Helgens bravader

Ja söndag kväll och helgen är snart över:-(
Igår var jag på julbord med jobbet, det var på Pilkrog här i staden och det var okej. Sällskapet var jätte trevlig och maten var onte mer än okej. Allt smakade typ likadant. Sen åkte vi hem till Johanna och Thomas dom bakade lussebullar mumma, och sen badade grabbarna bastu och vi flickor satt och ljög. Lea var ju såklart med och hon skötte sig bra, blev lite grining där när hon var trött men hon lyckades sova i deras soffa en stund iaf.

Idag har vi vart på lite shopping. Blev lite nya bodysar och en julklänning till våran prinsessa här hemma. Sen ett nytt bilbatteri, torkarblad och motorolja kanske inte lika roligt men nödvändigt.

Sen skällde jag ut en man i 25-30 åras åldern utanför biltema, han stod och rökte precis vid dörrarna. Så jag sa att han inte får röka där och att det stör. Han sa lugnt att han inte brydde sig. Jag kontrade med att det var dåligt och att man ska få välja själv om man vill röka eller inte. Precis sa han och tog ett bloss. Men du behöver inte tvinga oss andra att röka, och det är inte så kul när man kommer med en liten och hon får all skit på sig! Han tittade på Lea som snällt satt i sin bilstol och sa -Det har du rätt i och gick en bit därifrån.
Jag vann jippi, men är satans skitless på att folk ska röka just vid dörrarna, jag skiter i om folk röker en bit bort men jag tycker det är så jävla dåligt annars!
Grejen är den att jag aldrig brukar säga åt någon, jag är ganska konflikt rädd, men när det gäller mitt barn är jag nog kapabel till vad som helst. Jag skyddar henne med allt jag har och kan om det skulle behövas.
Kärleken till ett barn går inte att beskriva och Lea är mitt allt. Jag älskar henne så otroligt mycket.


Snipp snapp snut så var fredan slut

Ja denna fredag lider mot sitt slut. Lea har varit en liten ängel idag, eller hon har busat jätte mycket men det är ju bara roligt att allt inte kretsar runt mat och blöjbyten:-) Vi har tagit ett bad och det var lika roligt som vanligt hon plaskade och rev ner det hon kom åt och lekte med elefanten hon har i badet.

Imorgon blir det julbord med jobbet så T ska ju vara själv med Lea för första gången och det kommer nog gå jätte bra. Nu när hon mestadels får flaska också. Sen är det lätt att lägga henne när hon blir trött. Så skönt att hon kan sova i sin säng nu. Och tur är ju det för hon rör sig ganska mycket nu ligger inte stilla precis.
Hon är verkligen mitt sockerhjärta<3


Fredag

Och idag är det fredag:-) Jag och Lea har haft en riktigt mys f.m vi vaknade inte förrän 10.30 så idag känner jag mig utvilad. Sen har vi busat lite och Lea har sovit en power-nap för att sen leka i babygymmet medan jag åt lunch och bakade en kladdkaka. Sen fick hon lite mera käk och nu ligger hon och sover i vagnen. Hoppas att hon sover en stund. Hon har fortfarande pyjamas på sig och jag har just klätt mig för Thomas kommer ju snart hem.
Sen ska jag och Lea ta ett bad mysigt:-)

Och denna skit dator alltså nu går det inte att lägga in några bilder alls på datorn för det evrkar som om alla USB portar har pajjat även dom på skärmen så det är nå knas. Typiskt också för jag tog så fina kort på pluttan igår som vi skulle använda till att göra almanackor till släkten:-(


Försäljning

Nu har vi lyckats att få iväg bäddsoffa och datorn vi inte använde:-) Idah kommer det en och kollar på sängen. Sen har det ju kommit en massa mail också men jag tar dom som ringer i första hand. Nu har jag just ätit frukost och Lea ligger och vilar.
Vi var och köpte en gå stol åt henne igår men hon når inte ner till backen ännu. Men nu har vi en iaf, det var REA på babyproffsen så vi köpte en Carena Baby walker, inte så där super söt som gå stolar ka vara men det har klarat konsumentverkets alla test och det tyckte jag var viktigt.

Idag ska mamma med Tova till veterinären, hoppas det går bra och att det inte är nå allvarligt. Hon har luktat groteskt illa ur munnen och det hjälpte ej att skrapa tandsten så det kan vara nån inflammation eller nå annat det visar sig.

