Lack

Hmm nu är det jag som är löjlig. Så det går bra att trampa mig på tårna och göra mig först ledsen och sen arg! Sen för att jag inte vill "förlåta" detta på en gång så är jag löjlig. Nu är jag förbannad igen. Klart jag tar illa upp om någon lägger sig i vårat liv och säger massa dumma saker. Åhh vad lack jag blir. Hinner inte skriva mera nu måste ner till mitt tåg.

God morgon

Hej hopp
Sitter i nattlinne och mjukisbrallor och myser på här hemma=)
Försöker komma in på SJs intranät så jag kan kolla när jag börjar idag. Tror det är 15.30 men kan lika gärna vara 1 timme tidigare.
Ska ju tyvärr sova i Sthlm inatt inge roligt alls tycker jag. Det ända bra är att jag får hotell frukost imorgon. Och att jag slutar ganska tidigt imorgon. Mera dåligt är att man jobbar bara med stockholmare.

Tova ligger här brevid och sover. Hon måste vara världens snällaste och minst krävande vovve i hela världen. Thomas är hos Danne och klipper honom. Hoppas han kommer hem snart så vi hinner ses lite innan jag ska till jobbet.

Nåja nu måste jag hacka med intranätet så jag kommer in nån jävla gång..

Och en sak till jag missar Melodifestivalen ikväll och Vasaloppet imorgon jäkla typiskt

God morgon

Jag har pratat med min älskade mamma i ca 2 timmar nu på morgonen. Vi har båda suttit på nätet och kolla hemnet på hus uppe i Boden. Man är ju gode sugen på att flytta hemåt igen. Men jobbet håller ju en kvar ganska mycket.
Sen är det billigare att bo i ett hus i Boden än vad det är nu för oss att bo. Det är ju bara den där jobb biten alltså. Suck.
Jag önskar att man kunde flytta mitt jobb upp till Boden.
Nää nu ska jag äta frukost innan jag riskerar att bli smal det skulle ju vara för hemskt.

rast

Hej hej nu sitter man uppe i sthlm som vanligt och det är 3 timmar kvar innan jag får åka hemåt. har jobbat sen 6 så det är ett sånt där härligt 12 timmars pass=(
Musen vid denna dator är helt fucked up den drar som den själv vill vilket är skapligt störande.
Sen har någon spillt choklad som kladdat fast fint=) haha nåja

Thomas pratade med magen igår. Det var så sött. Han sa hallå där inne det är din pappa som pratar=) Då kändes allt helt plötsligt väldigt verkligt=) Åh vad mys...

Fi fan

Åhh jag är så arg så jag kokar och bubblar. Varför kan man inte få ha sitt eget utan att nån ska bry sig om det.
Jag blev så grymt ledsen igår och känner mig nedvärderad till tusen. Jag kommer klara av detta för jag klarar av det jag vill klara av. Även om denna person/personer har väldigt negativa tankar för att dom inte klara av 1 eller 2 saker så betyder inte det att det gäller mig! usch fi fan....
Skriver mera senare när jag lugnat mig några kilon.

Mera ultraljud

Ja äntligen fick jag tag på Tittut så den 18 mars ska vi dit på könsultraljud=) Ska bli spännande då får vi veta om det är en flicka eller pojke=) Åh vad jag längtar dit nu. Och det bästa är att då kommer man veta om man ska köpa flick eller pojk saker i Ullared för dit åker vi den 20 mars=) Jag hade ju velat ha en tid på tittut den 19 mars för då är ju mamma här men just det datumet fanns det inga tider så typiskt.

Nåja nu måste jag börja göra mig klar för jobbet. Ska sitta jour idag och jag hoppas som vanligt att jag inte blir utringd. har en hemsk dag imorgon tycker det räcker med det. Sen på torsdag har jag också en hemsk dag. 2 st 12 timmars turer i rad. Gissa om jag kommer spy bokstavligt talat. Har upptäckt att jag kräks som mest när jag är trött och stressad. Kräktes som tusan igår och jag som trodde det hade gått över.

