Souvas

Snart kommer T hem och då ska jag lura med honom på affärn. Idag ska vi äta Souvas har jag bestämt.
Jag har sovit till och från i ca 3 timmar på soffan under denna EM har vart hur skönt som helst. Men det är så typiskt att nån alltid ringer och väcker en.
Thomas fick sin deklaration igår och jag väntar med spänning på min. Han får då tillbaka lite pengar vilket är jätte bra och jag hoppas att jag får det också. Sen om jag får det ska jag komma ihåg att anmäla konto kan inte fatta att jag inte gjort det ännu.

Åh middag jag börjar va hungrig igen:-) Lilla flickan i magen suger åt sig haha bra att man kan skylla på något iaf. v 24 nu. Måste ta tag i att söka HP nu. Och sen måste man väl skriva nå papper om vem som är pappa. Jobbigt värre att det dka vara så mycket pappersjobb att vara gravid.

Sen när jag blir hemma om jag nu får HP så ska jag tvätta upp alla bebissaker och fixa och dona. Så jag hoppas att man mår bra då och orkar. Men mitt illamående verkar ha lagt sig nu, kommer inte ens ihåg vilken dag jag spydde sist... Kanon ju

Dh

Har jobbat klart för idag nu och sen så är jag ledig imorgon:-) Nu ska jag dra ner periennerna ta mitt täcke och min kudde och bädda ner mig i soffan och se Hem till gården och på det hade jag tänkt mig en tupplur så jag inte missar en enda minut av DH ikväll.

Jobbet gick kanon både igår och idag. Nu är jag hungrig också vad jobbigt

Hej hopp

Godmorgon ännu en morgon.... Jag har nyss avnjutit en helt vanlig frukost och pratat med min mamma. Sen har jag hunnit med att klippa av mina naglar, dom var nästan groteskt långa. Så när jag duschat hade jag tänkt måla dom också om jag orkar och hinner. Börjar 13.30 idag och jag ska sova i Uppsala inatt... Usch för det. 

Har suttit och kollat en massa barnvagnar på blocket nu, vi var och kollade i butik igår och bestämde vilken vi ska ha. Kul att även Thomas bryr sig och har åsikter angående barnvagn. Det lutar starkt åt en Emmaljunga City cross, det som är synd är att jag tycker dom är dyra även begangnat. Men men. Vi behöver ju verkligen inte köpa den ännu är ju ca 4 mån kvar än. Men lika bra att hålla ögonen öppna om man skulle trilla över ett fynd. Men den måste ha punkteringsfria hjul:-) Det har T bestämt, han tror väl inte att jag skulle kunna byta däck/slang om det skulle gå sönder. Och det har han förmodligen rätt i.

Nu ska jag kolla på kanal 5 här på nätet och se om gårdagens avsnitt av sanningens ögonblick ligger ute.

Framåt

Fantastiskt tråkigt att ställa fram klockan idag, iaf när man ska och jobba. Sen ska vi åka och köpa dammsugarpåsar jippi vad roligt. Känns som om jag gärna hade lagt 200 spänn på något annat. Så det så.

Nåja nu ska jag äta lite yogurt eller nå....

Denna dag verkar inte bjuda på nå roligt precis

Upp och hoppa

Vilken morgon alltså. Vaknade kl 5 av mig själv, väckarn var inställd på 5.30. Låg och pratade med Thomas en stund för han vaknade också:-) Gjorde mig klar å allt och åkte mot jobbet. Halvvägs dit och jag närmar mig en busshåll plats, står det någon och vinkar med sin packning på backen. Jag stannar absolut inte för liftare och skakade på huvvet och gasade förbi. När jag är jämsides med denna man ser jag att det inte alls är packning utan en männsika som ligger på backen. Och jag bara gasade förbi. Nåja det var fler ute än jag och jag hade ändå inte kunnat göra något, denna man stod i telefonen så jag gissar att han ringde 112. Givetvis hade jag ju stannat om jag sett tidigare vad som pågick, men sen var jag på väg mot jobbet också, och jag kan inte komma så sent för då missar jag ju tåget.
T var ju ute på afterwork igår också. Jag varnade honom tydligt för att leva om när han kom hem, eftersom jag skulle upp tidigt idag. Men han och Erik var som små möss jag vaknade inte alls av att dom kom hem, så det var jag väldigt nöjd över:-)

