Jobbigt

Mitt liv känns inte som mitt liv nu...  Jag är trött, jag funderar lite grann...
fan vi måste lösa det hära, jag går sönder inuti...... 
Det var väl inte roligast igår men det var okej, fredagen var roligare iaf. Men det var trevligt att sitta och surra en massa med Sofie hon är en bra tjej.
Nää nu blire inge mera fest på ett tag nu ska jag jobba så mkt det går.
Kiruna imorgon känns bra. Det som är trist är ju att lämna Tova gumman, jag älskar min hund. Hon är en del av mig. Hon gör mig lycklig, hon är alltid glad och när man är ledsen så tröstar hon alltid en, allvarligt då kryper hon upp i famnen på en och tittar med sina fina bruna runda ögon...

Lördag

det var svin skojj igår. Både på förfesten och sedan på TC det var mycket folk ute och roligt folk.
Nu sitter man och bakis skakar och fryser.
Tova är hemma nu jag struntar i att åka till Snesudden orkar inte packa och hålla på å gorma.

Snart ska jag lägga mig i badet tror jag=) och varmt ska det vara.

Sofie vill att jag ska följa med ut ikväll också. Men jag är ju så kass på 2 dagars. Nåja jag får väl se hur det blir. Annars blir det kanske film med Helli

Fest fredag

Jappz ikväll äre fest=) Det blir jag Helli Jonnis och ev 2 st Sofie. Är väldigt laddad ska bli kul=)
 Men jag tror jag kommer behöva vila sen lite grann så man inte slocknar ikväll.


Kiruna

Kom just hem därifrån. Har ju jobbat och det gick utmärkt. Kom dit igår vid halv nio fikade lite och gick upp på mitt rum på järvägshotellet pratade i telefon och sen somnade jag innan elva iaf skönt.. Sen upp tio över fem. JAg var trött.
Tur att man har en snäll mamma som hämtar en=) Så slapp jag vänta på bussen i 50 minuter.
Snart ska jag och göra mig skuldfri på Colorama och se om dom sista tapeterna har dykt upp ännu. Sen betala lite räkningar åt Putte.
Ska köpa nytt simkort idag också.

Onsdag

Moffe är här och tapetserar nu.
I eftermiddag blire jobb till Kiruna sova där och hem.
I helgen blir det fest jag är så taggad, så det kommer säkerligen gå åt helvete.

Skulle behöva handla lite grann men men jag drar ju idag så jag tar det imorgon.
Alltså det känns underbar bra att vara tillbkak på tåget och jag ska jobba så in i helvete under sommaren... Jag ska ha en ny soffa har jag bestämt. Är så less på de opraktiskt vita sofforna. Visst dom är jätte fina så länge det inte är nån hund i dom men  tyvärr är ju lilla Tova där och hoppar runt.

Jobb

Totte ringde jag ska joba valborgs, och det gör mig ingenting. Sen nästa helg blir det en narvik-sthlm mera pengar åt mig=) Me like. Men det blir nog ingen shopping iaf... Moffe har vart här och spacklat v-rummet nu så imorgon blire tapetserat=)

Tapeter

Idag har jag vart och hämtat tapeterna äntligen. Fast givet hade inte alla rullar kommit men till vardagsrummet iaf. Det kommer bli nice som fan. Moffe kommer idag och börjar spackla väggarna.
Sen har jag ringt hyresvärden och efterlyst målarna som skulle komma och göra om köket och hallen. Hmm dom verkar ha noll koll på alla ställen typ. Nåja jag har ju bara väntat just lite mer än 2 månader nä nu är det fan 3 månader sen dom och kikade och bestämde vart dom skulle bekosta tapeter.
Nåja det är väl kul att vänta????

Till helgen blir det party=) Fan så kul det ska bli hoppas vi blir ett gäng iaf. Men bara tjejer så mkt roligare då:P
Då blir det nya kläder nytt smink nytt bling bling ( som Helli kallar det) Nya skor ny hårfärg, som jag för övrigt måste inhandla idag. Svart ska det bli som jag haft senaste halvåret and i like it.

Nåja snart ska jag hem och ta före och efter bilder på vårat hem. Kommer bilder senare.

Tjing så länge

Första dagen

Okej nu har jag också skaffat en blogg. Hmm vet inte riktigt hur mycket skrivande det kommer att bli här men man kan ju hoppas att man kommer ihåg det iaf=)

Ja idag har jag kommit hem från Sthlm eller jobbet snarare.
Det började på fredag morgon kl 05:45 då började jag i Luleå hoppade på tåget mot Boden
sen drog vi ju upp till Narvik sen tillbaka till Boden omkoppling av lite vagnar och sen bar det iväg mot Sthlm.
Och jag var helt fascinerad av hur otroligt mycket idioter det finns hade nästan glömt bort det=) Jobbade till 24:00 så ett litet pass på 18 timmar nåja det går ju det också.

Väl framme i Sthlm var Visa korten laddade nästan lika laddade som oss=) Jag och Helen drog upp på stan efter att vi vart och ätit go lunch med glassbuffe till efterätt!? Lovely fast jag var rätt kass på att äta glass pallade bara 1.5 små stycken. Nåja det var ju bra iaf.
Jo sen var det upp på Åhlens city där vi gick lös på smink, väskor och plånböcker det var sådana saker som stod på att handla listan.  Sen ett par skor eventuellt. Vi gick lite på Drottninggatan också och kikade i ett fåtal butiker sen i på Åhlens city igen. Där man blev helt förvirrad man tappade greppet om vad som var dyrt och inte eftersom en del saker är hutlöst dyra ( i mina ögon sett iaf) Så då bestämde vi att nu går vi till hotellet och duschar. Det var bra gjort av oss annars hade man väl vart pank nu och inte haft råd med räkningarna=(

Tillbaka till tåget och jobba sig hemmåt. hemma idag eller i Luleå 07. 20 vänta på bussen till 08.05 hemma ca 9.00 och sen gick jag och vilade en 4 timmar=) Opps säger jag om det.

Nu ska jag försöka få i mig nå föda.

På återseende möjligtvis

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0