Nåja ny tag

hej då

Tittut finns för övrigt i Sthlm på östermalm och ett könsultraljud kostar 700 kr. Vi måste åka tunnelbana. Hujja

Snodd

♦ Snusar du? - Nej
♦ Röker du? - Nej
♦ Gör du frukosten själv? - Ja
♦ Har du suttit i rätten? - Nope
♦ Har du slagit ner någon? - Nope
♦ Har du pussat någon av samma kön? - Japp
♦ Har du varit på strippklubb? - Japp
♦ Vad gör du när du blöder näsblod? - Stoppar snoken full i bomull
♦ När grät du senast? - Typ varje dag nu mera kan vara allt från djur program till sporten på TV...
♦ Vem kan du prata om allt med? - Mamma
♦ Har du solglasögon? - Jo i bilen
♦ Skriv en mening på engelska - Haha
♦ Vem pussade du senast? - Thomas
♦ Vem kramade du senast? - Thomas
♦ Vad är din högsta önskan just nu? - Att jag får tid på Tittut när mamma är här
♦ Vad heter ditt hårspray du använder? - Got2b
♦ Vem gillar /älskar du? - thomas, Tova, familjen och bebisen i magen=)
♦ Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - Lila
♦ Känner du någon som heter Niklas? - Ja
♦ Har du bärbar data? - nej
♦ Är du blyg? - Ibland
♦ Vad tänker du på just nu? - Att jag har lite ont i huvudet
♦ Vad ska du göra nu? - Surfa
♦ vem utmanar du? - De som vill

Snodde jag av lisamariedarhammar.blogg.se

Hej

Jaha nu ser jag att jag inte skrev något igår...
Vi åkte till Arboga och badade lite det var mycket skönt. Sen var vi ute T skulle åka skridskor så jag och Tova följde med och passade på att vara ute lite grann det var rätt varmt och skönt igår. Sen var Johanna och Thomas hit dom är ju nyligt hemkomna från Thailand och dom såg oförskämt fräscha ut. Sj är man typ genomskinlig och mörk runt ögonen.

Idag har jag ringt BM om en ny tid eftersom jag var tvungen att avboka den gamla för att dom på jobbet är knäppisar. Dom skulle ringa upp kl 11.05 jobbigt system att man ska behöva lämna personnr till en telefon svarare nåja dom ringer ju upp iaf.
Sen har jag även ringt Tittut om ett könsultraljud men dom hade bara öppet tis-lör. Så dit får jag ringa i morgon igen då. Avskyr när det blir så. Att när man väl lyckats ta sig i kragen och ringa så svarar dom inte så man måste ringa igen och då har modet och lusten försvunnit. Men nu är det ju en rolig sak de gäller så jag hoppas det ska gå lättare då. Alla andra tråkiga samtal som behövs ringas det får Thomas ta hand om=) Han är bäst...

Och lördagen var för övrigt jätte trevlig och vi överträffade oss själva när det gäller maten för den blev riktigt super god. Allt tog nästan slut och vi hade mycket mat. Vi trodde det skulle bli jätte mycket över men icke det så det var roligt.

Lördag

Idag blir en skön mysig god lördag. Danne och Josse med sonen Lucas kommer hit på middag senare och vi ska grilla och det ska bli gottigotta.

Har vart och köpt nya arbetsskor idag eftersom mina gamla började bli mycket trasiga. Sen har vi även köpt vårat första bebisplagg=) Blev en liten vit söt pyjamas med nå nallar på eller vad det nu var. Hehe allt känns så mycket verkligare nu=) Och de känns bra...

T har dragit iväg till macken han skulle köpa en lampa till bilen var det nog.

Nåja jag ska spela lite betapet nu innan jag måste göra mig klar och börja förbereda maten. Blir även skagentoast till förrätt namnam

Ultraljudet

Nu har vi vart på Ultraljud det gick både bra och dåligt. Han som gjorde ULet var ingen riktigt som brukar göra det för alla var borta. Så han var inte så där super på att berätta allt. Men det fanns iaf en liten bebis därinne som såg bra ut=) Han kunde inte alls se vad det var för kön. Men han sa iaf att det var en blyg viol som höll på med morgon gymnastiken. Måste jag ens tillägga att det tog ca 1 sekund innan jag började gråta. Eller inte gråta men tårarna började rinna iaf. Av glädje=) Jag har vart så otroligt nervös och säker på att det skulle vara nå fel så nu känns allt som en stor lättnad och man vågar börja planera lite och vara glad=)

Så nu måste vi komme ihåg att prata med bebisen så den får lära känna oss=)

Sen kl 12 luncha med T på stan och sen jobba till sent ikväll=( Sen ledig helg=)


idioter

Hmm en del är bra roliga. Vårat tåg var sent mot arboga och dom som skulle åka vidare typ 3 pers, ville att tåget skulle hållas i ca 30 minuter som vi var sena. Jag försökte förklara för denna kvinna med världens putande ankläppar att det inte gick för att då skulle 400 andra bli sena också. Det säger ju sig själv va? Att 3 stycken blir sena ist för 400 st. Hon förstod mig inte alls. Och vad ska man säga till någon som bevisligen är hjärndöd?