Nä nu ska vi mot Arboga och ha rast, blir nog en fika på stationen där då. Är sugen på en biskvi kanske:-)

Och fan vad gott det var med jordgubbar igår wihoo

Hej så länge

Jordgubbar

Jag ska snart hoppa i duschen... Avskyr att tvätta håret, det är skönt när det är rent och torrt men det är jobbigt när det är blött. Speciellt när man har tänkt ligga i soffan sen. Fan att jag inte duschade tidigare...
Vi har hunnit vara och handlat en snabbis, Thomas skulle iväg på afterwork så han var stressad så det blev inte en sån noggrann handling som jag tänkt men men vi fick hem det mest behövliga, tex jordgubbskräm, jordgubbs yoghurt, jordgubbsglass och en liten packe med jordgubbar:-) Har varit galet sugen på jordgubbar i flera dagar så nu finns det hemma i alla varianter. Så jag vet vad som hamnar i min mun denna fredag kväll hoho

Nä nu ska jag låsa dörren och sen duscha




Mumma

däck

Jahapp då har vi beställt 2 nya däck till bilen. Jag hittade billiga på nätet så vi kom undan med en tusenlapp typ. Kändes ju hyffsat. Sen tillkommer ju omläggning å sånt men det får man ju ta. Det är ju inte så att man råkar ha en däckmaskin som ligger och skräpar här hemma precis.

Idag har jag suttit vid datorn typ hela tiden sen jag vaknade. Förutom när jag lagade lunch till min sambo som var hem på sin lunch och när jag såg Hem till gården.

Har kollat runt lite på flicknamn men som det är nu vet vi precis vad hon ska heta:-)
Lea blir namnet, det kan ju hända att man hinner ändra sig några gånger men det känns som ett bra namn... Ibland blir det att man kallar henne för det nu. Men oftast blir det ju bebis, skruttan eller nå annat sånt där liknande:-)
Sen vill vi ha ett kort namn eftersom det blir dubbel efternamn så hela namnet blir Lea Gullan Ahola Holmgren... Så det blir ju ganska långt det också. Egentligen behöver man ju inte ett andra namn men det skulle vara roligt om hon kunde heta efter mormor eftersom hon har ett lite udda namn:-)

Storhandling sen.... Jag längtar inte

Nam

Härligt med morgon och härligt att vakna tidigt:-) Idag måste vi som bor i detta hushåll åka och handla. Tänkte ju först kanske göra det själv men kom på att jag vill ha bärhjälp. Men T skulle ju kanske vara kvar på jobbet eller nå sånt så vi får se om han kommer hem.
Sen blev jag nå fruktansvärt sugen på Souvas idag, det var det första jag tänkte på när jag vaknade. Och det bästa är att jag har ca 3 kg i frysen:-) Fast den är inte uppskavd men det går ju ändå hyffsat fort att kirra det.

Jag har hittat en barnvagn jag är jätte sugen på att köpa, får se sen om den finns kvar om man slår till. Måste se över ekonomin för det är väldigt mycket utgifter nu. Skapligt tråkigt. Sen så behöver bilarna en massa omsorg nu också, båda ska besiktas inom en snar framtid och först ut är Golfen. Det sämsta med bil är att det kostar så jävla mycket.

Nä nu ska jag läsa lite bebis fakta och dricka något...

Ha en underbar dag

Snart får jag sluta

Nu är det bara dryga 2 timmar kvar innan jag slutar:-) Skönt alltså börjar bli lite liten. Ikväll ska jag se Sveriges värsta bilförare och Lyxfällan. Men jag har en tendens till att somna när jag ser Lyxfällan.
och ledig imorgon blir skönt. Får se är jag vaknar har ju vaknat gode jävla tidigt fast jag vart ledig. Men det är bara bra för jag börjar ju tidigt på lördag för en gångs skull.
Har ätit lasagne till lunch idag och det toppades med en choklad muffins från Gooh den smakade ruggigt bra och kostade 10 kr billigt och bra. Nåja snart hem med stinkbomben suck

God morgon

Jaha då sitter man uppe på jobbet ännu en gång. Känns inge vidare, hade gärna legat kvar hemma måste jag erkänna. Idag var då bilen hel iaf det var ju positivt. Thomas var så duktig och fixade och donade igår med nya rutan så det blev perfekt. Tur att man har en händig sambo vad skulle man göra annars?

