Hund

Igår var vi till Kalix och hälsade på Tessan som är hundvakt på en kennel. Fanns 11 vuxna hundar och 5 supergosiga 8 veckors valpar, valpar är såå söta och man ville ju ta med som hem allihopa. Tyvärr gick det knappt att vara ute då det blåste storm fick knappt upp ytterdörren.
Lea tyckte det var kul med hundarna, och katten samt fåglarna.

Sen ska jag köpa ny mobil har nästan bestämt mig men ska ändå avvakta ett tag. Ifall att jag ångrar mig eller nå annat.

helgen

Ja då ska vi se här....... Fredag åkte vi upp till stugan jag och Lea åkte efter dagis . Ringde mamma när jag var i Ågärdan och frågade en sak, sen när jag kommer till Snesudden så möter jag min pappa vi stannar hissar ner rutor och han utbrister varför svarar du inte telefon och hur kan det ta över 1 timme från Harads!!?? Men hallå jag var inte där när jag pratade med mamma:-) Herregud hade ju just åkt då. Kul att dom bryr sig om mig och är oroliga och kommer och ska möta upp eller leta fast jag snart är 27 år gammal haha.

Vi var ute för det mesta fast det regnade lite till och från. Thomas, Dennis och Anna kom också upp lite senare än oss men dom drog och fiskade.

Lördag var vi också ute i regn och rusk men inte när det åskade då gick vi in. Lea badade såklart i sin lilla balja.
Efter middagen åkte vi hem iaf blev att se film och bara mysa.

Sen igår åkte vi och badade i Piteåhavsbad ( inne ) men jag kan säga att det blir Nordpoolen hädanefter då det var sjukt kallt i vattnet, Lea började frysa direkt och läpparna blev blå tur dom hade varm bubbelpool iaf. Så då fick vi det konstaterat att Nordpoolen är mycket bättre för småttingar. T.om lilla barnpoolen var svinkall det var nog den kallaste av dom alla.

Mys med moffa efter badet:-)

Tjopp tjopp

Ibland blir jag så dålig på att uppdatera min blogg, men lusten finns inte alltid. Så kan det vara

Har ju iaf vart ner till E-tuna 5 dagar och hälsat på mina vänner och lite bebisar:-) Bodde hos Johanna, Thomas och deras lilla stjärna Lukas ja vovven Ramses också såklart. Har haft det mysigt och roligt snosat massa bebis. Lukas är så tokigt fin så jag hade ju gode lust att ta med honom och snäll herregud så snäll. Under dessa 5 dagar hörde jag hans stämma max 1 timme lite skillnad mot Lea som skrek typ alltid.

Vi var också hem till Emelie som bor i ett av de finaste hus jag sett, höll i hennes lilla Viggo en massa han var nöjd att vara hos mig:-)

En kväll blev det fest också med Hilda, Ewa och Jenny det var trevligt körde singstar vilket jag var urusel på.
Hängde hos Hilda många timmar också så lite skvaller hanns med.

Längtade hemskt mycket efter min tjej och när Lea och Thomas mötte och hämtade oss från Kallax kom det lite tårar för att jag var så glad att se henne. Blev många tårar den dagen. Först tårar vid alla avsked och sen av glädje.

Har shoppat en massa behövdes... Inte så mycket åt Lea utan denna gång var det min garderob som fick nya gäster.

Denna byxdress är till Lea


Också denna till Lea


Och en massa annat också....Godmorgon

Glömde skriva det att igår lyckades jag få en p-bot också, hade ställt p-skivan på fel tid. Parkerade kl 13 men rattade in kl 15. Tänkte 13 och satte den på 3, så jävla typiskt mig alltså var min 9 onde p-bot:-( Och alla har jag lyckats få pga slarv jävla skit. Tur att den endast var på 150 iaf.

Lea åkte nya vagnen idag till dagis hon verkade nöjd. Igår fick jag köra runt henne inne, hon kan klättra ini vagnen själv. Den var lätt att köra iaf men det är väl också som när man kör en annan bil man inte är van att man måste vänja sig.

Idag ska jag ha Alfons några timmar också då hans matte ska vara i skolan, och eftersom han är nykastrerad vill hon inte att han ska vara ensam. Så då får han vara med mig. Han och Lea tycker om varandra dock kan Lea vara lite oförsiktig så man får ha lite koll på henne. Men han är tålig som tur är:-)Idag har vi rännt


Vart på stan i Boden en sväng där vi inte hittade de vi skulle ha, eller jo jag hittade en tunnare mössa till Lea som hon ska kunna ha under cykelhjälmen. Blev en turkos Villervalla dock lite tomtevarning på den haha:-)
Sen åkte vi till Luleå och köpte skor åt buset och in på Barnens Hus en sväng också, blev en mössa till där som var bättre en dockvagn och en ny sittvagn då vi inte har behov av den stora Emmaljungan nu. Blev en Brio Sitty som är liten och smidig men ändå rejäl.
Köpte till en sufflett också då det kändes som att det kan vara bra att ha.
Bättre sent än aldrig

Har inte orkat haft tid att uppdatera här, jag slutade vid påsk. påsken var kanon bra iaf vi var uppe i stugan och hade det mysigt. En intern fisketävling hade vi också då det las 20 kr i en pott som vinnaren kammade hem och vinnaren blev min pappa, själv fick jag 0 fiskar och dagen innan ca 20 så det var en viss skillnad på fisket under dessa dagar.

Vi åt god påskmat drack nån liten grogg och eldade.

Veckan som kom var vi hemma och Lea vände på dygnet så vi tog oss inte upp till dagis men vi var ute en massa i det fina vädret hemma och Lea fick en Bobbycar som hon kör runt på en massa.

Och valborg så var det dags att åka till stugan igen även denna helg ble kanon dock inte lika bra väder men vi hade det bra iaf. Åkte till Puottaure där man fick fika, köpa lotter, grilla korv och se en majbrasa. Lea fick en liten kompis Otto. Han var strax över 2 och pratade utmärkt jag blev impad. Han sa till Lea att hon kunde sätta sig i sin vagn så kunde han köra runt henne Lea såg ut som ett frågetecken:-) Han försökte även bära henne till hennes morfar
- Lea kom så ska jag bära dig till din morfar.
Det slutade med att dom stod och höll om varandra och kramades hihi.

Och idag har vi tagit oss upp och Lea är på dagis.RSS 2.0