulle och skriva kontrakt på ett hus. Och det bästa med det är att det ligger nära oss. Så då kommer vi ses oftare och kunna ta hund promenader ihop. Så mycket roligare än att vara ensam.

Sen har jag lite tankar om en person.... Hmm knepigt värre. Vet inte vad jag ska göra precis. Kan inte direkt säga upp bekantskapen, för det går bara inte. Men måste säga ifrån om detta beteende fortsätter. Jag vet inte om personen är ute efter att förolämpa eller om den bara är väldigt dålig på att tänka om vad som kommer ur munnen... Usch usch... Skit samma får se vad som händer och sker. Men just nu känns det inge vidare.

Och idag känner jag mig trött så det blir en hemma dag med TV, vila och dator hehe. Första TV-programmet blir Hem till Gården följt av en power-nap tror jag. Sitter och gäspar redan nu så det kan bli omvänd ordning.

Sen borde barnvagnen som vi har beställt snart komma.. Inte för att det är någon panik alls. Men skulle ändå vara skoj att se hur den blev med färgen och allt:-)



Så ska liggdelen se ut iaf... Bilstol har vi ej införskaffat ännu. Blir nog att göra det när vi åker upp:-)


Stackars mig

Igår kväll fick jag en härlig huvudvärk som envisades med att stanna under hela natten och förmiddagen. Spydde igår kväll och så även denna morgon. Jag avskyr dessa huvudvärksattacker. Var ett tag sen jag hade någon och hoppas det dröjer innan nästa dyker upp. Och givetvis hade vi inga alvedon hemma den ända som fanns var Eeze tabletter och dom ska man inte ta när man är gravid. Vet inte varför. Men jag tog 1 iaf och gick och la mig igen och somnade till och sen när jag vaknade var värken borta iaf. Men nu har man lite hangover, det är nästan så man känner sig bakis.
Sitter i mina leggins och har fortfarande mitt pyjamas linne på mig hehe. Skönt att det är svalt ute nu iaf, hade nog dött om det hade vart lika varmt som igår. Och snart måste lilla hunden ut igen och det regnar. Jippi. Det får gärna vara kallt och regna men när hunden behöver gå ut får det gärna sluta regna.

och ikväll är det veckans bästa tv-kväll Ugly Betty, DH och Hells kitchen det är ju kanon för då vet jag vad jag gör ikväll.
Sen skulle jag behöva laga mat till T så han ha när han kommer hem och matlåda imorgon. Får se vad orken räcker till.

Nu ska jag ut med Tova en sväng sen blir det soffläge igen.

V 33 idag

Vila

Usch så varmt. Har iaf lyckats ta mig ut med hunden på en promenad så nu sover hon gott på golvet. Har även pratat med min mamma:-) gud så jag saknar henne. men bara 2 v kvar nu så är vi där uppe igen och hälsar på.
Nu ska jag gå och vila, hoppas jag kan somna till en stund är lite trött nu hehe

Dagens att göra

Besöket hos min urgulliga barnmorska gick jätte bra:-) Jag har bara gått upp 4.5 kg och är i v 33 imorgon, så jag hoppas att det inte blir så mycket mera. behöver ju inga extra kilon precis hoho... Hjärtljudet var på 154 och allt annat såg bra ut.
Har känt nu senaste dagarna att jag har börjat få lite foglossning, men än så länge känns det okej och jag hoppas att det inte blir värre. Känns mest när man är ute och promenerar så det är bara att gå lugnt. Har ju en del sammandragningar också. Men jag ska inte klaga det går bra iaf och jag mår bra.

Efter besöket där åkte jag och handlade. Var så snäll att Thomas fick nya rakblad och nytt shampoo sen fick han även sånt där raklödder som ska fyllas i rakapparaten. Och sånt där är fan dyrt. Så antinegn får han ge mig pengar eller så får han massera mina fötter några timmar.

Snart blir det lite Hem till gården i soffan och med fläkten på max:-)

RSS 2.0