Börjar dagen med att knata ner till den hemska bangården för att klargöra mitt tåg, vilket innebär lite klättring som jag visserligen klarar av ännu men jag börjar bli lite osmidig. Men men det får gå. Åker till Sthlm sen till Arboga sen Sthlm igen sen har jag rast nån timme innan jag åker hemåt.
Imorgon är jag ledig längtar mest till då faktiskt.

Men snart får jag ju vara ledig 1 vecka när jag ska åka upp till Boden och resan är ju bokad och klar så det känns underbart.

Nu ska jag skriva en förar uppgift så han vet hur hårt tåget ska bromsas....


Ha en bra dag

Hick

Stackars Thomas får hålla på med den där jävla rutan till bilen. Om den som slog sönder den hade struntat i det hade vi kunnat få mysa med varandra ist. Hade föredragit det. Hoppas han fixar det iaf. Jag har vart en duktig sambo och ordnat matlåda och smörgås åt honom imorgon. Stackarn hade inte med sig något alls imorse. Han var ju tvungen att skjutsa mig och ordna lite i Opeln.

Imorgon kan man se fram emot en hemsk arbetsdag, har ju ett 12 timmars pass. Och jag börjar med att jobba ensam på första tåget som det brukar vara ganska så jävla mycket folk på.
Sen jobbar jag ensam lite mera och sen jobbar jag inte med någon favorit så att säga. Risken finns att jag kommer slita mitt hår eller kanske hoppa av tåget i farten. Vi får se vad det blir.

Och idag skulle jag tro att lillan haft hicka i magen, det kändes mycket märkligt iaf. Det var som om magen min hickade eller hur man nu ska förklara. Nåja coolt iaf. Börjar längta mer och mer för varje dag som går.

Nu ska jag snart se Unga mödrar

heipa

Skit morgon

Börjar med att snooza lite länge så lite bråttom fick jag allt. Rusar ut till bilen för att upptäcka att någon jävel slagit sönder bilrutan på Opeln! Ringer Thomas som får skjutsa mig till jobbet blir sen och måste stressa som ett CP! Sen får jag åka buss ist för tåg och dagen har strulat på en hel massa. Men men... Nu ska jag åka från Uppsala

Hej Då

EM---......

Jag tänkte sova lite middag så jag orkar se alla mina programm sen. 5 min lyckades jag blunda. Ska försöka snart igen, tänkte se Top model kl 16.

Sen har jag spytt för er som ville veta. Men Det händer ändå mer sällan att jag spyr nu iaf:-) Nu är det inte helt varje dag utan det kan gå flera dagar emellan.

Har fått min lönespec idag också, jag ska inte klaga. Jag är nöjd med min lön. synd bara att det är såå förbaskat tråkigt med alla jävla räkningar som sväljer en stor del av det man gnetar ihop. Vi har dyrt boende, det är helt klart värt det men det är ändå tråkigt så det så!

Tisssss

Jobbet idag har gått bra, skönt att sluta tidigt:-) Så nu kan man vara hemma och mysa resten av dagen. Har just ätit lunch blev lasagne gott gott var det.
Igår gick det bra att lämna mamma, började inte gråta på centralen men däremot när jag kom hem. Tur att T var hemma så jag kunde krama på honom, livet känns alltid lite lättare då:-) Sen såg vi film Bedtime stories men jag var helt slut och somnade efter 30 min typ. Så jag gjorde natt vid kl 20 igår men det är ju kanon när man ska upp kl 4 så jag hann få ganska många timmars sömn.

Ibland kan det vara ganska roande och höra om alla intriger på jobbet... En del förstår man och vissa inte.