Nu ska jag göra lite nytta som att gå på toa t.ex haha sen ska jag ligga i soffan ocj se lite Hem till gården.

Idag då

Provade blogga igår men det var inte min blogg dag lyckades göra så att 2 inlägg försvann så jag gav upp!

Ja då är vi här nere igen då, kom ju iförrgår kväll. Flygresan gick kanon bra, Lea somnade i min famn och vaknade inte förrän vi gick av planet.

Igår la vi ut en massa annonser på sånt vi inte behöver och som tar plats. Idag kommer det en och kollar på sängen och bäddsoffan.

Lea ligger nu och sover, hon var jätte trött höll på att somna flera gånger när hon fick sin mat nu. Jag har börjat ge henne ersätning nu ist för bröst. Och hon är en mycket gladare och piggare tjej nu. Jag ammar lite grann också men mest bara för mysets skull. Nu när hon är vaken ill hon busa och leka ist för att bara äta hela tiden så det känns jätte bra och jag känner mig inte ett dugg dålig som slutat amma. Det viktigaste är att hon mår bra.

Inatt har hon sovit hela natten somnade ca 23 och har sovit till strax efter 9:-) Super skönt, synd bara att jag inte kunde sova men jag hade så ont i magen men men så kan det vara. Jag somnade strax efter 3 iaf så jag har fått 6 timmar sammanhängande och jag överlever. Nu ska jag hoppa i duschen medan hon sover. Jag luktar spya och inte allför gott och smutsigt hår.


 Vickan och Simon:-) Vicka övar snart hennes tur

 Lea på Arlanda innan vi skulle åka upp

 Mammas lilla bonnläpp

 Försöker äta själv

Flygning

Idag åker vi neråt igen. Tror att mamma har packat klart min väska:-) Hon jobbar nu och sen ska vi till mormor och morfar en snabbis. Lea ligger ute och sover, lill gumman var super trött imorse så hon somnade i mitt knä när hon fick mat, händer aldrig.
Sen när vi kommer ner igen ska vi rensa lite hemma och sälja sånt som vi har som inte är nödvändigt. Blir skönt att få rensa ut lite grann.

Flyget går 19.25 och vi anländer Arlanda kl 20.45 och jag hoppas lilla Pesen är snäll på flyget. Tova stannar kvar här uppe blir skönt för henne. Hon är så lugn och harmonisk när hon är här så det så.


Söndag

Idag har jag och lillebror vart ute på Storheden, jag skulle kolla efter en skjorta och Rick skulle ha ett spel. Han hittade sitt spel men jag hittade ingen skjorta som dög. Nu kommer snart Vickan och Simon hit och hälsar å en liten stund. Lea ligger ute och sover, hon har visst sovit ca 2 timmar. För vi åkte utan henne idag hon fick stanna med sin mormor.

Imorgon flyger vi ner igen, ska bli mysigt att få vara med Thomas igen har saknat honom denna vecka. Men i övrigt känns det tråkigt att åka från Boden, har vart så himla skönt att få hjälp med Lea och få göra lite saker utan henne. Men så kan vi inte ha det där nere för där har vi ingen hjälp:-(

Today och dagen before

Hej hopp här kommer litet nytt från Boden:-)
Igår var jag och mamma och Lea såklart på stan här och kollade in den nya gallerian, den var fin åså men tråkiga butiker var som inget nytt förutom Kappahl och det är väl inte så mycket att jubla över. Men mysigt hade vi iaf. Sen var vi på bolaget också, jag köpte 4 alkoläsk och 2 cider för senare på kvällen skulle jag träffa Madde och Pernilla, så jag åkte till Pernilla med Lea:-) Mamma kom dock och hämtade Lea vid 21 för då var hon trött och grining men jag var kvar och jag drack för första gången på över 1 år, blev dock bara en alkoläsk och 1 cider sen tyckte jag att det fick räcka. Fick lite ångest över att dricka men som sagt så blev det inte så mycket. Provade också att ta ett bloss och satan så stark och vad jag hosatde haha var som första gången. Men nu vet jag att jag mest troligt inte kommer att röka nå mera iaf. Åkte hem vid 1 tiden och då var jag trött. Men vi hade mycket trevligt och det var ganska skönt att få vara ifrån Lea lite iaf, jag fick vara jag och inte bara mamma:-) Men så fort jag kom hem var jag tvungen att gå in och kolla på henne, hon sov som en gris hihi.

