E.M

Middagen avklarad blev färsk pasta med baconsås, Lea åt mkt bra så modern är belåten:-)
Vi har även hunnit med att duscha och den lilla badade, hon är helt galen i sin balja.

Thomas håller på med bilen nu så jag kanske får den tillbaka:-) Hoppas att det fungerar med oljan han köpt annars kommer det bli snordyrt att laga den. Bilhelvete........


Alltså jag skulle vilja ha lite mer snö, men det snöar ju bara söderut och dom vill ju inte ha snö, de klarar inte av snö! Men den kommer nog så det räcker till sist.

Lea rullade just av soffan, men det blev ett mjukt fall och hon började inte gråta, TUR:-)



Tråkigt


Att DH har uppehåll till den 7 dec, jag kan inte förstå varför:-/

Det hade gått bra på dagis igår, hon hjälper tydligen alltid till att duka frukost bordet:-) Min lilla hjälpreda.
Idag gick det nästan bra att lämna henne, hon höll mig i handen och vi gick in, fröken Anita frågade om hon skulle komma och sträckte ut armarna och Lea gick till henne och väl framme i hennes famn tvärvände hon och sprang mot mig och började gråta. Nåja det tar sig iaf:-)

Såg att 7 dec skulle det vara julfest på dagis, skulle vara rätt roligt att gå. Ska prata med min sambo om detta.

Igår sov jag och Lea länge efter att vi ätit lunch och det är så skönt att sova på dagen.

Sen efter middag blev det ett kvällsbad och bus, men hon hade svårt att komma till ro igår. Hon ville bara vara i min famn, vaknade ca 30 min efter att jag nattat henne. men hon var glad och pigg på morgonen iaf.








Bet

Har just betalat räkningarna det är lika tråkigt varje gång. Och hängt tvätt också lika tråkigt varje gång.
Lea är på dagis hon grät när jag gick, hoppas det gick över fort.

Själv är jag super trött men jag väntar med att vila till Lea är hemma så vilar vi tillsammans, mys.


Lea i sin skinnmössa



Ljus mys



Julklappar




Mitt ljus<3

Kul inne på IKEA



Mitt lilla troll!

Helgen är över

Söndag kväll och snart måndag igen.
Igår var vi på 40 års kalas sen åkte vi och storhandlade på Storheden var lugnt och skönt eftersom klockan var rätt mkt. Så nu har vi mat och blöjor så vi klarar oss ett tag.

Idag har vi vart på stan och kollat in skyltsöndagen var mysigt. Sen var vi upp till mormor och morfar en sväng, mormor hade stickat en mössa åt mig:-) Jag älskar den! Och det bästa är att jag och Lea har typ likadana nu haha är bara i mönstret det skiljer lite.
Hon hade stickat mer till Lea också. Sen fick jag ett jätte fint ljusfat hon hade gjort och lite blommor hon rensat bort.

Lea fick en pyjamas på stan, en Bamse i rosa. Jag är helt tokig i alla Bamse kläder tycker dom är sjukt söta. Nu har hon 2 st pyjamaser med byxa och tröja. Dessa med knappar drar hon bara av sig nu.

Nu ska vi se Amazing race bästa söndags programmet.



Shoppat

Har vart på shopping idag, var väldigt givande. Köpte lite mer julklappar och lite annat. Men inget till mig själv precis förutom tablettask Salmiakki och det duger bättre än bra.
Var inte särskilt mycket folk på IKEA vilket var skönt.

Lea fick stanna hos sin mormor så vi kunde dona lite hemma, ordna upp hennes rum och jag har slagit in alla julklappar. Nu har vi tagit in hennes riktiga spjälsäng i vårt sovrum och resesängen åker till mormor/mamma ist. Stackars barn som fått sova i den men hon älskar den så vi får se om det blir någon reaktion på den vanliga spjälisen.

Nåja nu ska jag dricka lite kaffe så jag inte somnar, vi har besök:-)

God morgon



Trodde vi skulle få sova lite längre, men Lea vaknade med Thomas väckarklocka. Jag fick henne att lägga sig ner och nästan somnat om när Thomas kom in igen för han hade glömt mobilen.
Då blev hon helt hysterisk så det var bara att kliva upp. Till detta hör att hon somnade 21.30 igår och idag ska vi iväg.
Hoppas för min gud som jag inte har att hon inte kommer att vara helt grinig idag och att hon sover hela vägen i bilen.