Nåja heipa

jo idag är det ju tisdag och det betyder DH wihoo och före det en titt på fröken Rosing haha vilket skämt. En 35 årig kvinna i ett dejting program, och den hon klickar bäst med är 19 år?! Jag skulle kanske skaffa mig en 13 åring skulle vara samma sak... Nåja det roar ju iaf.

Idag

Idag är ingen rolig dag. Idag åker mamma hem till Boden:-( Jag kommer gråta floder på T-centralen senare idag. Jobbigt att gråta fattar inte varför jag inte kan styra det själv, för jag vill inte gråta.
Har iaf bokat flyg upp till lule idag, så den 13 april åker jag upp för 7 underbara nätter:-) Så jag får väl tänka på det när jag står där och vinkar goodbye.
Så imorgon är allt tillbaka till det vanliga vilket betyder jobb börjar kl 4.40 jävligt härligt. Men jag sluta iaf kl 10, måste dubbel kolla att det är så bara så jag inte har fel och är på jobbet i galen tid.

Och igår kväll hade lillan i magen riktigt frispel hon sparkade till så jag höll på att flyga av soffan haha kändes riktigt roligt:-)

Sen hade vi besök igår av Danne, Josse, Lucas och lilla Livia, som för övrigt är en mycket snäll bebis hon grät inte en ända gång och dom var här några timmar iaf.  

Nu ska jag passa på att hänga med mamma innan hon åker. Vi åker med tåg kl 15 härifrån.. Bläää


God morgon

Vaken är man nu iaf, skönt att ha mamma här hon var ut med Tova så jag sitter och myser i nattlinne ännu:-)
Sen håller hon på att tvätta åt mig hihi man blir bortskämd.

Men alla nya bebiskläder och sånt tvättar jag upp senare när jag slutar jobba där i maj för jag kommer nog inte ha så mycket att göra då iaf.
Det blev väl runt 25 bodysar 5 par byxor nån liten tröja och mössa. En hel del filtar och mysmys till tjejen:-) En skötbädd och spjälskydd. Sen en öron temp och babyvakt.
Sen köpte ju jag lite nya kläder, hygien artiklar och en massa gardiner och nya handdukar. Sen blev det ju en ny kökslampa. Hade väl iaf 5 stora påsar proppade med saker. Och så känns det skönt att man fyndat lite dyrare bebis saker till en mycket billigare peng:-)

Idag ska vi nog enbart slappa här hemma, se en film och mysa. Mamma åker hem i morgon och det blir inte kul:-(

Shopping

Då var vi hemma från Ullared igen, fast vi har hunnit vara hemma några timmar men vi har donat en hel del. Mamma har hjälpt mig att städa ur min garderob och sorterat lite grann. Sen har vi städat lite bytt gardiner och satt upp en ny kökslampa.
Fan vad shopping det blivit igår och idag, vi hann shoppa imorse det sista:-)
Tror jag brände iväh ca 5.500 kr men det har blivit väldigt mycket för pengarna. Vi har köpt en hel del bebis saker så våran lilla sessa kommer vara så snygg sen när hon behagar komma ut:-) Sen har även jag fått mig lite nya kläder vilket behövdes.

Nu är T hemma igen och vi ska kvälls fika. Kommer mera sen

Adios

Lillskruttan:-)






Lill tösen tittar mot oss och sen petar hon på sin näsa:-)



Hon kan ju inte bli annat än söt haha

Tittut

Jaha då var Tittut avklarat och nu vet jag vad som finns där inne. Och hon var väldigt väldigt säker så jag tror henne då.
Idag kommer mamma:-) Kollade nyss och tåget är i tid än så länge. Så hon anländer Sthlm kl 10. Sen åker vi hemåt l 10.51. Sen imorgon redan drar vi mot Ullared, men idag fanns det önskemål om att frossa pizza på Pizza Hut.