Idag har jag och mamma och Lea igen såklart vart på Storheden en sväng, köpte strumpbyxor åt lillan och en mössa, köpte en igår också men kul att kunna variera. Den jag köpte idag var dock lite stor så den passar nog bättre om nån månad. Det gick i leopardfärg och var fluffig med öron och rosa rosett hihi:-) Jag brukar ju gilla "fula" mössor så om jag har det så kan ju Lea också, Thomas blev inte så imponerad haha.

Nu ligger hon nerbäddad i vagnen och ligger ute på altanen och sover.
Och Sara har vart här och skrapat tandsten på Tova, mycket bra neb dock luktar hon anus ur munnen, Sara trodde att det kunde vara nå svamp så hon skulle fixa hem lite saker från jobbet och prova och se om det blir bättre.
Nu ska jag Facebooka lite och sen spela lite Betapet om inte bebis hinner vakna.

Bye

Dagen som vart

Har inte haft tid att sitta här något idag har vart fullt upp. När vi vaknade klädde jag LEa och gjorde henne klar för dagen. Sen ut med henne på altanen i vagnen och hon sov och jag med för jag var sjukt trött idag. Sen när hon vaknade packade vi ihop och åkte upp till farmor och farfar. Farfar fyllde år idag och han hade ingen aning om att vi kommit upp, för det skulle bli en surprise till hans födelsedag. Sen har vi vart där och ätit middag och fika åså.
Sen när vi kom hem var mamma med Lea och jag och min lillbror spelade Super Mario Party som vi gjorde förut så ofta:-)
Och Lea har vart social under kvällen så vi har busat lite med henne:-)
Imorgon ska vi kanske gå ut på staden här och kolla läget, grejjen är bara den att jag har inte med våran vagn och vagnen som finns här är så sjukt ful att jag inte vill att någon ska se oss med den hehe. Nåja det löser sig säkert.

Måste hinna förbi Madde och hälsa på henne också någon dag innan jag åker neråt igen.
Jag vill bo i Boden jag  trivs bäst här det är verkligen hemma!


  
Jag i min nya frilla och Lea med sin gammelfarfar:-)

Sleeping princess

Herregud vad min lilla gris sover! Jag tror hon är lite trött idag. Det är den friska luften som gör det. Gissar att hon kommer vara galet hungrig när hon vaknar. Amma först lite och sen blir det ersättning inför natten:-) Också blir det blöjbyte med musik, lite dans till Gasolin hon är så söt när hon "dansar". Hon gillar verkligen att få vara nakenfis på skötbordet och stå upp och dra en shake med lill rumpen hihih

Besöket

Har vart hos Vickan och Simon, och jäklar så mysig lägenhet dom har. En 4a med jätte bra planlösning och jätte fräscha tapeter, och sen betalar dom inte allt för mycket heller. Dom har gjort ett fynd som fått tag i den läggan.
Det bjöds på spenat soppa har aldrig ätit det förut men det var otroligt gott, sen saffransbullar och kaffe mumma.
Lea var snäll när vi var där, lite grinig måste hon ju alltid vara för att visa att hon är Härskarinnan och att hon styr och ställer över sin mamma:-) Haha mitt lilla gosebarn. Hon höll även på att äta upp Simons händer sen tror jag även att hon var lite intresserad av Vickans jätte meloner haha:-) Hon är i v 22 men man skulle kunna tro att hon är i v 30, men jätte fin är hon allt. När jag såg hennes mage saknade jag min gravidmage lite grann. Det var alltid så mysigt att stryka magen och känns hur det rörde sig där inne:-) Får väl se när det blir en nr 2 hihi kanske inte riktigt ännu men det lär ju inte dröja alltför många år. Om 2 år kanske det blir lagomt. Ähh vi får se men man kan ju alltid spåna lite i det:-)

Just nu önskar jag att Thomas hade kunnat vara här med oss och att vi kunde stanna här för alltid. Boden känns hemma och kommer alltid vara hemma! Jag vet att vi kommer att flytta upp det är bara frågon om när? Saknar Norrbotten nå kopiöst, och det är alldeles för långt bort för att man ska kunna hälsa på när man vill. Det krävs alltid så mycket planering.

