helgen

Ja då ska vi se här....... Fredag åkte vi upp till stugan jag och Lea åkte efter dagis . Ringde mamma när jag var i Ågärdan och frågade en sak, sen när jag kommer till Snesudden så möter jag min pappa vi stannar hissar ner rutor och han utbrister varför svarar du inte telefon och hur kan det ta över 1 timme från Harads!!?? Men hallå jag var inte där när jag pratade med mamma:-) Herregud hade ju just åkt då. Kul att dom bryr sig om mig och är oroliga och kommer och ska möta upp eller leta fast jag snart är 27 år gammal haha.

Vi var ute för det mesta fast det regnade lite till och från. Thomas, Dennis och Anna kom också upp lite senare än oss men dom drog och fiskade.

Lördag var vi också ute i regn och rusk men inte när det åskade då gick vi in. Lea badade såklart i sin lilla balja.
Efter middagen åkte vi hem iaf blev att se film och bara mysa.

Sen igår åkte vi och badade i Piteåhavsbad ( inne ) men jag kan säga att det blir Nordpoolen hädanefter då det var sjukt kallt i vattnet, Lea började frysa direkt och läpparna blev blå tur dom hade varm bubbelpool iaf. Så då fick vi det konstaterat att Nordpoolen är mycket bättre för småttingar. T.om lilla barnpoolen var svinkall det var nog den kallaste av dom alla.

Mys med moffa efter badet:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0