Men hoppsan

Har inte hunnit skriva nå här under veckan då det vart fullt upp.

Har klarat den teoretiska delen nu till mitt blivande jobb som flygplats kontrollant, vilket innebär att vara i säkerhetskontrollen och se till att inga förbjudna föremål kommer in på behörighetsområden på Luleå Airport.

Har vart jätte mycket att lära sig om de lagar som gäller och vilka lagstöd man har bakom sig när man ska agera.

Jobbet verkar sjukt roligt så jag ser framemot när allt är helt klart så jag kan jobba. Måste klara en syn/hörsel undersökning också så det måste jag hinna klämma in i veckan och det blir inte det lättaste kan jag lova.

I helgen har vi hunnit vara i huset några timmar. Vi har lagt golv i Leas rum och börjar i vårat rum, samt att jag hunnit skura i köket en del också. Hon som bott i huset slipper flyttstäda då vi får vara i huset redan nu och förbereda massor inför våran inflyttning.

BodenBo är fortfarande skit en därifrån var ju till vårt förråd för 1.5 vecka sen och skulle ringa tillbaka till mig samma dag men han har inte ringt ännu. Thomas har ringt honom och lämnat meddelanden men inte ett pip. Tack för den skitgubbe!!!

Nä nu ska vi göra oss klara för natten då jag ska upp kl 4 börjar kl 5 och det tar ju ca 30 min att köra till Luleå Airport också.

Today

Jag håller tidsschemat ännu. Har gått om tid:-) Ska snart åka och lämna Lea på dagis sen hämtar Thomas så det blir stor omställning för oss alla.

Idag är det måndag som är nya tag ny vecka och denna kommer ju bli spännande hoppas jag. Och hoppas att allt kommer gå bra.

Nä nu ska vi göra slutfinishen så jag hinner. Jag är ingen tidsoptimist utan jag ser till att ha tid på mig.

Tyst som i graven

Inte ett ljud från Bodenbo ännu, han skulle ha ringt igår. Ännu en gång visar dom att dom har svårt att hålla det dom säger. Jag blir så sjukt less.
Tur att det närmar sig till flytt varje dag.

Ikväll ska mamma kanske låna Lea skulle vara nice att få ha en myskväll med Thomas.
Imorgon får vi fullt upp med att gå igenom allt som blivit förstört i förrådet. Blir att ha plasthandskar på sig och gärna munskydd eller nå. Jag tror fan inte att dom kommer ersätta detta men jag hoppas. Men sen finns det inget som kan ersätta det första plagg Lea hade på sig eller saker som jag hade när jag var liten. Det handlar en del om pengar såklart men det är inte det jag blir arg över att jag köpt alla dessa saker utan vad alla saker betyder för mig och oss. Hade jag inte velat ha kvar sakena hade jag sålt dom på loppis eller gett bort dom.


Sen en god nyhet är att jag fått jobb... Börjar på måndag kommer mer om det sen när jag vet mer:-)


Igår var vi på kalas hos fam Åström/Wahlström där tvillingpojkarna i huset fyllde 1 år. Var mycket trevligt och jag uppskattar alltid lika mycket då man tänke på Lea och vad hon kan äta:-) Jag brukar ju ta med mig till henne men är kul om hon får fika typ samma som alla andra.

TjoppMen skit

haft en från Bodenbo som kollat i förrådet! Vi kunde konstatera att vårat skötbord är fullt i mögel samt en korg och en förvaringslåda/sittpall samt 3 påsar med kläder plus ytterkläder. Bodenbo ska ta det med sitt försäkringsbolag men Bodenbo ersätter inget?! Kan jag skita i att betala hyra då? Knappast. Hoppas att deras bolag ersätter för mitt gör det inte då Bodenbo har dåliga förråd, fast det tycker ju inte bodenbo såklart. Han fick minsann kolla på kläderna och lukta för jag stoppa upp de i näsan på han. Han tyckte man kunde tvätta men jag förklarade att jag försökt men att lukten finns kvar samt mögelsporer. Frågade om han skulle ha dessa kläder på sitt barn, vilket han givetvis inte skulle. Så varför ska jag ha det på mitt barn då?
Han skulle ringa sen senare när han pratat med deras försäkringsbolag. Jag har i uppdrag att skriva ner allt och göra en uppskattning på vilket värde det handlar om. Och kläder i storlek 50-86 samt allt annat är ganska mycket!!! Usch jag är så arg och irriterad så det finns inget slut!ARG