Lea ligger ute och sover nu hon sov bara 2 timmar tidigare och jag vet ju att min lilla dotter behöver ganske många timmar för att hon ska vara snäll hihi arg ungen.


Klippt

Igår var vi och badade det gick jätte bra, lill snuppan tyckte det var så mysigt så:-)
Idag ska vi åka till Vickan och hälsa på, hon har bakat bullar samt att vi äter nog lunch där också. Lea ligger ute och sover nu men när hon vaknar ska vi åka hade jag tänkt. Fast hon måste ju ha lite käk först annars tror jag att hon blir lite arg.
Lea har gått från att sova hela nätter till att vakna ca 2 gånger nu plus att vi går upp vid 8. Förut gick vi upp vid 10. Skillnaden är att nu somnar hon själv på kvällen i sängen utan att man behöver gunga henne en massa. Så jag får ju en stor del av kvällen i lugn och ro. Så jag tror att det är ändå lite bättre. Under natten vill hon nog mest ligga nära och snutta lite för hon somnar ju om så fort igen.

Och igår klippte jag av mig håret, det var ganska långt tjockt och fint, har nog aldrig haft så bra hår. Men det finns ju alltid ett men! Jag har börjat tappa nå vansinnigt med hår och det är ju inget ovanligt efter att man fått barn och ammar åså. OCh jag vill inte ha ett långt tunt fjösigt hår, det tycker jag är riktigt fult så jag klippte av det innan det blir så. Men det är ändå så pass att jag får ihop det i en liten toffs:-)

Tänkte på det idag att så många man känner har fått barn och även en del som väntar nu:-) Det är så roligt. Bara på jobbet är vi 4 st som fått smått inom 7 månader..

Flyget

Flyget gick jättebra igår, Lea somnade när planet drog igång så det var bra, var orolig att hon skulle skrika hela resan.
På Arlande blev det lite kaotiskt, när jag skulle gå till gaten kl 20.45 man skulle vara där senast 20.50 jo vad händer Lea tyckte det var dags att göra nr 2, snabbt in på toan och byta på henne och packa ner hunden och stressa till planet. MEn vi hann med iaf:-) Så nu är familjens flickor uppe i Boden. Idag har jag vart och ätit lunch med min lillebror, mamma stannade hemma och tog hand om Lea. Det var helt underbart att kunna sitta och äta i lugn och ro, var inte igår precis. Idag blir det kanske badet. Men nu ska jag vila har inte fått sova så mycket inatt.

På återseende

Vilat

Hade lite svårt att somna igår, Lea hann vakna för sitt natt mål medan jag var vaken. Tur att hon somnade om fort denna natt iaf.
Jag somnade vid 3 tror jag och sen var det upp och hoppa kl 7.30. Då tog jag en snabb dusch och tvättade håret och sen tog jag och Lea oss ett bad. En riktigt mysig morgon. Sen blev det sängen en stund och hon somnade när jag ammade henne och sov kanske 20 minuter jag hade tänkt att jag också skulle ha vilat då men det hann jag inte.
Men nu har jag fått sova 2 timmar iaf. Härskarinnan ligger ute och sover på balkongen men vaknade för en stund sedan så babyvakten gick igång, stackarn hade ju tappat sin tutte:-) Sen när hon fick den igen så somnade hon om lika fort som hon vaknade.

Jag har packat lite mera nu inför min Boden vecka. Började igår så idag kommer jag knappt ihåg vad jag packat. Nåja ska nu återgå till packningen.
Tjing hej

Nu fan

Nä nu måste jag fan gå och lägga mig. Börjar en film nu som jag tänkte somna till.
Nu blir det GODNATT!
Måste titta lite på min prinsessa som ligger och sover också:-)

Ensamtid

Jag sitter uppe själv nu:-) Den här stunden som jag numera får ensam på kvällen för att alla andra sover är guld värt. Då kan jag göra vad jag vill utan att bli störd. Har sett Paradise Hotel ikväll och vissa verkar ju vara lite crazy minst sagt. Imorgon ska jag Lea och Tova flyga till Luleå för att sen åka hem till Boden för 1 vecka. Hann ju knappt umgås med mamma sist vi var upp så vi gör ett nytt försök. Grejjen är den att ingen vet att vi ska åka upp. Farfar fyller år så då blir han nog överaskad att jag och Lea följer med och uppvaktar om det blir av:-)
Vi har då inget planerat alls och det känns bra. Jo jag ska träffa Madde och Vickan, mina barndoms vänner som jag saknar jätte mycket.




