Då var det dags

För en uppdatering:-) Julafton är förbi och den var en succé. Var hemma hos mamma och pappa, det var lugnt och behagligt och som alla andra fick vi massor med mat och några klappar:-)
Pappa blev superglad för vedklyven som vi gick ihop och köpte.

Jag fick en spark som man kan fälla ihop, gissa om jag blev glad?!

Thomas fick mest fritidsprylar och det blev han jätte glad över.

Lea fick ett Micki kök och andra leksaker till det och kläder. Hon var i övrigt på ett strålande humör hela julafton trots att hon har 4 st hörntänder på G och hon har ont. Stackarn.














Men toppen

Lea vaknade 5 imorse! Hon hade fyllt blöjan ordentligt vi gick och bytte och försökte somna om vilket inte gick alls så vi gick upp. Hon fick majsvälling och fyllde blöjan igen, är en liten magsjuka. Suck kunde ju inte komma mer olägligt. Vi har nyss ätit lite yoghurt och smörgås så får se om det händer nå mer.

Hade ju tänkt göra en del idag men nu blir det att vi stannar hemma hela dagen. Har lite julklappar att slå in iaf. Lea är lite rabiat nu minsann hon river sönder våran dekoration på bordet kastar tuttar m.m
Sen har hon även gjort sönder datamusen scrollen har hon typ bitit och drägglat sönder så det går knappt att scrolla den.

Snart hoppar nog jag i duschen och Lea i baljan. Vi har pyjamas ännu. Har legat på soffan större delen av denna morgon och sovit till och från.


...

Lämningen gick som igår typ:-)
Idag tänkte jag inte vila nu när Lea är på dagis, det är ju jävligt skönt att vila men värre att vakna och sen blir jag trött.

Lea gillar att ta på sig sina skor ibland blir det succé  ibland inte.

Måste och hämta ut pengar idag då jultidningarna kommer som jag beställt. Tycker det är lite sent men men. Tänkte kanske nyttja en 50% kupong på Lindex också, ett par jeans skulle passa bra nu.

Jag har vart väldigt nedstämd i några dagar för att jag saknar Tova, jag kan knappt se en annan hund så blir jag ledsen. Men får trösta mig med att hon har det jätte bra nu. Ska och träffa henne efter julhelgen ska bli roligt men det kommer även bli väldigt uppslitande.







Mitt troll mitt barn min lycka!
Mitt ljus mitt knas min älskade dotter!

Tillbaka

Har haft ett litet uppehåll då jag knappt vart vid datorn i helgen:-)

Lea har blivit duktig att sitta på pottan senast nu på morgonen innan vi gick till dagis. Lämningen idag gick bättre hon gick till A nästan direkt vi tagit av ytterkläderna men lite gråt för att protestera. Men jag tar det som en framgång när hon inte tar tag i mig iaf:-)

Helgen har vart lugn jag har sett mkt sport på TV sen har det blivit några filmer b.la Bröderna Karlsson som var mer än okej enligt min smak iaf.

Snart är det jul och jag längtar, Lea är på dagis idag och imorgon sen får hon jullov i 3 veckor.


Undra om man skulle vila lite nu medan det är lugnt hemma:-)

Lunch

Skönt jag hann sova ett tag innan jag hämtade Lea från dagis:-) Fast jag är typ trött nu men vill inte sova mer då jag är vaken halva natten då. Lea var ute när jag kom:-) hon stod med ryggen mot mig och när jag började prata med B vände hon sig om också kom tårarna, glädjetårar.
Sen plogade vi oss hemåt var skapligt tungt att dra vagnen men det gick.

Vi åt lunch och tog en dusch sen somnade hon och sover än. Jag har sett Hem till gården.

Nån bild





Morgon bestyr

Lämningen idag gick som vanligt.

Härligt att det äntligen kommer mera snö också, synd bara att det blåser annars hade det vart kanon väder.

Snart är det helg och det är ju alltid skönt med helg. Vi har inget planerat och det känns toppen, är skönt att bara få ta det lugnt ibland och göra det man känner för.

På morgon gick jag upp och Lea låg kvar i sängen, hon har sovit mellan oss från 5 tiden tror jag:-) Och när jag stod och borstade tänderna kom hon in i badrummet och höll på att skrämma skiten ur mig haha:-) Hon borstade också tänderna, hon har en liten pall hon står på så hon når upp till handfatet, sen tog vi av pyjamasen och blöjan också satte hon sig på pottan, och gjorde nummer 2:-) Duktiga stora tjejen, och nu är det andra gången hon gör det. Blir inte så ofta att hon sitter på pottan men ibland så. Är ju ingen panik att potträna såå stor är hon ju inte ännu. Jag fotade iaf:-) Men tänker dock inte lägga ut nån bild haha. 
Skickade till Thomas bilden och fick tillbaka att hon var duktig men var jag tvungen att skicka bild? Han satt och åt frukost på jobbet hehe men det visste ju inte jag



Vilken match

Det började svajigt i 1a halvleken men vilken final grand finale:-) De visade vart skåpet skulle stå och hade jag möjlighet skulle jag höja Linnea Torstensson till himlen, jag är sjukt imponerad av den tjejen. Hon tog så mycket stryk men var som en duracell kanin hon bara matade på både bakåt och framåt!