Fy fan vad arg jag är!!!!! BodenBo har sämsta förråden och jag tycker att dom hade kunnat säga att man inte kan förvara typ nå i dom när sakerna möglar! 3 st jätte stora förslutningsbara påsar med Leas alla kläder har ju möglat vårt försäkringsbolag täcker inte det för att Bodenbo har bristfäliga förråd.
Pratade just med personal därifrån men han skyllde bara på massa annat och sa att försäkringsbolaget får stå för sakerna. När jag förklarade att dom inte gör det och när jag svarade honom så började han prata om annat för att slippa svara. Självklart vill jag ha ersättning när det gäller hur mycket som helst och det är ju ytterkläder i massor också.
Hur som fick jag inget svar och den klassiska vi återkommer!!!!! Jag ska räkna varenda pryl! Sen tyckte han att det räckte att tvätta kläderna men det går inte när mögel lukt sitter kvar. Och undra om dom skulle vilja ha kläder som vart mögliga och fortfarande luktar till sina barn? KNAPPAST.

Fan vad jag längtar till vi flyttar och får slippa dom, och alla störda som bor här!Mysigt eller?Home

Hej hopp här är det kaos, alla mina fynd från Ullared tar upp all plats. Men tur nog får vi förvara lite saker i huset vilket är super. Har så mycket planer för huset, och hur alla rum ska bli. Måste måla lite möbler och införskaffa fler stolar.

Och vi kom hem lördag kväll efter att ha sträck kört från Göteborg då var jag trött. Somnade nästan direkt jag la mig i sängen och det var också första gången jag sov ensam hemma, skönt att inget störde.

Sen kom Lea och Thomas hem på söndag och Lea blev jätte glad när jag var hemma och jag blev jätte glad att hon kom hem. Hon blev också glad för sakerna hon fick blev inte så mycket då jag spar det mesta till julklappar. Thomas fick allt på en gång och han blev också glad.

Nu leker Lea med sin lilla skällande hund hon fick.
Gekås

Ja nu sitter vi i stugan i Ullared vi har shoppat som galningar idag, när jag kommer hem kanske jag orkar fota alla saker. Kan säga att det är så mycket så jag vet inte alls vart jag ska förvara det till vi flyttar. Jag har shoppat kläder, pynt, gardiner, sängkläder, leksaker och kosmetika och en massa annat också.

Blir att besöka Gekås lite till imorgon innan vi drar till Götet där vi stannar hos Sussi en natt sen E-tuna och sen hem.
Jag saknar min lilla sjukt mycket man jag hade för allt i världen inte velat ha med henne hit, då i princip alla barn jag sett gallskrikit av missnöje och sen skulle hon försvinna då jag vet att hon abslout inte skulle sitta stilla.

Nå mer sen

Full fräs

Har hunnit med en del nu när Lea vart på dagis, hunnit med banken och fixat med handpenningen på lånet, tankat bilen, hälsat på Helen och Moa:-) Söta lilla bebis jag blev väääldigt bebis sjuk. Hälsat på mamma en sväng och hämtat en bärbar DVD.

Nu ligger Lea i våran säng och myser och kollar film och hon ville ha sällskap också:-) Yeey titta barnfilm min favvo eller inte.

Ska packa klart sen också men tror jag fått med det mesta åt Lea.

God morgon

Vaknade före väckarn så lika att kliva upp så man somnar i tid ikväll. Då vi ska iväg imorgon på morgonen.
Igår köpte vi hus, ett jätte fint och charmigt hus med vissa renoveringsbehov, men oj så roligt det ska bli att göra det till vårat. Det ingick inte att köpa hus i våran årsplan men på grund av vissa omständigheter vägrar jag bo kvar på Trångagatan. Finns vissa här som gör att det både känns och är otryggt att bo här och det tänker vi inte utsätta Lea för och inte oss själva för den delen heller.
Kan inte skriva exakt vad som hänt med sakerna ligger hos polisen iaf. Och det är inga småsaker..... Ni som vill veta får fråga så får jag svara mer privat.