Nåja nu ska jag göra klart så man kan arbeta lite. Måste införskaffa frukost också.
Ja just det ja jag och Thomas ska få en liten flicka:-) Så det kanske stämmer allt om höga hjärtljud och illamående:-)
Kommer mera sen och kanske en bild men nu har jag ej tid

DH & Tittut

Tisdag idag vilket betyder DH ikväll:-) Hinner upp på hotellet och göra mig klar för natten och kanske kolla Rosings program en stund. Ska sova i Uppsala inatt och det är verkligen ingen höjdare. Sist jag sov där fick jag en så jäkla oskön säng så usch för den. Ska åka typ 1 timme tidigare till jobbet idag. För T kommer hem och hämtar mig på lunchen, då slipper vi ha 1 bil i stan under natten. För då imorgon när jag kommer hem tar jag bilen som T tagit till jobbet och kör hem och rastar Tova och kanske duschar och byter om, sen kl 14 imorgon åker vi mot Sthlm och Tittut ska bli såå spännande och jag hoppas verkligen att bebisen vill visa upp lite vad som finns för nu är vi ju så nära att få veta och vi skulle bli så besvikna om dom inte kan se könet.
Och nu sen igår har jag druckit extra mycket vatten, det är ju för att fostervattnet ska bli klarare och dom ser då bättre. Men gissa om man har fått kissa som en galning då? Jajjamen för jag dricker ganska mycket vatten annars då men nu har det blivit ca1-1,5 liter extra haha...

Nåja ni får hålla tummarna att vi får se könet imorgon så vi vet vad som ska shoppas i Ullared i helgen:-) Bara 24 sura timmar kvar nu sen börjar den roliga veckan

Bankbesök

Jaha då har man hunnit vara på banken och ordnat med nya inloggningsuppgifter till Internet banken. Eftersom T formaterade om datorn så försvann allt sånt.
Jag tog med mig Tova till stan och vi körde Opel, fast hon fick vänta i bilen medan jag sprang in på banken. Det gick ganska så fort allt var klart på 10 min.
Men så typiskt det är alltid, när jag kommer in står det en kärring i kassan och berättar om sina matvanor, att det är viktigt att hon äter regelbundet och tar sina mediciner vid samma tidpunkt och en annan massa jävla skit. Nu var vi ju på banken och inte apoteket. Jag vet inte om jag ska tycka synd om alla ensamma typer som bara mååste prata en evighet vart dom än är. Vissa har inte all tid i världen att stå bakom och vänta på att dom ska prata av sig.

Idag är jag ledig:-) Imorgon ska jag sova i Uppsala usch jag gillar inte överliggningar.
Sen på onsdag äntligen Tittut och torsdag kommer mamma:-) En ganska rolig vecka alltså, fast den börjar tråkigt.
Ska bli spännande att mest troligt få veta vad som döljer sig i magen hihi.
Nu ska jag kolla lite på nätet innan det blir Hem till gården

Ännu en dag

Sitter uppe på jobbet och jourar. Har nyst en hel del just faktiskt. Thomas har vart med här uppe en stund och druckit lite kaffe det var trevligt. Ska sitta här till 16.30 tror jag att det var minsann. Och jag hoppas det kommer någon mer hit sen så jag slipper sitta själv hela dagen.

Jag tyckte melodifestivalen igår var en succé, det var jätte mycket bra låtar och nu återstår att se hur det går i Moskva antingen eller tror jag minsann, ingen medelmåtta. Blir spännande.

Nä nu ska jag kolla Blocket efter barnvagnar hehe

Blandat

sitter uppe på jobbet nu. Har ju jour och det är inte en kotte här så det är ap tråkigt. Gårdagen gick då bra iaf. Skickade av min kollega 1 time tidigare så hon kunde dra på fest en snabbis:-) Jag menar jag kan ändå inte hålla på med sånt och har ingen lust heler så hon kunde gott gå hem. Sen var det döt på tåget också.

Idag vaknade jag strax innan 10 så det var bara att hoppa upp och äta frukost sen göra sig klar för jobb. men vi hann förbi Danne och JOsse en sväng för att kolla in nya familjemedlemmen. Lilla Livia och guu så söt den bebisen är. Kan inte fatta att man snart har en sån själv, Thomas höll i henne och det såg bra ut man blev nästan lite rörd. Så nu längtar man ännu mer efter våran bebis, fast samtidigt är det lite skrämmande. Nåja det löser sig sen.

jag känner mi nästan bakis idag är helt torr i munnen 9och törstig. Men t ror det kan bero på att jag har en grym nästäppa ännu och att jag kanske snarkar lite då så man blir lite uttorrkad.