Nåja vi sitter nu i soffan och myser lite sen blir det dusch och att packa iordning. Det är mycket att tänka på när man ska iväg med en liten.

Nån bild på småbusarna igår:-)











Lugn stund

Har en lugn stund själv hemma nu, eller Tova är hemma men henne märker jag då inte av. Resten av klanen har gått över till farmor.

Jag är så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig, försökte sova när Lea sov tidigare men det gick då fan inte. Och ungen sov mellan 12-15.30 helt galet länge. Men hon hade busat som attans på dagis och vart jätte glad hela tiden:-) Det värmer i mitt hjärta.

Imorgon drar vi och shoppar i Haparanda/Tornio känns som om jag är där ganska ofta haha och Lea ska få vara ledig från dagis. Ska kolla om jag hittar nå mera julklappar. Trodde jag skulle få en viss summa i slutlön av SJ nu men jag fick lite mer än dubbelt av vad jag räknat med:-D Men jag har ju snålat lite med semester och sparat lite dagar här och där och inte plockat ut från mitt timkonto jag hade.

Har lust att shoppa hur mycket som helst åt Lea men ska inte göra det för hon har sjukt mycket kläder upptäckte mamma när hon städade Leas garderob eller 40 par byxor i rätt storlek, är det mycket eller lite?
Nåja vet att de flesta mammor shoppar rätt bra åt de små men det är ju galet kul. Speciellt när det inte är så kul att handla åt sig själv...


Nåja nu är det PH som jag i övrigt önskar var textat för det är så svårt att höra vad dom säger ibland.

Snart dags

Att hämta Lea:-) Tror att det kommer vara en trött tjej jag hämtar eftersom natten inte vara helt 100% hon har vart lite orolig och gråtig sen halv fem.


Sen kommer Vickan och Ebba förbi en sväng, dom ska låna våran lilla ihopfällbara vagn, sen ska vi få igen lite bebissaker också. Våran gungande babysitter som dom inte behövt använda så mkt eftersom Ebba har skött sig exemplarisk och inte krävt att bli vaggad och gungad hela tiden:-) Som en viss annan liten fröken...
Det är lite kyligt idag men det är så fint ute när det är dessa lite kallare dagar, men värre kommer det att bli.
Mamma ville åka på IKEA, får se hur det blir med det....

skön morgon

Lämnat Lea på dagis, hon fick ha sin varma pälsmössa idag när det är kallt:-)
Väl hemma har jag tagit en lång varm dusch, druckit kaffe och kollat på Hemnet, jag vill ha hus! Vi har ju dyr hyra så det skulle inte vara dyrare med hus, men jag måste ha ett jobb först också skulle vi behöva spara några slantar.
Igår fick Lea sitt vanliga kvällsbad och vad hon älskar att bada. Tycker det är en perfekt avrundning för kvällen, hon blir lugn och trött och somnar utan problem.
1 timme kvar sen ska jag gå och hämta mitt älskade lilla barn också ska vi mysa ner oss i soffan och vila lite:-)

Ny människa

Åh så skönt det är att vila mitt på dagen:-)
Snart ska vi börja tänka på middag, och idag blir det panerad stillahavs flundra med kokt potatis, sen får man svänga ihop nå sås aktigt också.
Har beställt julklapp till Lea nu:-) Kommer väl om 3-5 dagar så kanske början av nästa vecka. Bara det kommer innan jul är jag glad
Busungen min

Hämta

Nu ska jag alldeles strax gå och klä mig och ta hund och vagn och hämta mitt Bus! Längtar efter henne en massa nu.
Sen ska vi äta lunch och mysa ner oss i soffan och vila, skönt ska det bli jag är väldigt trött idag.
Inatt har Lea sovit med oss jag tog upp henne vid 1 tiden och hon har haft huvudet i mina knäveck, jag älskar att ha henne i sängen hon är så go, men Thomas tycker det är jobbigt när han får en fot eller nå annat i munnen hihi... Och jag tycker ju närmare ju bättre.
Så nu kan jag klä mig och börja gå:-)

Ensamt

Idag är det DH och det innebär bästa kvällen på veckan, snacka om att man blir TV freak under vinterhalvåret.
Nu saknar jag Lea vill ha henne hemma och mysa, fast hon gillar ju inte att mysa hela tiden hon vill ju gärna hitta på bus.