Sen på tillbakavägen efter Strängnäs när jag kolla biljetterna så kommer jag frm till en kvinna som påstår att hon redan visat biljett. konstigt sa jag för jag har inte kollat biljetterna här?! Hmm sa hon och kollade lite snabbt i sin väska innan hon kläckte ur sig att hon skulle köpa en biljett. Sagt och gjort och jag frågade denna kvinna varför hon sagt att hon visat biljett när hon inte ens hade en biljett. Hennes ursäkt var att hon hade åkt så många vändor idag att hon blandat ihop det. Min ursäkt är att jag vet till 100% att hon är en notorisk tjuvåkare som är väl känd uppe på våran station. Så jag tyckte det var ganska roligt att hon ens försökte.

Det är härligt att jobba på tåget=)

Vaken

Mamma ringde och väckte mig för ca 30 minuter sen. Det var bra för annars sover jag så länge så jag får stressa mig till jobbet. Börjar 13.28 idag och jobbar sent, till 00.14 så det är ingen dag jag ser fram emot. Sen imorgon bitti måste jag upp typ 6.30 jag kommer ju vara helt jävla stendöd.
Längtar nu till i mars när jag kommer vara ledig hela 4 dagar i rad. Det är så jävla mycket jobb nu och jag får så jobbiga turer att det står mig upp i halsen, för jag har inte alls samma energi som jag hade förut och man börjar behöva lite sol och värme.

Nä nu måste jag ringa barnmorskan och ändra min tid jag har där eftersom dom på jobbet verkar ha lite svårt med sin planering. Jävla skit jag avskyr att ringa, hujja.

Mamma

Jag måste ha världens sötaste mamma. Hon ringde igår helt ivrig för hon hade hittat en jätte bra sida på internet. Gravid.se och hon pratade om vad som stod där och en massa annat som fanns på sidan. Hon är så söt för att hon bryr sig så mycket och det verkligen värmer in i hjärtat=) Älskade mamma... Och vad jag saknar henne.

Inatt så fick Monica en liten dotter på 2200g 7 veckor tidigt men allt hade gått jätte bra och det är man ju glad för. Jag trodde inte att hon skulle vara först ut eftersom att Anna på jobbet väntar nu vilken dag som helst och monica skulle ha i april. Men jag är så glad för hennes skull och kul med en tjej har en känsla att vi som återstår nu får pojkar allihopa=)

Nää nu måste jag äta något innan jag svälter ihjäl.

..........

Jag blir less och jag är trött. Sa ju till redan den 23 januari att jag skulle till min BM den 6 mars och ändå har dom lyckats lägga en utbildning den dagen. Jag tycker ju att jag var ute i väldigt god tid. Och jag avskyr att behöva ringa och ändra tider.
Denna morgon har jag varit sjukt trött och jag har spytt en del. Känns ju underbart att sitta uppe på jobbet nu med vetskap om att jag jobbar till 22.20 utan rast typ.
Idag är ingen bra dag och jag har ingen lust att vara trevlig mot någon alls.

<3s dag

Alla hjärtans dag åh vad sött.. Vi har gjort dessa romantiska saker.
Vart och köpt en ny lampa till sovrummet.
Vart och kollat på bebis grejer.
Vart och tvättat bilen.
Vart och ätit lunch.
Åkt hem med mig och Thomas drog för att tvätta den andra bilen. Själv ska man snart och jobba.
Inne på ÖB idag kom vi på att det var alla hjärtans dag så vi drog av en riktigt blöt kyss där inne. Nice

Det är ett fantastiskt väder ute. Ganska kallt ca -13 men då är solen framme och värmer så det är varmt och skönt i solen ca 3 grader.

2 timmar kvar till man börjar nu. T ska skjutsa mig till jobbet och hämta såå skönt.
Slutar 00.44 idag(imorgon)  jag kommer vara gräsligt trött.

Och på måndag borde jag få veta om jag fått ledigt i mars för Ullareds trippen....