Dagens middag Lea på bordet och tittar när mamma och pappa (ovan)
äter middag.
Det blev älgkött med pommes pepparsås och lite grönsaker och feta ost

Natten

Det har varit en ganska dålig natt i natt. Lea vaknade vi 3 och ville ammas sen ville hon däremot inte somna om. Det tog över 1 timme. Och när hon nu sover i sin egna säng så fick jag hoppa upp och ner x antal gånger. Och varje gång jag tände lampan och tittade ner möttes jag av ett smile:-) Då kan man ju inte vara irriterad. Jag hade just somnat när hon vaknade också, jag hade äran att ha svin ont i magen så det gick inte att sova.
Vi har så mycket i våra tankar, för vi ska snart ta några stora beslut. Det är fråga om timing och planering.
Vi längtar hem! Vi längtar hem jätte mycket.

Jag har gjort en massa matlådor till min älskade sambo idag. Det kändes skönt och snällt hehe.
Blev skav och mos, korvstroganoff och mos och baconpastasås.

Natti natt

Snart godnatt
Vi har sett Johan Falk och GSI för andra gången:-) Första gången var den jätte bra och nu var den ännu bättre. Lea sover i sin säng ännu en natt:-) Hon är så duktig lilla pigan. Hoppas hon är helt frisk snart också så man slipper oroa sig.
Thomas står baki mig och kliar på ryggen skit skönt måste jag säga.

Nä snart godnatt började nå filmer på tv som man kan somna till.

Tvätt

Usch jag måste gå och hänga mera tvätt. Har tvättat upp det mesta idag bara en omgång sängkläder kvar. Lika bra att köra det också så blir tvättkorgen tom. Det värsta är att den fylls på lika fort som den blivit tom.
Lea ligger och sover i vagnen inne i vardagsrummet och Thomas ligger och sover i sängen och Tova springer runt och tassar. Och jag sitter som fastklistrad vid datorn så fort jag får chansen:-)

Gratis mat!

Jag tjänar pengar via free-food.se och tycker att Du också ska ha samma möjlighet!

Klicka på nedanstående länk NU:

http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=88475


Om länken inte fungerar, kopiera eller skriv in den i Din webbläsare. 

 

Lördag

Igår och inatt då så fick Lea sova i sin egen säng, det gick hur bra som helst. Hon hade en snutte filt har hon en sån kan hon sova var som helst har det visat sig:-) Hon sov ju t.om i min famn igår och det var grymt länge sen hon gjorde det.
Idag ska vi ha Ramses nån timme för hans matte och husse ska på maskerad.

Lea ligger nu ute och sover kanske inte det bästa när hon är lite krasslig men hon behöver ju sova då också och när hon sover inne blir det så korta stunder. Nu har hon sovit 2,5 timme och det behöver hon. men hon behöver inte frysa iaf men man får ju inte göra det för varmt heller så hon kokar upp.

Nä en liten Betapet innan hon vaknar har en känsla av att det blir snart.

Karra

Godis inhandlat och en Cola här ska det smaskas ikväll.
Lea vilar nu och jag hoppas det går bra att lägga henne om ca 1 timme.

Ha en trevlig fredag




Och en bild på min sessa från idag:-)


Fredagsmys

Jag blev sjukt sugen på lösviktsgodis så nu ska vi åka och köpa det och någon god dricka. Är det fredagsmys så är det:-)
Har just kokat upp vatten till lilla torrhalsen Lea, så nu ska hon snart få surpla lite vatten. Kan hon behöva

Hangover

Lea gungar och jag sitter här och Thomas är i duschen.
Ikväll ska vi se Hangover hade vi tänkt. Så vi kör lite fredagsmys alltså:-) Hoppas att den lilla kan somna bra sen för hon har inte sovit några långa stunder under dagen. Endast 4 stycken power naps.
Man ska inte glömma att hon är liten och behöver mycket sömn. Att hon var väldigt kinkig i början var ju att hon sov för lite. Men nu när man har fått rutiner och ordning och reda så fungerar det mesta bra och vi får en glad liten tjej här hemma.