I helgen ska vi på 40 års kalas men annars händer det nog inte mkt. Längtar till vi ska på Cape east igen, men denna gång blir det julbord och bastu och bad också kommer bli perfa.
Undra vad vi ska hitta på till middag idag då, den eviga frågan. Kanske lite panerad fisk, hmm så får det nog bli...

Dagen

Middagen blev okej, älgköttfärs är ju inte optimalt alltid den är ju så mager, med köttfärslimpan satt ihop iaf:-)
Jag och Lea har sovit en bra stund idag och det var mycket behagligt.
Min bil är fortfarande pajj och jag börjar tycka att det suger rätt hårt, vi bor ju en bra bit utanför staden så man promenerar ju inte gärna, sen får man inte ha hund på bussen heller:-(
Ikväll är det en massa på TV som jag brukar se, under helgen är det ju inget bra på TV men det är väl kanske bra så att man roar sig med annat...
Sen har jag en sak som tynger mig............

Måndag ännu en gång

Alltså jag måste börja med att säga att Jays framträdande med like a prayer i fredags var grymt bra! Hoppas han blir 2a för det är ju 2orna det går bäst för hehe. Jag fick gåshud alltså... skönt att Weise åkte hans stil faller inte mig i smaken.

Busan är på dagis hon grinade som vanligt när jag gick men sen ca 30 sekunder efteråt såg jag henne i fönstret och då grinade hon inte, den lilla rackarn:-)
Idag ska jag och Lea göra köttfärslimpa till middag, hoppas den blir bra.
Och jag hittar inte laddaren till min systemkamera lite irriterande.

Back

så har inte blitt något här under helgen och jag har inte ens suttit vid en dator under helgen.
I fredags var vi hos mamma också var vi upp till Harads/västbo för att gratta farfar min.
Under lördagen åkte vi upp till stugan, blev middag där sen åkte vi hem till mamma istället för att vara kvar var rädda att vi skulle frysa. Pappa och Thomas stannade dock kvar. Ju vi testade sparklådan också:-)
Och idag har vi julpyntat här hemma, blev mysigt. Vi har ju inte galet mkt julpynt men det får räcka det vi har.
Jag och Lea har just duschat, eller Lea sitter i sin balja brevid mig när jag duschar.

Ingen sovmorgon

Lea fick ju vara ledig idag men ingen sovmorgon blev det. Men nu sitter hon och jag i soffan och myser. Får se vad vi hittar på men duscha ska vi iallafall göra.

Igår bakade vi en kladdkaka bara för att, blir lite rastlös när man inte kan åka iväg när bilen är lite trasig IGEN, det är inge kul att bilar alltid ska gå sönder på något sätt.
Mormor och morfar var förbi igår med 10 kg potatis och stickade sockar. Hon är verkligen på G mormor min hon stickar som aldrig förr, men det är ju kul att få för hon stickar så fint.
Thomas åker upp till Snesis i helgen dom ska installera en luftvärmepump, jag blir nog hemma. Hade tänkt börja julpynta i helgen kan inte hålla mig mera nu. Känns roligt att jag vill pynta har aldrig haft den känslan förr.
Är detta det alla kallar för assistent?
Mysisen