Och sen så fick jag ledigt i april så då blir det att åka upp 1 vecka:-) Fast utan Thomas han får vara hemma. Men jag har ju sparat semester från i somras så det är därför jag kan vara ledig:-) Och T har ju bytt jobb så mycket nu att han har inga dagar att tillgå. Så då blir det väl att jag och Tova flyger upp det är ju ganska smidigt.

Nä nu måste jag hitta på något innan jag kollapsar av tristess

Friday

Jag är fortfarande sjuk och dålig. Men sitter nu uppe på jobbet iaf. ska försöka hanka mig fram denna dagen.
Idag är det ju också fredag den 13onde vilket känns lite creepy, det kommer garanterat hända nå skit så man bli less. Nåja 10,5 timme kvar innan jag får gå hem för dagen.

Tiden

Har spenderat ännu en natt på soffan. Är absolut bäst att sova där när man är sjukling sover 100 gånger bättre. Igår när jag låg i soffan buffade det i magen nå hej vilt, nu är det ju inte första gången jag känner dessa buffar det har hänt några gånger under denna vecka och det är så mysigt:-) Har en aning om att det inte kommer vara lika mysigt ii v 38 typ. Är i v 21 nu och jag tycker verkligen att tiden springer iväg. Kändes som igår man skaffade en sida på FL och kollade runt och alla hade kommit så långt utom jag som bara var i v 6. Men nu har tiden som sagt bara försvunnit.

Och imorgon blir det jobb längtar ju inte precis men det ska nog gå ändå. Kommer ta det rätt lugnt och inte springa fram och tillbaka som en galning. Sen lör-sön ska jag sitta jour och jag hoppas verkligen att det inte blir någon tur då.

Sitter och väntar på att min mamma ska ringa tillbaka nu. När vi just hade påbörjat vårat samtal ringde hennes vanliga telefon och hennes väninna och jag gissar att det samtalet tar minst 1 timme.

Lite frukost snart. Typ smörgåstårta haha

Luften

Fy vad härligt med riktigt nässpray. Jag kan andas genom näsan nu:-) Men jag har snytit mig så det svider runt näsan.
Blev ett Nezeril och Senega halstabletter på apoteket. Sen smet jag in på coop och köpte en liten smörgåstårta apelsiner och en dricka hehe...
Nu ska jag se Hem till gården i soffan som är fylld i sängkläder och annat mys eftersom jag sov på soffan inatt.

Apoteket

kl 9.30 öppnar apoteket och då ska jag stå där och hänga på dörren och vara först in. Är i stort behov av ett nässpray, har bara nå skit koksaltlösningsspray hemma och det fungerar långt ifrån lika bra som ett vanligt. men eftersom jag har ständig nästäppa nu pga graviditeten så är ju det bättre. Men nu när jag är väldigt förkyld så hjälper det inte ett dugg.
Jag har fått peta in papper i näsan hela natten. Snoret har runnit men samtidigt vart för tjockt för att kunna snytas ut.
Blir hemma från jobbet imorgon också. Men sen på fredag ska jag försöka ta mig dit annars måste jag ha läkarintyg på att jag är sjuk. Och det känns ju lite jobbigt.

Nu vill jag bli frisk.

Och fan vad jag längtar till nästa vecka nu alltså. Blir mycket roligt. Könsultrat, mamma kommer ner och vi åker till Ullared:-) Vilken toppenvecka alltså. Det sämsta är att jag fått en överliggning från tis-ons i Uppsala mindre roligt alltså.

BM besök

Har vart hos BM och det gick bra. Jag har gått upp endast 1 kg så det känns ju kanon bra. Och när vi var på vårt ultraljud sa han att den 28 juli var vårt datum men det var den 27 juli. Han sa väl antagligen fel för det står på pappret att den 27 juli ska det vara. Så nu blev det flyttat med 1 dag till men det kvittar ganska så mycket.