Nu kolla lite film och sen sova...

Semi på fredag(?) tror jag att det var.. SPÄNNANDE





Uppvärmning

Handboll idag på 4an Sverige mot Ungern, hoppas på seger och semi:-)

Fiskgratängen till middag blev superb tyckte resten av familjen också. Jag tror Lea börjar bli lite trött, hon sov knappt 1 timme efter lunch och hon brukar ju sova 2 iaf. Blir nog en tidig kväll för fröken, men det spelar ju som ingen roll för hon ska ju upp rätt tidigt.
Nu sitter hon och myser brevid mig och tittar när hennes pappa spelar PS3.



Kallt

Kallt idag också jag frös runt ögonen när vi gick till dagis. Lea gick till B viftandes med armarna dom skulle sitta och rita vid bordet.

Lea har sovit hela natten utan att väcka mig en ända gång:-) Så jag ha sovit skönt måste jag säga.

Imorgon skulle det bli varmare och komma snö vi har på tok för lite snö, det har ju inte snöat på en evighet. Så imorgon kanske vi tar pulka till dagis:-) Skönt att ha det nära.

Middagen idag tänkte jag skulle bestå av en fiskgratäng men vi får se....

Satana

Handbollen gick åt satan men men så kan det bli, nya tag för svenska damerna.
Sitter nu och inväntar DH längtar synd att det är sista för denna säsong.

ätit god middag har vi också gjort, blev skit bra faktiskt.

Dagis imorgon får se hur det går med lämningen men jag tippar på gråt.

Min mamma har fått en Canada Goose jacka jag är lite avis, hon kommer inte att frysa mer denna vinter. Jag fick ju hennes jacka den är skitsnygg och skön men dock lite kall när det är neråt 20 grader kallt.


Och tack för att du godtog min ursäkt det betyder mkt:-)

Vilat

Då har vi vilat blev inte så länge idag. Sen så har vi ätit några pepparkakor:-) Kan behövas.

Nu inväntar vi bara så att vi kan börja med middagen, blir ytterfilé i ugn och egengjord klyftpotatis var tanken.
Till lunch åt vi restar av tacosen och Lea åt då iaf:-) Hon har ätit dåligt på senaste tiden men hon har ju inte vart riktigt piggelin heller.

Och nu längtar jag till julafton, det bästa med julen är faktiskt alla paket. Jag älskar att ge bort julklappar sen åt få är inte alls lika viktigt.

Nå nu ska jag underhålla Lea hon hittar bara på sattyg annars haha





Vi försov oss

Vaknade 7.30 då börjar Lea så vi fick stressa upp minsann. Vi skyller detta på pappan som glömde väcka oss, men det blir så ibland.
Lea fick välling medan jag drog på mig kläderna sen gjorde vi henne klar och traskade iväg 30 min sen blev vi. Hon blev super ledsen när jag lämnade idag:-/ Hoppas det går över snart men det känns som om hon kommer gråta ett bra tag till, nåja en dag ska jag nog kunna lämna utan gråt.

Idag är det myggfritt iaf, visste ju inte hur kallt det är när termometern inte visar något, men då vet man att det är över -20 iaf. Träffade E på vägen från dagis och fick veta att det var nästan -25 brrr

God natt

Ska alldeles strax krypa ner i sängen. Hoppas jag kan somna fort, annars är man så jä_la trött imorgon. Känns som att det kommer bli en alldeles för uppfriskande prommis till dagis imorgon.
Våran termometer hänger inte med, men den är ju inte i vassaste laget. T ska inhandla en ny imorgon. Men hos svärmor rakt över gården var det -27 så jag gissar att vi har samma.

Nåja tjipp tjipp

Då vare kväller

Blev tacos idag och det var väldigt gott, bjöd över svärmor, Dennis och Anna. Har just nattat lilla bruden det gick bra, hon somnade med fingret nästan i min näsa haha.
Sitter nu i soffan och lyssnar på Böda camping som Thomas ser på, han har lagt mega puffen i soffan, knasboll.

Sen ska jag se Svenska Hollywood fruar jag tycker det är roande:-)

Idag när jag hämtade Lea på dagis hade vi utvecklingssamtal, det gick bra. Lea sköter sig bra lite gråt från och till men tydligen helt normalt iaf. Sen tyckte fröken att Lea har så fin hårfärg:-) Att det slår lite i koppar, ja hon har ju lite melerat hår är lite svårt att säga precis vad det är för färg.
Jag verkligen gillar Leas dagis. Men snart tar hon jullov hon blir ledig nästan 3 veckor. Ska bli mysigt:-)

Fan också vad det grämer mig med kommentaren på bloggen. Alltid ska det vara nå man ska må dåligt över...


AH

Nu fattar jag grejen....... Ca 2 år sedan jag var hormon stinn och trött. Jag nämnde aldrig något namn eller något annat så det kan ju handla om vem som helst. Men jag skulle aldrig ha skrivit i bloggen som jag gjorde för 2 år sedan.
Jag ber uppriktigt sagt om ursäkt!
Du vet vem jag är jag vet vem du är....
Förlåt mig.
Vi har även talat om detta.