Allt och inget

Lite mildare ute idag... Längtar efter att få hämta Lea, men imorgon får hon vara ledig. Vi tar en långhelg helt enkelt.
Hon blev superduper ledsen idag när jag lämnade henne hon höll i min jacka när jag lämnade henne, det är inte roligt kan jag lova. Så imorgon kanske vi tar en sovmorgon, om inte annat så myser vi ner oss i soffan och bara har det bra.
Alltså alla vet ju hur fort ens barn utvecklas och hur fort tiden går, det är ju helt galet. För Lea är ju verkligen ingen bebis nu.
Hon äter själv
Vill inte gärna dricka ur mugg utan hon vill dricka ur mitt glas, sitter och gapar så stort hon kan när man dricker.
Försöker klä på sig själv
Hjälper till att duka, tvätta och diska:-)
Förstår vad man säger och gör som man säger ( beroende på vad det gäller då såklart )
Visar när hon gjort nummer 2
Dansar och snurrar
Försöker göra movesen till Imse vimse spindel
Hon borstar sina tänder själv och försöker borsta håret
Hon har storlek 80-86 på kläder
4 på pampers och 5 på libero
Äter välling på morgon
När hon kommer hem från dagis brukar det bli välling också för hon är så sjukt trött och blir bara arg om man försöker ge henne nå annat
Välling på kvällen
Frukt och kanske nå annat till mellis
Middag det vi äter
Sover ca 2 timmar efter dagis
Somnar vid 19-19,30 på kvällen
Vaknar vid 6-6.30
Gillar att hålla för min näsa, då vill hon att man ska pratat så det låter konstigt
Älskar sin tutte och snutte.

brrr kallt idag

Var lite kyligt att lämna snuppan på dagis tur man har kläder iaf.
Igår var jag och Lea duktiga vi gjorde klappgröt på blåbär och egen jordgubbs kräm. Sen gjorde vi middag och det blev spaghetti och köttfärssås. Lea åt som en liten gris hihi. Men till henne gjorde jag pasta penne dom är mkt lättare för henne att äta.
Hon är lite snorig men så kommer det nog vara för en tid framöver alla kottar på dagis har ju de välkända 11orna under snoken.
Sen kommer mamma hit också ska vi hämta Lea sen drar vi till Storheden och handlar. Jag vet inte riktigt vad mamma skulle ha men jag ska inte ha nå speciellt iaf.

Pics

De 2 översta bilderna är tagna för nån dag sen
När hon äter citron är från i juni och sista bilden från augusti.
Hårmängden skiljer sig ganska mkt

Tråkigt uppdrag

Arbets igår gick bra men det sög, det ger ju verkligen inget alls att vara där men man måste ju för att få pengar.
Idag har jag också ett tråkigt uppdrag måste åka och köpa nå till bilen, usch blä och suck!
Håller på att tvätta lite nu får se om det hinner hängas innan jag måste åka. Är ju bra om jag hunnit hämta Lea från dagis innan  så får jag hjälp av henne:-) Hon gillar att få hjälpa till, igår dukade hon bordet minsann:-) Min lilla socker gris...
Ikväll är det DH längtar redan

Huvva

Lea blev super ledsen när jag lämnade henne:-( Idag tog det ont att gå därifrån... Hoppas hon är gladare nu iaf.
Inge kul när det blir så...
Först hade jag tänkt att sova nu men skippar det och satsar på att somna tidigt ikväll, igår blev det sent hade sjukt svårt att sova. Jag var lite upprymd måste jag säga, hade fått en super trevligt mejl. Jag håller tummar och tår, det är angående jobb, men det är ett bra tag kvar men man ska väl vara ute i tid:-)
Nu kolla Voice och kanske äta nå frukost, brukar ju dricka fil men nu har vi inge sånt hemma

F&F

Jag sitter och kollar på Filip och Fredrik, tycker det är rätt kul men jag blir så less att alltid F&F ska vinna.
Vi har vart hos mamma och pappa och grillat gott var det. Vi firar inte farsdag nå speciellt, tycker det är lite löjligt bara ett sätt för handeln att håva in kosing.
Sen så fick inte jag nå på morsdag så det kanske ligger en viss bitterhet bakom haha.
Då kan man ju hellre ha det mysigt tillsammans än att köpa en massa skit.
Nå snart blir det sängen blir ju upp tidigt imorgon... Var rätt skönt innan Lea började på dagis och vi kunde sova på morgonen.
Nattlinnet är på men tänderna ska borstas och programmet ska ta slut, jo hunden är kvällsrastad också.
Sen ska jag tillkalla John Blund