Sen fick jag även lyssna på hjärtljudet:-) 158 låg det på. Det kändes helt enormt att få höra bebisen därinne. Och givet kom det en liten tår.

Mina kräkningar är det inte att göra så mycket åt. Hon trodde att det berodde på att jag är trött pga mycket jobb och att jag inte kan äta helt regelbundet. Nåja det är ju inte så länge kvar innan man får gå hem egentligen. För jag gissar att jag kommer att få havandeskapspenning eftersom alla andra på jobbet fått det och vi har ju samma uppgifter.

Nu måste jag snyta mig snoret bokstavligt talat rinner ut ur snoken just nu..

heipa

Hoho

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till dina anteckningar. Utmana dina vänner. Radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Emmelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Eva
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Entrepenör
6. Färg: Ebenholts
7. Klädesplagg: Ekologisk tröja
8. Mat: Enchiladas
9. Sak i badrummet: El tandborste
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Elfel på bilen
12. Något man skriker:  Emmelie vart är min tröja!!!!
13. Film: Emil i lönneberga
14. Något man dricker: Enbärssaft
15. Band: EMD
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Ekvägen
18. Bil: Edsel
19. Sång: Eye of the tiger
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Entdecker ( ett spel)


Huvva

Jahapp jag är minst lika dålig idag. Men nu känns det inte som om bröst korgen går i tusen bitar när jag hostar iaf. Nu är det en jobbig rethosta ist. Jag är snorig som fan och nyser en hel del. Sen är kroppen helt lam känns det som.

Idag ska jag till min BM för lite kontroll, tror vi skulle lyssna på hjärtljud bl.a blir spännande.
Nä nu måste jag gå och duscha känner mig inte vidare fräsch.

DH ikväll då är det bäst att man kan hålla sig vaken hehe

Sjukling

Blääää jag har blivit sjuk. Har inte vart sjuk på några månader nu. Igår sa jag något dumt, jag sa att hoppas jag blir sjuk så jag får vara hemma från jobbet några dagar. Idag är jag ledig men skulle ha jobbat imorgon men jag är så pass hängig att jag vet att jag kommer att vara helt död imorgon med. Så jag fick ringa och meddela mitt tillstånd. Jag har fått nå äckligt ont i halsen och i hela kroppen. Jag har hostat så jag har spytt osv. Jag skulle inte ha sagt så där igår för nu när jag blev sjuk så önskar jag att jag var frisk.

Tiden går fort nu är det bara 1 v kvar till Tittut och till att mamma kommer ner:-)
tur att man gör bort att vara sjuk nu då så det inte kommer nästa vecka.

Sen har vi bestämt att det blir en bättre begangnad vagn med ett riktigt märke det känns tryggare:-) Så en Emmaljunga eller Brio blir det och vi har 3 olika modeller vi ( läs jag) är sugna på.

Nä nu fördriva tiden till Hem till gården börjar sen måste jag vila har knappt sovit inatt.

Lördag

Jahapp vad har hänt sen sist då?

Igår skulle jag ha vart på utbildning hela dagen i Hallsberg men eftersom jag vaknade med ont i huvudet så struntade jag i det. Kände inte alls för att sitta och lyssna en hel dag. Torsdag ja då kräktes jag som ett mähä.
Jimmy skulle ju komma ner också och hälsa på, så T var och skulle möta honom vid tåg stationen kl 14 men ingen Jimmy dök upp. Sen visade det sig 8 timmar senare efter att Thomas ringt x antal gånger att han inte åkt alls från Boden. Så jävla elakt alltså. T blev skapligt less. Man kan väl iaf skicka ett sms att man inte kommer då iaf.