Hemma

Har haft en bra helg i Happis, julbordet på Cape East var grymt bra. Tänkte festa till det lite men blev inte mkt alls blev inte ens lite berusad men det är inte konstigt för jag drack ju typ inget haha. På söndagen vaknade vi käkade frukost och åkte tillbaka till Happis där Lea var, är galet vad man kan sakna ett barn på ett dygn fast det blev ju inte ett helt.

Lea är på dagis idag för nu verkar hostan ha försvunnit äntligen. Hon grät när jag gick och gick till Barbro viftandes att hon ville komma:-)

Längtar till jag ska hämta henne fast inte till jag ska gå ut.


Och om en annan sak säger jag bara herregud! 2 år sen och ingen inte ens jag vet kommer ihåg... Ähh soppa





Lea myser i våran jätte puff



...

Blev ingen julfest på dagis var för få anmälda, trist. Men ändå rätt bra då Lea hostar ännu, men det börjar ge med sig och hon har vart hemma från dagis och kommer vara det hela veckan så hon får återhämta sig ordentligt.

Min svärmor får renoverat sin lägga nu och hon bor ju mittemot oss så hon bor hos oss nu nån dag, är riktigt trevligt med sällskap:-)
Och Lea tycker såklart det är superkul. Men nu sover hon här brevid i soffan och snarkar lite lätt.

I helgen ska vi till Happis på julfest med Thomas jobb, blir Cape East:-) Blir att bada bastu och bad och massa annat nice.

Idag kommer min syster förbi också, blir kul var ett tag sen vi sågs:-)

Hemma

Lea är hemma från dagis idag då hon hostar, hoppas hon är bättre till imorgon då det är julfest på dagis.

Sitter och väntar på att dom ska ringa upp från vårdcentralen, måste höra om jag kan ge henne nå hostmedicin eller vad vi ska hitta på.

Var och fikade hos Vickan igår födelsedags fika, var gott. Ebba var helt galen hon skrattade hela tiden lilla solstrålen:-)

Sorg

Jag har sorg, det var jobbigt igår. Men hörde på kvällen att det gick bra och Tova gillar sin nya kille Albin.
Jag har försökt bedöva min smärta med shopping. Det fungerar ju för stunden iaf så att man får nå annat att tänka på.
Lea har vart med sin pappa på äventyr dom kommer snart hem och då ska jag gosa med min lilla unge:-) Hon gör mig alltid glad!

Gråt

Jag gråter mest hela tiden! Hur ska jag klara av detta?
När vi var ute grät jag för det var våran sista kvälls prommis, jag grät när jag torkade hennes öron, jag grät när jag torkade hennes ögon jag gråter för det är sista gången jag ser henne ligga här hemma.....
Hon ska ju inte till himlen bara till ett bättre hem... Jag gråter för att inte du känner som jag...
Jag kommer aldrig sluta gråta över min vackra lilla hund.... Matte älskar dig Tova och din nya matte kommer också att älska dig som sitt barn!









Tom

Lämningen gick ok lite gråt men det hade gått över innan jag hann ut genom dörren.

Har som inget att skriva, känner mig tom... Imorgon flyttar Tova från mig, och det är inget jag vill. Jag är sjukt ledsen och ägnade kvällen igår att gråta en massa. Har försökt att hitta hennes saker.... 
Jag är ledsen och arg att det blivit såhär! Jag vet att hon kommer få det skit bra. Men det är inte mycket till tröst nu.
Min fina lilla prinsess hund som jag älskar galet!

Natti

Nu ska jag gå och lägga mig, bara några måste bara först...

har beställt fotokalender i julklapp nu till mormor och morfar och farmor och farfar. Är nöjd med bilderna och utformningen på kalendern, men däremot inte att inte röda dagar är utmärkta eller namnsdagar. Men jag blev sjukt less på att hålla på med skiten då det tog lång tid och innan jag hittade vettigt pris.

Imorgon blir det fullt upp efter dagis, ska på arbets, vaccinera hunden och bada henne och lite sånt...






Onsdag

Var över till Sofie igår kväll och fikade lite för hon har fyllt år, var trevligt.
Hade jätte svårt att somna igår och det gör ju att jag är skapligt trött nu, så det blir nog att vila med Lea när hon är hemma sen.

Gick jätte bra att lämna idag:-D Hon backade i min famn lite snabbt grinade till 2 sek och sen sprang hon iväg till Barbro och lämnade mig. Känns skönt att det går bättre och bättre. Och idag får dom nog vara ute när det inte är så kallt.

Är ju riktigt skönt idag, skönt att inte näsborrarna fryser igen haha.

Igår fick jag en bild på min bästa Johanna och hennes bebismage, tårarna rann och jag kände också hur jä_la mycket jag saknar henne:-/ Tycker hon kan flytta upp till Boden istället för att bo i E-tuna. Vi är som gjorda för varandra. Men jag ska fasiken åka ner sen när deras lilla bääs kommit.




RSS 2.0