Jag har gett henne lite Alvedon idag, hon var väl inte super imponerad av flytande alvedon med skogsbärssmak, men hon har blivit lite lugnare nu efteråt iaf.

Hoppas hon får bli helt frisk med tanke på att vi ska åka bort på måndag:-)



Middagen idag känns mest jobbig för jag har ingen lust att laga något

Kan int

Jag fattar typ inte alls hur fan man redigerar bloggen. Hade velat byta bilden där uppe men fattar nada! Nåja jag lyckades ju ändra lite färg iaf:-)
Pluttan har sovit en stund men inte alls så länge som hon hade behövt.
Nu sitter hon i mitt knä och blåser bubblor. Hon är lite mamma sjuk idag, vill gärna vara i famnen så det är bara att passa på att mysa för de vill hon sällan annars.

Om någon som läser vet hur man byter bilder i bloggen får ni gärna tipsa inkompetenta mig haha.

Lea följer min skrivande hand så lill huvudet åker fram och tillbaka

Lurad

Mammas lilla piga tror att hon sover ute:-) Hihhi


Jag kom på det!

Do a little dance
Make a little love
Get down tonight get down tonight
Ha det var den låten! Imorse när vi vaknade så ploppade den upp i huvudet, äntligen efter en hel dags tänkande.
Lillan är fortfarande hostig och snorig, så nu på morgonen har hon fått näsdroppar. Sen blir det inte att lilla damen får sova ute något under helgen. Men jag har lurat henne idag bäddade i vagnen med hennes mys fleece filtar och la ner henne där med tutten i munnen och hon somnade på stört:-) Mammas lill piga.
Hon verkligen älskar dessa små fleece filtar hon trycker in huvudet i dom eller drar dom över huvudet och sen är det godnatt:-)

Själv sitter jag i nattlinne och mjukisbyxor okammat hår och oborstade tänder och dricker yoghurt vanilj från ICA och den var super god.

Galen galen galen

Jag blir galen alltså!
Jag har en låt kah brukar sjunga för Lea och hon svänger med hela kroppen då. Men just idag har jag glömt bort hur den går. Och jag har sjungit den för henne varje dag i nån veckas tid. Men just idag kan jag bara inte komma på vilken låt det är. Jag kom på hur den gick när jag kramade Thomas godnatt för 2 timmar sen men nu är den lika bortblåst som alla mina miljoner.
Det är en engelsk låt iaf något med dance och down i refrängen ( jag sjunger bara refrängen för det ska ju svänga lite)
Sjukt jävla irriterande.
Gaahhh
Nä nu blir det sängen och försöka sova lite. Lea vaknar väl runt 2 och vill ha tisse snutt.... Men jag hoppas att hon vill sova hela natten.




sen är refrängen på 3 meningar tror jag också
Satan jag kan inte släppa det alltså!

Lista



Hittade en rolig lista som jag knyckte i smyg:-)

När fick du reda på att du var gravid?
21 november


Blev det en chock?

Japp, jag drömde på natten att mina bröst sprutade mjölk överallt och kände maniskt att jag var tvungen att åka och köpa ett gravtest så fort apoteket öppnade. Det var dagen innan jag skulle haft mens


Hur gammal var du då?

24


Hade du mycket halsbränna?

Lite grann på slutet


Spydde du mycket?

Som en gris mellan vecka 14 och 27 typ

Hade du mycket foglossning?

Nope inget alls:-)

Ditt sf-mått som störst?

Hmm 34 tror jag eller 35


Har du fått bristningar på magen?

Japp och det är värt varendra rand! Men dom har redan bleknat lite

Trodde du att det var en pojke eller flicka?

Pojke stenhårt till vi var på könsultra, då trodde jag tjej eftersom dom sa det


Vad hoppades du på?

Tjej:-)

Gick du över tiden?

14 fantastiskt sugiga dagar

Hur var förlossningen?

Dramatisk, blev akutsnitt pga hjärtljud som var för låga.


Blev du sydd?

Japp en jävla massa:-)


Dragen med sugklocka?

Nope

Hur många var inne i förlossningsrummet?

Ojdå, jag och Thomas, 2 läkare, 2 barnmorskor en narkosläkare och 2 som övervakade så det blir 9 stycken


Hade du någon nära med dig?