Redan söndag

Helgen går så fort, imorgon är det dagis igen och jag måste in på arbets för imorgon är min första arbetslösa dag. Hoppas jag hittar mig ett jobb fort avskyr att ha med ams att göra och a-kassan det ska alltid strula.
Idag blir det middag hos mamma och pappa vi ska grilla och fira farsdag.
Nu ligger mina <3an och vilar, Lea var väldigt grinig.
Äh har inge vettigt att skriva nu såå Heipa

Grymt bra

Svärmor fick sin julklapp idag, den är kombinerad med hennes födelsedags present också:-)
Hon fick en ny Whirlpool diskmaskin, hon har så himla dåliga händer eftersom hon drabbats av reumatism, så vi bestämde att hon skulle få en diskmaskin av oss för att spara på sina händer lite. Hon blev så glad så hon började gråta och sa att vi inte var riktigt kloka, såna reaktioner gillas.
Hon var hemma när vi kom med den, men vi sa att hon skulle hålla sig inne i rummet, sen fick hon komma ut och vi sa att hon skulle kolla efter vad vi gjort. Hon såg inte maskinen, så till sist frågade jag om hon skulle diska all disk hon hade för hand, då fattade hon och blev så sjukt glad. Då vet man att det var rätt:-)
Lea blev kidnappad av sin mormor vi var där tidigare och badade lite badkar och åt middag blev oxfilé och hasselbackare. Iaf när jag kom upp ur badet hade Lea pyjamas på sig och jag fick veta att hennes mormor och morfar ville låna henne...
det fick gå så då, för imorgon var det jag som skulle stiga upp med henne och T skulle få sovmorgon men nu får vi båda det och jag även söndag:-) Men då går vi nog upp hela familjen och äter frukost ihop:-) Mys
Nåja hoppas alla har en trevlig helg iaf

Hej hopp

Vi tar nog och åker till mamma en sväng och lånar hennes badkar hehe, var evigheter sen jag badade badkar. Men först måste vi hänga tvätt och klä på oss för vi kan ju inte åka i långkalsonger och t-shirt. Måste snabb ladda min telefon också.
Vi har då sovit på soffan det var grymt skönt, hade kunnat sova längre men då var det någon som skulle köra skoter och det låter ju lite så Lea flög upp från soffan.
skönt med helg nu iaf och att busan är hemma med mig:-)

Lugnt

Lea är lämnad på dagis och jag har en lugn stund. Sitter och kollar the voice i soffan och nyser lite grann.
Skönt att det är helg sen, synd bara att Lea vaknar tidigt nu, tror kanske inte att det fungerar att hon får vara vaken längre och sover längre. Det brukar ju ta nån dag innan hon ställt om sig.
Vet inte vad vi ska göra i helgen, blir ingen luftvärmepump i stugan denna helg iaf för dom finns inte inne på Ts jobb.
Snart är det rap-attack tycker dom är roande.

God natt

Ja då har det väl blivit dags att försöka sova. Alla tv-kanaler försvann just, suck jag brukar alltid kolla tv till jag somnar, eller läsa men nu har jag ingen bra bok. Alla bra böcker jag har är redan lästa minst 3 gånger. Har försökt läsa sex and the city boken 2 gånger nu men kommer aldrig in i den, den känns mest fel.
Jag gillar typ Denise Rudberg, självbiografier, romaner. De får gärna utspela sig i Sverige. Har även läst prisbelönta Svinalängorna men det var ingen bok för mig.
Kom med boktips!:-)
Idag blev det tacos till middag och vi fick sällskap av svärmor och farbror Dennis, Lea blev givetvis överlycklig och gjorde sitt bästa för att spexa vid matbordet och till att få Dennis att skratta, vilket hon också lyckades med genom att dra sin lilla gaffel full i mat på min arm så jag blev helt kletig:-)
Nu kom kanalerna tillbaka då kanske man skulle bege sig mot sängen.
Dagis imorgon sen tar vi helg:-)

