sakta

satan vad tiden går sakta.... Jag vill ju åka nu. men jag har 5 h och 45 min kvar på jobbet ännu. Ska snart gå och kolla lite tv och försöka sova lite grann så man är pigg och alert när man ska köra.

Ska bli så jävla kul att åka uppåt ett tag=)
Har då packat och gjort allt klart så det är bara att gå hem och byta om och sen dra så fort som möjligt. Har jag tur kan jag kanske smita hem lite tidigare...

Syns snart alla bodensare

Puss

Here we come Boden

Jobba idag från 16.39-20.14 vääldigt kort pass. Sen ska vi tanka bilen och packa inför avresan i morgon. Shit alltså vad tiden går fort. vet fortfarande inte om jag fått ledigt måndagen dom är så sega på att komma ut med veckolistan.

Thomas jobb är dumt han fick inte ledigt 1 dag den 27 juli sen 1 timme efteråt undrade hans arbetsledare om han kunde jobba över i morgon. Han sa nej det hade jag också gjort.

Nåja nu lite nytta typ ett Betapet spel=)

Tonight tonight

Jävlar vád trött jag börjar bli nu. Ska sitta här uppe 37 minuter till. Men jag går nog hem 15 min före jag slutar iaf. Verkar inte hända så mycket ikväll.

Jag och Jenny har bokat in en kryssning till i slutet av Juli men då ska vi inte vara lika många som åker. Thomas ska då med och förhoppningsvis Ante också. Sen ska vi höra med the party couple Johanna och Thomas också. Hade vart grymt skoj. Men denna gång har vi bokat lite "lyxigare" hytter. 2 pers hytter så det är mera plats i dom och fönster=) wiie.

Imorgon ska Thomas på en anställningsintervju så jag hoppas att det kommer att gå bra. För han är ju väldigt sugen på att byta jobb, vilket jag kan förstå.

Kan inte skriva det nog mycket snart blir det Boden=) Fy fan så skoj och det kommer att vara full rulle hela tiden, så många att träffa och så mycket att göra.
Det är mycket att se fram emot nu och då blir livet lite roligare.
Det är ju ett tag kvar till min semester, nåja skönt att ha den sent iaf då har jag ju mitt roliga kvar när alla börjar komma tillbaka. Blir nog kanske att Jenny hakar på uppåt efetrsom vi har semester samtidigt.

Tonight tonight med Smashing pumpkins är för övrigt en helmysig låt.

Nu är det mörkt ute.....

.

None

Snart ska vi 2 sätta oss i denna nedanför





Åka mot Boden i några dagar



Och Tova ska ju så klart med=) fast hon stannar där uppe när matte och husse ska jobba.
Kommer hem till mattes semester sen=)

hemma borta vad e hemma?

hujja har just kollat över räkningarna för denna månad. Inte kul alls. Men det var inte lika mycket som jag räknat med iaf=) alltid något positivt iaf.
Snart drar vi uppåt Boden ska bli så jävla trevligt.
Under helgen ska jag och Thomas fira 1 år=) Fast vi har inte vart tillsammans 1 år på riktigt men det blir 1 år sedan vi träffades första gången. Fast vi fattade ju tycke för varandra ganska snabbt och umgicks ju hur mycket som helst under sommaren innan vi bestämde att nu kör vi på riktigt alltså. Så nu är vi ju här nere som sambos visst det gick ganska fort att flytta ihop och att flytta från Boden. Men jag har aldrig ångrat mig 1 sekund.
Vi har det riktigt bra här nere. Fast hemma är ju alltid hemma också=) Vi kollar just nu efter annat boende så det  ryker om det.

Nåja snart blir det duschen innan man ska mot jobbet. Börjar 15.30 tror jag allt det var.



Puss

Glad midsommar

Det regnar lite och solen är framme lite så det är blandat väder. Just nu grillar vi lite på balkongen trevligt värre.
Jag ska då vara nyketr idag, men vi ska iväg på fest sen. Men jag kör då. Ska ju jobba imorgon.

Nä nu börjar maten vara klar ska göra lite nytta.

Död

Jag känner mig som en död sill! Lagomt till midsommar. Fy fan vad folk har åkt tåg idag. Jobbigt men väldigt bra, för vore det inte för att folk åker tåg skulle jag inte ha nå jobb. För övrigt har jag världens bästa jobb.
Morgondagen blir lugn. Sparar allt till Boden älskade Boden....

Pics

 Jag och min vän Jenny







Paltskalle

Jag är typ ledig idag, jobbade till 00:14 så jag har jobbat 14 minuter på detta dygn. Börjar tidigt imorgon jobbigt värre.

Har vart upp på jobbet och druckit lite kaffe med mina kollegor=) Eller jag och Jenny satt och pratade om vad man kunde hitta på under semestern.

Nu ska jag steka lite palt hade jag tänkt. T kommer snart hem från jobbet och då ska vi se film.
Har däremot ingen aning om vad vi har för filmer på datorn. Det visar sig.

Det har regnat nån droppe men nu kommer solen.

