Krypet

Hej igen då.
Veckan som gått har det inte hänt så mycket, vi har vart och gått några långpromenader med grannen och hennes son som är 8 dagar äldre än Lea.
Lea håller på att lära sig att krypa nu, hon står i krypställning och nu har hon liksom börjat kasta sig framåt också står hon och gungar haha så söt hon är.

Snart kommer min älskade mamma ner hit och hälsar på och ska vara barnvakt som sagt. Sen eventuellt om man har det ok på pengafronten så kanske vi drar en tripp till ullared för att bunkra barnsaker. Såsom nappar och kläder och annat bra att ha. Hoppas hoppas att det kommer finnas över pengar på kontot.

Nu har vi börjat få ordning på alla papper inför försäljning. Har fortfarande inte sagt till någon, eftersom jag inte träffat någon ännu. Sen känns det mest jobbigt att säga att vi ska flytta och speciellt till jobbet ju mer jag skjuter på det ju mer ångest får jag. Ond cirkel.

Men annars längtar jag till vi kommer att bo där uppe igen. Vi kommer kunna göra så mycket mer saker. Dels får ju jag och Thomas ingen egen tid nu vi kan aldrig göra något för bara oss. Och sen kommer nog Lea tycka om att få träffa mer folk. Det kommer bli toppen. Åhh längtar så mycket. Det som känns mest surt är att bli arbetslös. Men men det löser sig nog också så småningom.

imorgon ska ioaf jag och Lea på öppna förskolan blir kul att det händer något. Synd bara att det börjar så tidigt redan 9.30 då brukar vi ju kliva upp ur sängen. Nåja blir att kliva upp tidigt. Som jag brukar säga  Gör det bara

Vackert väder

Här är det vackert väder soligt och fint och inte mer än -11. Jag har ändå ingen lust att gå ut. Jag har blivit en husmus och nästintill apatisk.
Jag har mens värk också fy usch. Det är så skönt när man är gravid att man slipper mensen. Tyvärr fick jag tillbaka den redan 3 månader efter förlossningen och den verkar vara regelbunden också.

Mamma ska ju komma ner snart och hjälpa till att rensa och röja och umgås:-) Sen ska hon vara barnvakt en kväll också. Det är en av sakerna som gör att man vill flytta hem igen, här har vi ingen som kan hjälpa till med Lea och det är ju sjukt att mamma ska beöva åka 100 mil för att kunna hjälpa till.
Har pratat med hemverket idag och det verkar fungera bra må jag säga. Så snart är det bara att hålla tummarna.

Sen är jag sjukt sugen på att åka till Ullared och det blir kanske att vi gör så när mamma kommer, beror på hur det ser ut i ekonomin. Tror jag kan ha strulat till det med försäkringskassan tyvärr. Men allt är så jävla luddigt och obegripligt ibaland så man blir inte kolk på vad som händer. Så det återstår att se om det kommer några pengar denna månad. Annars blir jag galen minsann.

Nåja nu ska jag sitta och längta hem och njuta av att Lea sover en stund.

Borta bra men hemma bäst

Nu har det vart sjukt dåligt med uppdatering här.
Vi har skaffat en bärbar dator med mobilt bredband och det fungerar långt över förväntan. Telia kan man lite på i vått och torrt.
Vistelsen i Boden var helt underbar! Vi längtar hem såå sjukt mycket nu. Var så skönt att mamma kunde hjälpa till med Lea så jag fick sova... Jag sov över 10 timmar i sträck haha lite slut kanske.
Vi hade så mysigt under jul och nyår och dagarna där imellan också. Boden känns verkligen hemma.
Längtar hem varje dag...........

Lea har hunnit börja med smakisar och nu har hon även fått hela portioner också, idag fick hon gröt till lunch vilket hon äter med hull och hår. Men hon blev lite trött och råkade somna i stolen mitt i maten haha hon var så söt. typiskt att jag inte hade kameran där då.

Nu ska jag planera lite och samla lite mod. Jag har en hemlighet eller vi har en hemlighet.
Har inte sagt den till många ännu.
Nu vill jag verkligen skriva ut den.... Vi ska flytta hem!!!!!!! Håller på att göra iordning inför försäljning av bostaden.
Det är bara att mesiga jag gruvar mig för att säga det till mina vänner här nere och på jobbet. Men som vi längtar hem, då känns det som om det är det ända rätta. Vi saknar våra familjer där uppe så himla mycket och vi saknar våra gamla vänner också. men helt klart kommer man sakna dom man känner här nere också.
Borta bra men hemma bäst!


                   

        

RSS 2.0