Idag har vi haft en riktig mysmorgon vi låg kvar i sängen en stund och kollade lite TV sen gick jga ut med hunden och T hoppade in i duschen. Sen bakade jag scones till frukost:-) Thomas tycker att jag börjat bli en klippa i köket som bakar och donar haha. Jag säger att det måste man väl när man ska bli mamma:-) Sen nu för ett tag sen så fikade vi lite grann T drack kaffe och jag Te, har dragit ner på kaffe konsumtionen en hel del för kaffe får mig inte att må bättre precis. Sen hade vi lite fikabröd till:-) Och nu har T dragit till sin bror dom ska se hockey och själv ska jag iväg och umgås sen vi 18 tiden. Har blivit bjuden på fest, hmm det blri inte så mycket fest för min del men det blir ju roligt att träffa alla man brukar umgås med. För nu när man är gravid så blir man inte alls bjuden på fest eller så har man ingen lust för att man ligger hemma och mår dåligt. Så det så.

Sen har vi suttit och kollat på barnvagnar en stund nu. Och jag blir inte klok på det alltså. Jag vet iaf att jag inte kommer att köpa en ny för flera tusen. men samtidigt kan man ju köpa en billigare variant ny men samtidigt vill man ha ett riktigt märke och man kan få fina saker begangnat för det priset jag tänkt mig.
Varför kan man inte bara för ha obegränsat med pengar när man ska inhandla barnsaker för man vill ju kunna ge sitt barn det mesta.

Och nu är det snart inte så länge kvar till vi ska på könsultraljudet:-) Längtar så mycket och hoppas verkligen att dom kan se vad det är för något därinne... En Leo eller en Lea hahah ganska lika namn men det är toppnamnen på våran lista just nu iaf=)

Puss

Hemma

Åhh DH var jättebra igår och nu längtar man som en tok till nästa avsnitt. Det är så spännande. Och nu undrar man ju ännu mer vad Dave är för en typ.

Är ledig idag och jag har tänkt mig en skön hemma dag som det alltid brukar bli när jag är ledig. Jag har ingen energie alltså. Och den jag har sparar jag till jobbet. Men nu iaf hemma har jag tagit hand om tvätten och håller nu på att tvätta lite mera. Det är ju lite iaf. Sen skulle jag behöva duscha men det känns så jobbigt. Tova ligger här brevid på soffan och sover. Det gör hon typ alltid och hon är så söt.

Nä måste äta nå frukost också snart.
Men allt känns som läbbigt för nu har man snart spytt av allt som man kan tänkas äta. Trodde ju att illamåendet försvunnit men icket det inte. Jag är så less på att spy och må illa. Nu klarar jag inte av matos då spyr jag omedelbart. Jobbigt värre. Men snart måste det ju försvinna är ju i v 20 för tusan. Halvvägs nu typ känns bra alltså

DH tjallalla

ikväll börjar Desperate housewives. Har meddelat min personalplanerare om detta så jag hoppas att det blir många lediga tisdagskvällar=)

15 dagar kvar till vårt köns UL längtar som en tok.
och Ullared och mamma blir ju nästan lika roligt=)


Har haft APT på jobbet idag men vi har slutat men jag är kvar här iaf så jag och T kan samåka hem också.

Argbiggan

Jobbar och sliter har ännu ett 12 timmars pass. Fick bråka lite på morgonen med en resenär som tyckte att radioprogrammen var för dåliga. Det var tydligen same och norrbottens radio nyheter eller vad han nu sa. Och han tyckte att vi var minsann i Sörmland och då skulle man lyssna på sörmländsk radio. Jag gav honom en utskällning av dess lika att han var en diskriminerade typ och att bara för att vi befinner oss i sörmland är inte alla på tåget sörlänningar som honom. Och att jag var minsann norrlänning och var mycket intresserad av att veta vad som händer i mina trakter och att jag förmodligen inte är den ända. Han blev tyst och mållös efter mitt utlägg och kvinnan mittemot honom fnittra och log ett fett smile åt mig=) Hon kanske var norrlänning hon också.
Jag kan konstatera att mitt humör och att min stubin inte är vad det brukar vara. Jag har numera ett ganska kort tålamod och exploderar ganska lätt. Det är bra då får våra stygga resenärer veta hut och lära sig hur man beter sig minsann.
Jag skyller allt detta på att jag är gravid. Men det är bra. Annars är jag alldeles för snäll haha

RSS 2.0