Boden nästa vecka satan vad vi längtar. Ska bli skönt att få andas lite Norrlands luft=) Och att känna lite lugn.

Fast det blir nog fullt ös där uppe så många att träffa och så mycket att göra.
Jag vet någon som kommer köra cross en hel del hehe


lilla spermie







Snart midsommar

Tiden bara rusar iväg alltså. Snart är det midsommar men inga skattepengar har dykt upp för våran del iaf.

Nästa vecka blir det att åka upp till lilla älskade Boden ska bli så kul att träffa alla=)
Synd att Helen jobbar alla dagar när vi är där utom 1, måste ju få sen hennes lilla bebis hund som nu är förmodligen väldigt stor....

Snart blir det Hem till gården och sen duscha och dona lite. Jag börjar inte förrän 16.30 idag. Skönt värre

Kryssningen

Var helt galet kul. Det var ingen som spottade i glaset kan man säga.
Vissa somnade lite tidigare vissa lite mitt i mellan och vissa inte alls typ. Handlade en del i taxfreen men det blev inte att ta hem så mycket för det rymdes inte i väskan. Men en limpa cigg och stock snus lite alkohol av blandade former och lite karra.

Sen i taxfreen om man handlade för 600 kr så fick men en kryssning till=) haha så nu kan vi åka på 2 kryssningar till inom 3 månader.

Nä nu ska jag göra annat

Då var man här igen

Uppsala för 3dje dagen i rad. Det finns ju roligare sträckor att åka.
Idag när jag kommer hem ska jag ta med Tova ut i skogen hade jag tänkt. Sen ska vi åka och handla. Behöver köpa mig en ny behå utan axelband. sen ska hunden trimmas så hon blir lite fin innan hon ska och bo hos Jennys mamma under helgen.
Nu är det inte länge kvar till kryssningen börjar bli lite pirrig alltså=)

Jobbar imorgon börjar 5.30 och slutar 14.14 så då blir det att vila en stund innan vi åker och lämnar Tova. Usch kommer sakna min sessa när vi är borta.

Förhoppningsvis blir det Boden alive för oss. Jag har fortfanrande inte hört om jag får ledigt eller ej. Hoppas hoppas


Galen

Igår var det någon som hade fest, det spelades musik så det dånade. Och vi försökte sova. Gick ju inge vidare.
Det slutade med att vi ringde störningsjouren, tog väl ca 1 timme innan dom dök upp. Men då blev det tyst iaf och vi kunde somna.
Sitter nu och kollar efter annat boende. Jag har en xtrem lust att flytta härifrån. Det är så jävla livat och äckligt så man tror knappt det är sant.
Det är ju bara synd att Thomas inte har körkort man blir ju så låst. För han vill bara flytta närmare sitt jobb isf och ditåt finns det bara lägenheter typ. Jag skulle som vilja åt andra hållet. Sen tror han att han är någon kung som bara kan åka kommunalt i värsta fall. Jag tycker att när han inte har körkort så får han minsann göra det. Om man ska ta sig.

Nå heipa

Uppsala

Åker dit och väner idag sen slutar jag. Lite träligt att man inte får någon rast men å andra sidan är det en kort dag. Börjar 14.23-19.21 så det är ju rätt simpelt.
Har samma tur i morgon också.

Nu närmar det sig till kryssningen. Oros momentet är att när jag väntat länge på något och är väldigt laddad brukar det gå åt helsike. Då menar jag att jag bruklar bli för full för att jag bara häller i mig. Men nu ska jag jävlar i mig ta det lugnt fast inte vara tråkig. Måste ju tänka på att man är på en båt också, if man skulle bli sjösjuk.

Annars är det lugnt på fronten bara att det blåser som satan här. Så jag hoppas att alla kontaktledningar håller sig där dom ska.
Har inge lust med nå strul det hade jag nog av förra veckan.

6.02

Är klockan nu. Jag är ledig idag, har vart och skjutsat T till jobbet. Sugit värre när man är ledig. Funderar på att dra in en film i DVDn nu som jag kan somna till. Känner ingen större lust till att vara vaken nu.
Igår gick det fint som snus på jobbet. Hoppas det går bra nu resten av veckan också.

På lördag drar vi på kryssningen fy vad vi längtar ska bli så grymt roligt=)

Sen längtar jag efter mina skattepengar. Har verkligen för mig att jag anmälde mitt konto för 1 eller 2 år sedan. Hoppas jag kommer ihåg rätt annars är det bara att vänta till Gud vet när.....

Äh film morgon nu med mig själv=) Lr jag har ju Tova också, hon är rätt sällskaplig av sig=)

Myspys

igår var det en väldigt varm dag. och givetvis så jobbade ju jag, så när man väl var hemma var man helt slut. Men vi tog oss iväg och handlade och gjorde lite goda mackor och drog ut på picknick=) Det är inte varje dag man gör nå sånt. sen såg vi film och hade det myspys med godis chips och lite sånt. Men givetvis hann jag somna innan filmen slutade. Så kan det gå.