Jo vi har köpt ett hus på 105+105 kvm, alltså med källare. Det ligger i södra svartbyn och mina hemkvarter. Det betyder att vi ska försöka byta dagis till Lea. OCh sen på gården finns det en lekstuga och hur toppen är inte det.

Nu vaknade Lea så hon sitter och myser i min famn. Ska väl göra lite frulle nu sen blir det att he sig iväg mot dagis.

På återseende.

söndag

Idag gjorde vi ett besök på Hantverksmässan Lea fick göra en nyckelring hos Kent fast med hjälp av sin pappa:-)
Så nu vill hon ha den hela tiden.

På onsdag drar jag och mamma på shopping och jag längtar ska försöka köpa alla julklappar men det blir nog inga problem.
Nån som vill gissa vart vi ska?:-)

Imorgon är ju inte Lea på dagis så vi hittar på nå annat vi, men det blir nog att vi är hemma. Vi ska iväg sen när Thomas kommer hem från jobbet och göra ett ärende.

Och nu ska vi mysa på här hemma och invänta amazing race. Lea ligger i våran säng och kollar film, kors i taket:-) Skulle behöva köpa nån ny film åt henne. Ifall hon nu tänker börja kolla lite film.

åh vad kul det ska bli med shoppingen... och allt annat denna vecka också

HUJ

Nu händer det grejer men mer om det sen.

Igår kräktes Lea massor men inget idag så jag förmodar att hon fick i sig nå icke lämpligt.
Nästa vecka blir super spännande är 3 stycken saker. Måndag och onsdag och sen en annan dag som ej är spikat.
Lea vilar nu lite sent men nu är det helg så det är inte hela världen. Hon har ju haft sin mormor på besök så då har hon ju absolut inte tid att vila.

Och fy så trött jag är våran granne ovanför klampade runt halva natten så det dånade här jag vaknade 2 gånger av klampandet och sen hade jag jätte svårt att somna så det har blivit lite sömn sista 2 dagarna. Nå får ta igen det i helgen:-)inge nå

Idag har det inte hänt nå speciellt här på Trångagatan. Haft ett kaffebesök av Sofie. Vi har fått hem en digitalbox som vi ska ha 2 månader också.
Jag kommer flippa mig galen mellan alla dessa kanaler. Slutar väl med att jag sitter och råstirrar på Al-Jazeera och försöker förstå vad dom säger.

Nu ska vi strax äta så detta blir allt för nu.

Leas favvo tutte:-)

inge nå

Idag har det inte hänt nå speciellt här på Trångagatan. Haft ett kaffebesök av Sofie. Vi har fått hem en digitalbox som vi ska ha 2 månader också.
Jag kommer flippa mig galen mellan alla dessa kanaler. Slutar väl med att jag sitter och råstirrar på Al-Jazeera och försöker förstå vad dom säger.

Nu ska vi strax äta så detta blir allt för nu.

Leas favvo tutte:-)

Tandis

Besöket hos tandhygienisten gick bra efter ett tag Lea stoppade in händerna i munnen och skulle då inte alls visa nå tänder. Hon ska få 4 tänder till sen är det fullt.
Jobbigaste är att när hon fått tänder blir hon alltid så dålig, feber, dålig i magen och kräks:-( men man kan ju hoppas att det blir bättre.

Sen åkte vi till dagis och det gillade hon alla var ute när hon kom så hon tultade glatt iväg til sina polare.

Idag måste jag åka och lämna in bilen på 4hjulsinställning blää för det hoppas Thomas hinner hem så får han göra det.

Kom att tänka på ifjol denna tid var det snö gör väl inget att den inte kommit än då vintern blir så lång men är ju som alltid mysigt med snö.

Igår klippte mamma mig också så nu har jag kort hår så här kort har det inte vart på väldigt många år. Men det är så jäkla skönt när det ska borstas och tvättas det går så lätt. Hatar att stå och slita med borsten och att det aldrig torkar. Nu går det ju fort att föna det också max 3 min:-)

Också kanske det kommer nyheter om nån dag:-)

RSS 2.0