Pulka

Ja då var Lea på dagis igen då, hon fick åka pulka dit och det var nog lättare att dra den än vagnen.
Hon blev ledsen när jag gick, visst lite känns det men ändå inte så hemskt som jag var förberedd på, dels för att jag vet att hon inte är där så länge och sen är hennes fröknar så himla gulliga och jag märker att hon gillar dom. Men dock inte lika mkt som hon gillar mig men det är ju en jäkla tur det.
Är så skönt att få en liten promenad på morgonen också, men nu känns det som om jag ska svettas ihjäl, vi har så sjukt varmt inne. Här för någon dag sen var det kallt men det var nog för att vi inte slagit på värme så vi drog upp den till 24 typ och igår var jag tvungen att dra ner till 20 men det är ändå 25 grader varmt inne! Måste nog dra ner den lite till.
Vi har ju golvvärme i våran lägenhet så man vrider in på en termostat hur man vill ha. Det som är mest negativt med det är ju att i badrummet vill jag ha varmt men i sovrummet gärna svalt och i övrigt normalt men nu blir det lika i alla rum.

Jag är glad har fyndat

Jag och mamma åkte till Pingstkyrkans loppis, vi var på jakt efter en sparklåda och pulka. Kan meddela att vi hittade båda sakerna:-)
Sparklåda 125 kr pulka 55 kr och en pulka med ratt till hon är lite större 45 kr.
Pulkan var blå och en sån där alla har nu, det enda som var fel var att spännet saknades men det är lätt fixat för en händig tjej som jag.
Så imorgon tar vi nog pulkan till dagis har en känsla av att det blir tungt att dra vagnen.
Idag hade det gått bättre på dagis men hon blir ju så glad så hon grinar när jag hämtar henne, det känns bra i mitt mamma hjärta. 


När jag skulle iväg nu på e.m började hon gråta lite mycket och sen grinade hon av lycka när jag kom hem. Tror att min tjej är lite mammig. Men hon gillar ju sin pappa också väldigt mkt.

God morgon

Har nyss vart och lämnat Lea på dagis, hon blev ledsen när jag gick. Men det har säkerligen gått över nu, men det har ju varit grin till och från.
Jag har slagit igång kaffebryggaren så jag får mig en kopp. Är inte så tungt att kliva upp vid 6 tiden och jag har ju alltid vart galet morgon trött. 

Är lite snorig och nyser tror att jag har åkt på dagis snuva hehe Lea var snorig i helgen men inget mer än så iaf.
Idag händer det inte så mkt iaf blir nog att vi är hemma. Igår var vi på Dollar en sväng också åt vi lunch med mamma.
Jag köpte julgardiner till Leas rum. 


Åh längtar till man kan börja julpynta, och detta är första året jag verkligen känner för att göra det, har nog aldrig i hela mitt liv längtat till att få göra det!
Jag och Thomas förra julen

Mjuk

Ja Lea är på dagis och jag är hemma själv, känns jätte konstigt. Hon grinade när jag sa hej då och gick.
Sen glömde jag såna här blå skydd som man har på skorna på så jag var tvungen att gå in och lämna dom ca 5 sek senare och då grät hon inte. Hon kom över det ganska fort.
Längtar till jag ska hämta henne och så man får veta hur det gått idag.
Igår var vi till mamma och hjälpte till att baka mjukkaka. Töntig som jag är var jag tvungen att göra en av det manliga organet mest för att jag visste att T skulle tycka det är super töntigt haha.
Sen åkte vi hem och jag och Lea duschade är så himla mysigt och hon älskar att duscha, bada och leka med vatten.
Sen gick vi och la oss Lea somnade fort men vaknade till lika fort och var lite orolig så jag gick och la mig med henne och somnade till Svenska Hollywood fruar men blev väckt också tog det låång tid innan jag somnade igen,
Måste också passa på att hylla Kuoma skorna dom är verkligen varma och lätta att ta på. Så alla småbarnsföräldrar funderar ni på skor Kuoma säger jag bara. 350 kr i Finland typ 600-700 kr i Sverige.