Ja hjärtevännen Thomas


Vilket sjukhus födde du på?

Mälarsjukhuset i Eskilstuna

Hur stor var bebisen?

4185 och 54 lång


Vad fick den heta?

Lea Gullan Ahola Holmgren


Var allting värt det?

Ja men lätt:-)

Vill du ha fler barn?
Ja det vill jag:-) Men då vill jag ha en planerad förlossning för jag orkar inte med all dramatik igen!


Sjuklingar

Vi är alla lite krassliga här hemma nu. Men mest synd är det om Lea hon är lite snorig och hostar och nyser. Det är nog inte så illa hon har ingen feber men jag tycker såå synd om henne. Tur iaf att hon är sitt vanliga glada jag:-)
Nu är det 3dje kvällen i rad vi lägger henne ensam i sängen, förut har vi fått vagga henne i bilstolen. Men så provad vi och det har aldrig fungerat tidigare men nu gick det hur bra som helst. Det tar ju en stund innan hon somnar för natten, vi lägger henne runt 20 och sen sover hon och vaknar till, men då är det bara att ge henne tutten så blir hon tyst och somnar om.
Känns så skönt att kunna sitta uppe med Thomas och prata och mysa utan att behöva gunga henne och sätta all fokus där. För under dagarna är det ju bara hon som gäller:-)
Och man får ju gjort lite saker på kvällen nu också. Som igår klippte jag Tova och badade henne, umgås med T och sen när han går till kojs kan jag göra vad jag vill nästan:-) Iaf här hemma, jag drar ju inte ut precis. Har inte kunnat slita mig från min sessa ännu, det mesta jag vart ifrån henne är nog 1 timme. Så jag har svårt att förstå dom som drar ut och festar när barnen är så små. Känner att det är ganska långt bort ännu. Och jag tror jag hade kännt samma sak även om jag inte hade ammat. Jag vill vara så mycket som möjligt med mitt barn och hon sover ju med mig också. Hon skulle säkert kunna sova i sin säng men jag är inte redo att släppa henne dit än. Och jag vet att jag knyter väldigt starka band till henne och att jag säkert får ångra mig sen när hon blir större och kanske vill sova med mig då också, men det får ja ta.

Annars längtar vi till julen hur mycket som helst för då får vi äntligen åka uppåt landet. Jag börjar ha sån sjuk hemlängtan och det har Thomas också. Jag hoppas att vi kan flytta upp en vacker dag. Nu när man fått barn så saknar man alla ännu mera, man saknar att kunna få lite hjälp vi blir ju helt låsta när vi bor här. Inte för att jag hade lämnat bort henne riktigt än men när hon börjar äta lite annat. Då hade det vart mysigt om man hade kunnat gå på bio eller vad som helst.

Nu ska jag spela lite Betapet och hoppas på att bli trött i ögonen så jag kan sova snart.

Hundvakt

Pluttan ligger ute i vagnen och sover, jag har just ätit frukost.
Vi har vart och hämtat Ramses för ett tag sen. Så jag gick hem från Ramses med Tova och vagnen, Thomas var hem på lunch så då fick han skjutsa dit mig också gick vi hem.

Vi köpte ju en sån där elektrisk brasa men igår började den låta jätte konstigt så den ska vi lämna tillbaka idag, vi tar väl en ny och skulle den också låta vill man ju ha pengarna tillbaka.
På onsdag kommer Thomas mamma och lillebror hit det ska bli roligt med lite besök från norr:-) Hoppas att Lea är snäll när dom är här bara. Igår var hon helt hysterisk hon sov dåligt igår och då blir det jobbiga kvällar men till sist somnade hon iaf.

I helgen har vi haft storstäd och donat så det är fint här hemma också har vi sett Johan Falk filmer, fy satan så bra filmer. Men dom 2 första var ju helt galet bra.

Imorgon ska vi på babymassage blev ju inställt förra veckan, hoppas hon gillar att bli masserad då och att hon ligger lite stilla och inte ålar iväg. Jag brukar ge henne magmassage på skötbordet och det är inte det lättaste. Hon är en liten vilding min fina dotter. Hon rullar runt och har sig en hel del:-)
Och snart blir hon hela 3 månader.


RSS 2.0