Måndags barn

Då var det måndag igen och Lea är nu 30 veckor hehe:-)

I fredags var det ju tjejfest och det var sjukt roligt, blev utgång på Olearys också vilket var helt toppen:-) Det spelades en massa schlager och jag och mina vänner var på topp. Tack för en underbart sista fest kväll:-) Nu är det 11 dagar kvar till vi drar oss hemåt med bohaget. Har som inte fattat det ännu.
thomas har haft super energi och packat som en dåre så det är inte så mkt kvar och det känns att allt är nerpackat för det är så tomt överallt.

Lea sitter och försöker ta datorn eller hon står i sin gåstol och tar tag i skärmen så den åker iväg busunge!

Kan inte lägga upp nå bilder för sladden är nerpackad...

Ut och ranta

Lea sover nu och när hon vaknar blir det att klä på henne och så ska hon få lunch. Sen packar vi ner henne i vagnen och åker buss mot Tuna park, vi ska på bolaget och apoteket och på Coop, så viktigaste idag blir
nån god likör, salva mot röd stjärt och blöjor:-) Sen kanske vi går och kollar i lite butiker om vi ids det.
Blir skönt att komma ut lite dagen går så mkt fortare då.
Och imorgon blir det tjejfest och jag ser fram emot det.

Nu ska jag göra mig klar iaf

Underbar onsdag

Vilket underbart väder det är ute soligt och varmt men det blåser lite grann.
Vi har vart på klapp och klang hela FM och det var lika trevligt som alltid. Kommer sakna just denna öppna förskola sen för mammor och barn är helt underbara.
Lea somnade direkt i vagnen och det förstår jag som hon har flängt runt där borta och krypit efter de andra barnen. Hon fick även sin lunch där. Vi kom hem 12.20 och hon ligger nere och sover i vagnen ännu hon ligger i hallen men jag har dörren öppen så det inte blir så varmt.

Nu närmar det sig verkligen till flytt:-) Känns bra men vemodigt att packa det är ju inte så kul. Och det är alltid så mkt mer än man tror.

Ska bli så roligt att få vara med mina gamla vänner igen och det kommer säkert bli en del nya vänner också:-) När man har barn är det så mkt lättare att lära känna folk:-)
Också väntar jag på Vickans bebis ska bli så roligt och jag gissar att dom kommer härja hejvilt uppe i stugan sen när dom blir större hehe. Tur att dom kommer ha sina morföräldrar där så dom kan härja med dom ibland hehe

Hujja

Så nu var det gjort, det jag bävat för i veckor. Jag har pratat med min chef om att vi ska flytta hem nu. Han tog det bra och var väldigt stöttande för han hörde nog hur jobbigt jag tyckte det var. Han är väldigt snäll, och förstående. Blev att jag ringde jag hade ju tänkt åka in dit och säga det men hela förra veckan var vi ju sjuka och idag snöar det och blåser så jag ville ju inte gå ut med pluttan. Skönt att det är gjort nu och mina axlar vägar lättare nu....
Fan vad jag kommer sakna mina arbetskompisar, SJ Eskilstuna har dom bästa arbetskollegorna i världen, jag tycker om dom så himla mycket. Och kommer sakna allihopa några lite extra mkt....

Men nu ska jag blicka framåt och se till att vi får det bra där uppe och för att inte tala om tjejfesten på fredag! Alla tjejer är välkomna:-)

Måndag och tillbaka till vardagen

Nu börjar vi vara friska äntligen! Lea hostar lite än men inte så farligt. Och hon har slutat snora, det är bäst för hon hatar ju snorsugen.
Nu närmar det sig ordentligt 19 dagar kvar!
Och på fredag ska jag på tjejfest så det blir en sista här. Ska bli roligt.
Hade tänkt åka upp på jobbet idag men det är inge bra väder, det snöar och blåser så jag vill inte åka ut och inte när Lea inte är helt 100 ännu. Vill ju gå på Klapp och klang på onsdag så vi fortsätter kurera oss.

Annars går allt bra hon äter och sover och BUSAR, middag som förut var gröt har vi bytt till barnmat, hon gillar mer att äta mat än gröt. Hon har verkligen fått smak på det nu.
Sen har vi köpt en pipmugg med mjuk pip så nu fattar hon att man ska dricka ur den haha. Fast det roligaste är ju att slå den i bordet så det dånar ordentligt.

Idag ska jag ta mig i kragen och göra bort en sak. Mästaren av att skjuta upp saker det är jag det

RSS 2.0