Nä nu ska jag göra lite nytta hej så länge

Sveriges dag

Idag är det våran nationaldag och den är röd numera. Det betyder att jag får fett med pengar för att jobba denna dag och det klagar jag inte ett dugg på.=)

Var fyllechaffis igår åt Johanna och hennes Thomas, det var trevligt. Vi satt ute med dom i parken ett tag under kvällen men det blev gode kallt.

Idag är min Thomas och ska hjälpa dom att måla deras hus. Jag hade också velat det men men jag jobbar ist.

Imorgon efter jobbet ska vi nog iväg på ett 30 års kalas hos en lokförare. Jag ska nog vara nykter. Då kan jag köra så man tar sig. Fast den finns ju taxi iofs.

Nåja puss och hej

Voi voi

Vilka kraftiga förseningar idag. tur att man tog sig till Etuna så snart ska jag knata hem. Vi var nästan 2 timmar sena hit så jag missade tåget jag skulle ha jobbat på. Men lika glad e jag för de.

och vilken jävla värme det är idag helt sanslöst. synd för dom som dragit utomlands, fast det bjuder ju på så mkt mera förstås.

Fyllechaffis ikväll (kanske), åt min fina älskade vän Johanna.

Puss och kram så länge

solsken

Varmt varmt varmt tur att man har slutat för idag. Fick glida hem lite tidigare så nu har jag haft skönhetsvård med hunden. Hon har blitt badad och fått manikyr=)
t slutar kl 15 idag så jag har en lugn stund för mig själv hemma nu utan musik.....
Tänkte passa på att spela lite betapet.

Och nu är det mindre än 2 veckor kvar till kryssningen, ska bli great.

Hoppas nu också att jag får ledigt till Boden Alive, isf blir hunden kvar hos mamma några veckor medan vi jobbar på här nere. Mest för Tovas skull jag kommer sakna henne om hon blir kvar ett tag där uppe. men hon behöver få göra lite roligt hon också, jaga lite bollar med Cinja=)

Hihi

Haha trodde jag började 9.30 idag men det var 10.30. Men då är jag ju uppe i tid iaf och det är ju bra. Har hunnit sy upp mina arbetsbyxor så nu ska jag hoppa i duschen och sen ut med hunden, innan jag knatar till jobbet.
Åhh ikväll är det sista avsnittet av Desperate housewifes, gud vad jag kommer längta till nästa säsong. För jag hoppas verkligen att det blir en sån. Nä nu blir det lite nytta.

Helgen som var

Började i fredags jag slutade 19.30 och vi hade bestämt att vi skulle gå ut en sväng. En del från jobbet hängde på en uteservering så jag, Jenny och Thomas gick dit efter att vi tog några stänkare hemma hos oss. Sagt och gjort vi tog taxi ner till Perrongen jag hade nya skor så jag ville inte gå i dom. Sen hade jag hunnit bli lite berusad också. Vi kom till perrongen satt och drack massa gott och hipps vipps hade alla gått hem typ. Så det gjorde vi också. Jag var då vääldigt berusad. Vi kom hem och jag däckade inne på toa (pinsamt värre) gissa vad jag gjorde där.....
Thomas börjar gapa och skrika det visade sig att kineserna som bor här hade dragit ihop ett gängslagsmål inne på gården, T tar skurmoppen? av allt och springer ner i kalsonger och ber dom hålla käften. Men det hjälpte ju inte precis så han ringde polisen. Det kom väl en 13 poliser som plockade in alla dessa ungdomar.

Lördagen:
Emmelie är bakis som fan! Jag kräks och mår apa alltså. Lyckas få behålla 1 alvedon och dunar in ett tag. Skönt att man blev av med huvudvärken. Börjar göra oss klar för att åka ut till Johanna och Thomas på grill party. Jag var inte ett dugg på g så det blev en lugn kväll för min del. tråkigt nog. Känner mig elak mot Johanna. Men det var inte meningen att fredagen skulle bli som den blev. Men men shit happens.

Söndag:
Jag och Jenny och Thomas drog till Jennys mamma i Askersund för att hon ska få träffa Tova, hon ska vara hundvakt när vi åker på kryssningen. det gick hur bra som helst där. Sen på hemvägen for vi förbi ett ställe så Tova fick bada lite för igår var det verkligen varmt här nere. Vi får syn på en äckelfästing som sitter fast på lilla Tova, så Jenny ringde sitt ex så vi åkte förbi honom så han fick plocka bort den. Idag ska jag hämta Thomas och då ska vi på apoteket och köpa fästing grejer. Fy satan vad dom är äckliga alltså.

Och idag då? Jag är ledig skönt värre. Vaknade vid 10. Det är jäkla svårt att somna nu när det är så äckligt varmt.

Jobbar i morgon har jour. Dom kommer säkert ringa och ge mig en tur men jobbtelen är av och ringer dom på privata tänker jag då fan inte svara.
Och äntligen har jag hittat var man slår på vibratorn=) alltså på telefonen så den vibbar när det ringer=)




RSS 2.0