13 fredag

Ja igår kväll var vi och såg när Thomas brorsa spelade rinkbandy men det blev en kortis klockan var ju så mycket och det var ganska kallt.

Idag har jag vart relativt duktig har tagit itu med lite tvätt och disk. Jag har vart och handlat lite så jag kunde baka. Blev Mockarutor och jag blev imponerad av mig själv att de blev så bra.

Är ju ledig idag vilke är helt super alltså. Jobbar imorgon men skulle jobba med Madde så det är bara roligt. Vi har en skön tur också även om den slutar sent.

Jo jag har vart ute med Tova en bra stund på morgonen också.

Än så länge en riktigt bra fredag den 13:onde förutom att den där lilla plast grejen som man öppnar upp ugnen med gick sönder och att Thomas var hem en snabbis på lunchen. Alltså det var kul att han kom hem för att hämta Lypsyl?! Billigare och lättare att köpa ett på stan när han ändå jobbar där. Men han höll på att skrämma skiten ur mig för jag höll ju på med bakningen så jag märkte inget förrän han kom in i köket. Jag tog en ganska hög ton där och då men blev ju glad när jag såg att det inte var ett monster eller mördare=)


Apelsinas

jag har sovit dåligt inatt. Det är alltså inge vidare att inte sova hemma. Somnade strax efter 21 men har vaknat flera 1000 gånger under natten.
Så när jag väl kom hem idag har jag sovit på soffan i typ 1,5 timme. Skönt har jag att säga om det.
Jag är så där galet sugen på apelsin nu. Söta ska dom vara. Skickade nyss iväg ett sms och frågade så fint om han orkade med att handla det åt mig. Svaret kom nu och det blev Ja, vilken lycka:-)
Ikväll ska vi kanske dra och se när hans brorsa har nån match men den började ganska sent så vi får se hur pigg man är då. Den började 21.30, skulle vara roligt men inte om man är dödstrött.

Min mobbe är på lagning den ska vara borta i ca 2 veckor. Hoppas det går bra

VI

Okej nu är det såhär.
Jag kommer aldrig mera behöva höra dessa fraser som jag avskyr:
VI MÅSTE åka och tvätta bilen
VI MÅSTE åka och handla
Kan DU skjutsa mig till jobbet
Kan Du skjutsa mig bla bla bla
För nu är älsklings sambon äntligen fått sitt körkort=) Åh jag är så glad över det ska jag säga. Nu kan han åka och tvätta bilen själv han kan åka och handla själv om det behövs.
Så igår när han slutade jobbet var han och hämtade bilen på mitt jobb och sen kom han och hämtade mig när jag slutade. Och det var så skönt att bara behöva sätta sig i en varm bil och glida hemåt.
Det var en bra dag. Först hittade vi kvittot till min trasiga mobil och sen klara T teorin.
Så nu kan han köra till förlossningen när det blir dags. Och sen har han alltid sagt att han ska ha körkort innan han blir pappa så han kan slappna av nu. Och inget mera måste plugga kvällar. Är så glad för hans och min skull=)

Nu frukost sen dusch sen måste jag packa lite för jag ska sova i Uppsala inatt=( Usch för det för jag avskyr att vara på överliggning.
Nää nu håller jag på att bli smal måste skynda till köket och äta

Hej så länge

!?

Jaha ska snart gå och sätta lite make-up i ansiktet så man inte ser ut som en levande död. Jobbade ju ganska sent igår och jag var skapligt trött innan jag väl var hemma i sängen. Just nu är jag typ mörk orange runt ögonen och det ser inte klokt ut så vi får se vad alla mirakel krämer kan göra.
Idag blir första dagen med min mamma uniform. Den andra vanliga börjar bli obekväm. Men samtidigt är det lite pinsamt för tänk om det är tomt där inne. Också går man runt i mamma kläder. Jag kanske hipps vipps bara blivit större och att brösten knappt får plats nånstans pga någe annat. ja koko är man allt. Men snart får man det svart på vitt om det finns något eller inte

Utkast: 1 timme ...

1 timme kvar inna jag får börja åke hemåt det betyder 2 timmar innan jag ankommer E-tuna och ca 30 minuter till innan jag äntar dörren hemma och då ca 10 min till innan jag är klar för sängen.