Borta bra men hemma bäst

Ja då var vi hemma igen eller vi kom hem strax efter 12.
Hotellet var jätte fint, men ville man bada bastu och bada kostade det 495 kr extra per person, hutlöst dyrt så det gjorde vi då inte. Vi ska ju dit med Ts jobb om 1 mån och då ingår allt det.
Vi har shoppat lite och ätit gott.
Igår kväll satt vi nere i lobbyn och lyssnade på en pianotrubadur super mysigt:-)
Lea fick sig ett par Kouma stövlar, vi köpte lite till badrummet så det blir lite ordning och lite julklappar blev det.
Igår kväll så började jag också längta efter Lea jätte mkt trodde inte jag skulle sakna henne så mkt.
Vi hade tänkt att vi skulle äta frukost gå upp på rummet och duscha och mysa men det blev frukost också drog vi en snabb sväng på IKEA också hem. Och när man klev in och möttes av ett leende och skratt blev det nästan så man grinade lite haha.
Men Lea och mormor hade myst på en massa.
Och nu för en stund sen blev hon lite trött och la sig på golvet och mattan med snutten och somnade haha har aldrig hänt att hon sovit på golvet. Men ja lyfte upp henne i soffan ist.

Grekpytt

Gjorde smarrig middag idag blev min egen grekpytt:-) Kycklingfilé, zucchini, paprika, lök, fetaost klyftpotatis och tsatziki till mummelimumma.
Det gick väl bra på dagis idag men Lea hade vart lite ledsen när dom var ute, kände sen att hon var kall om fötterna. Så imorgon blir det att prova ett annat par skor. Men jag och Thomas har tänkt köpa ett par Kouma när vi åker till Finland i helgen.
Hon somnade i vagnen på väg hem, hon var skit trött. Jobbigt att bli stor och börja på dagis minsann.
Sen har min storebror och Fanny vart här var mkt trevligt, inte allt för ofta vi ses.
Nu ska jag och min sambo se Lyxfällan och glädja oss åt att vi inte har några krediter eller annat. Jo vi har kredit på Volvo alltså ett volvokort men det ligger vi plus på för vi använder inte det men betalar in på det iaf. Bra att ha om man ska åka iväg långt och inte vill lägga pengar på det.
Och på lördag drar vi:-) Mamma ska sköta Lea och Tova här hemma hos oss, dom får det nog supermysigt:-)

Mot Golfkullen

Snart ska vi gå mot dagis, det regnade tidigare men tror att det har slutat. Vi har så skitiga fönster så man ser knappt ut. Jag ville leja bort fönster putsningen men Thomas sa att han skull göra det och ja här sitter vi i november med smutsiga fönster.
Jag var sjukt trött när Lea vaknade men det var ju bara att gå upp eftersom vi ska iväg också.
Måste komma i säng tidigare, men jag ligger och ser danska Paradise Hotel på datorn när familjen somnar och jag måste alltid se flera avsnitt för att det är så spännande hehe.
Nu ska jag börja packa ihop oss

Dag 2

Idag gick det också helt super på dagis, eller förskola som det heter men dagis låter roligare.
Lea fick vara ensam inne med mig och fröken Barbro som för övrigt är super go. Sen kom de andra barnen in och Lea blev jätte glad då:-)
Imorgon ska hon också vara ute och leka och jag ska hålla mig på avstånd i fikarummet. Är lite chockad att hon är så framåt och inte bryr sig i mig så mycket men det är klart att det är roligare att leka med andra barn än med sin tråkiga mamma haha.
Sen ska vi nog åka upp till stugan imorgon och hämta en jacka åt mig.
Lägger in nån bild också. Och som vanligt så blir det på lillan eftersom hon är mitt liv, min skatt!
Jo lägger upp en bild från Arcus loppisen också

Förskolan

Ja kl 9,30 idag ska vi börja inskolningen, jag är nervös men vet inte över vad. Sen är jag alltid lite rädd att inte hitta att jag inte har med rätt saker och en massa annat. Nåja det ska nog gå bra.
Lea ligger och äter sin frukost välling nu hon är så söt när hon myser till det i soffan.
Kan inte fatta att hon blitt så stor att hon ska börja förskola, det är helt galet.
Och på tal om nå annat till helgen blir det hotell, ska bli så sjukt skönt. Bara massa mys och hade bra.
Nä nu är vällingen slut och vi måste klä oss....
Hade

RSS 2.0