Min telefon är mer galen nu så nu måste jag leta kvittot ännu mera... Annars går det åt helvete. Jäkla skit. Man tycker att dom borde kuna kolla på ens namn efterson dom tog en kopia på kvittot när jag skaffade telefonen. Alltså jag har haft den sen i augusti och den kruppar redan. T trodde det kunde bero på att jag inte uppdaterat det. Men varför har ingen återförsäljare upplyst om att man måste uppdatera skiten? T.om återförsäljaren nämnde det nu, men nu är det ju försent.

Jag blir så less.

Nu vill jag hem till nässprayet och övrigt som befinner sig i bosaden typ man och hund. Men ska bli trevligt att kunna andas igen utan att låta som en anfådd snuskkärring

Äntligen måndag

Och min helvetes vecka dra igång kl 13.30. Jag har en riktigt vidrig vecka med långa och sena turer. Jobba till kl 00.14 idag, försökte hålla mig vaken igår för att jag skulle sova längre nu på morgonen så jag skulle orka. Jag somnade kl 20.45 så det gick inge vidare och sen vaknade jag vid 7. Nåja det är ju bara att hålla sig vaken och jag lär ju knappast gå och sova på jobbet.
Min nästa lediga dag nu är på fredag och jag längtar dit som tusan.

Igår hade jag en riktigt bra dag började morgonen med en god frulle som jag lyckades spy upp inom loppet av 2 minuter. Det  kom en lukt av vitlök och det tålde jag tydligen inte. Sen på kvällen när jag och Tova var ute var det bara att springa hem, (tur att vi inte hade kommit så långt och hon var klar med sina behov) upp och in på toa och där rök även middagen.

Nåja nu ska jag kolla jobbmejl om det har kommit ut någon veckolista för nästa vecka. Hoppas det blir lättare än denna vecka.

Lite annorlunda

Reglerna är:

Förnamn = Mellannamn
Efternamn = Närmaste grannes efternamn
Hemstad = Senaste bussbesöket
Ålder = Pappas ålder
Yrke = Farfars yrke
Intressen = Det du avskyr
Du har lika många barn som du har tatueringar
Hårfärg = Tröjans färg
Ögonfärg = Byxornas färg
Musiksmak = Sånt du inte tål
Favoritartist = Det du lyssnade på senast

Hej mitt namn är Margaretha Jansson och bor i Värtahamnen jag är 44 år gammal och jobbar på ett militärförråd.
När jag inte jobbar så är jag ofta och tvättar bilen och är ute och joggar. Det blir ju också en hel del shopping.
Jag har inga barn ännu men har funderat på det sen jag var 16 så efter första tatueringen som blir i juli kanske det kommer 1 i efterhand=)
Just nu har jag grön/grått hår och svarta ögon till det. Och det passar ju extremt bra till all härlig jazz och blues som jag lyssnar på. Men min största idol i längden är ändå Lady Gaga

Det var lite om "mig" haha


Lista

Vad gjorde du kl 08 imorse:  Låg i sängen och våldssov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt som nu vid datorn


Det sista du sa högt:
I krukan på bordet! Hittade du?

Vad har du druckit idag:
.druvjuice, pepsi max, mjölk och vatten


Vad var det senaste du åt:
lax och kokt potatis

Vad var det senaste du köpte:  hårfärg, shampoo,balsam potatis och mjölk

Vad är det för färg på din ytterdörr:. Brun


Vad är det för väder hos dig nu:
. Typ-1 småsnöar


Godaste glassmaken:
Vanilj


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
  Nää


Sover du tungt:
ja herregud ja


Drömmer du mardrömmar:
  Ibland inte så ofta


Trivs du med ditt jobb:
.Ja mitt jobb är det bästa... Tågmästare


Favoritklädsel:
. Mjukisar och en slapp t-shirt=) Inte så snyggt med väldigt användbart


Favoritlåt just nu:
. Hmm Pokerface då


Vad ser du om du tittar till höger:
En soffa med en kudde i och ett fönster

Vad gör dig glad just nu: Att jag har en semla i kylen haha


Vad ska du göra härnäst:
Äta min semla

Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu:  Mycket bättre än för 1 timme sen


Favoritgodis:
Salt lakrits just nu iaf


Kläder just nu:
Svarta mjukisar och en grön tröja


Sommarplaner: Bada i Hildas pool och föda barn


Hur många kuddar sover du med: 2


Spelar du något instrument:
nej


Morgon eller nattmänniska:
inget utav det


Vad är viktigast för dig: Oj det är mycket.. hälsa och lycka


Är du kittlig:
På vissa ställen


Snarkar du:
Haha nää inte jag inte. Ja har då aldrig hört nå iaf


Stjärntecken: Kräfta


Äckligaste insekten:
Spindlar och fästingar och getingar och brems och blindingar


Stökigt eller välstädat:
Välstädat


Längtar du mest efter just nu:
Min semla


.........

Pansar snor så man knappt kan andas och ett humör som är i botten. Precis så känns det denna lördag. Huvudvärken har börjat smyga sig på och jag börjar bli hungrig. Men jag är på så otroligt surt humör att jag inte har lust att kommunicera med någon alls i hela världen.
Har färgat håret idag också men jag har inte kollat hur det blev nu när det börjat torka lite smått. Det blir väl säkert som alla andra gånger fint i början och sen släpper färgen och det ser ut som skit.

Blir väl Lax och potatis till middag idag. Det är gotta men jag har ingen lust att tillaga något alls. Skulle kunna sitta med min skål med pistage nötter och sura resten av denna dag.

jag längtar tll jag somnar och slipper tänka mer idag. Nu måste jag ta på min strumpor och gåå med hunden för han kunde tydligen inte ta med henne när han var ut med soporna. Nåja jag ställer ju aldrig upp jag heller....

Suck

Husa

Nu tycker jag att jag har vart super duktig har ju först jobbat 6 timmar idag sen blev jag kvar på jobbet en stund för att det bara blev så. Sen när jag kom hem bytte jag om gick med Tova och åkte och handlade. Sen när jag kom hem så slängde jag ihop en fläskpannkaka och jag har aldrig gjort det förut och den blev jätte bra så jag blev jätte nöjd.

Igår hade jag en tröttis dag jobbade från 4.45-14.10 kom hem och åt sen sov jag mellan 15-17.45 typ, sen såg vi en film och sen somnade jag typ 21 så dagen igår bestod av sovning. Idag är jag mycket piggare=) Och idag är det 2a dagen utan snus... Känns lite jobbigt men jag vet att det är ett måste. Jag tom köpte snus till Thomas när jag handlade och jag kunde låta bli att öppna den och norpa en prilla. Det kändes som ett test av svår kaliber men jag grejjade det.

Nu är det 16 dagar kvar till Ultraljudet känns som en evighet. Nästa vecka har jag värsta skit arbetsveckan jobbar kvällar och långa turer och sover borta också.. Buuhuuuu

Men jag är fortfarande inte 100% säker att det finns nå i magen förutom sånt som alltid funnits där.

Nojsan

Jag är ledig idag liksom igår. Igår var jag , Hilda och Monica på bröllops och fest mässa, det bjöds på godis och modevisning och rabatt kuponger i olika former. Under modevisningen var det en liten flicka som sjöng, och hon sjöng så vackert så tårarna rann. Jajja lite hormon stinn kanske man är men även Hilda klämde fram nån tår.
Sen begav jag och Hilda oss till "bunkern" vilket är ett underjordiskt garage där hennes karl och vänner bygger små radiostyrda flygplan.

Sen blev det att åka hem och laga middag med hjärtgrynet och sen se sista matchen under detta handbolls VM där Frankrike blev guldgossar. Hejjade ju inte på dom precis men men.

Har även hittat en sida med barnvagnar till ett mycket bra pris så det blir nog en ny då iaf. Här får man en kombi vagn och bilstol och massa tillbehör för ca 4200 pengar. Vilket jag tycker passar alldeles ypperligt i penga väg. Är inte så sugen på att betala typ 8000 för en ny vagn och sen bilstol och annat man behöver. Det är ju grymt mycket som ska inhandlas men jag har fått ihop en bra plan på vart sakerna ska handlas för att det inte ska kosta skjortan. Internet och IKEA då sparar man lite yup 1000 lappar. För det är ju sjukt dyrt på bebis affärer. Sen är det tur att man har en mamma som gillar att shoppa till mig=) Fast nu blir det ju till bebis.

Har förresten drömt 2 nätter i rad att vi fått en pojke. Det blir nog säkert det för alla rackare tror att det är en sån i min mage. Jag är osäker på om det finns något alls, det visar sig sen på UL, men lite nojjig måste man väl få vara.

Åhh nu måste jag äta något hej hej

RSS 2.0